Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapma ya.hangi saygısız tutummuş o?fernando ve feghouli Galatasarayda dendiginde neden ortada yoksun....ben senin fikrini falan görmedim ortada.sürekli olumsuzsun,arada :D gülücük falan neyse,takıl bakalım.

Kesinleşmeden konuşmak tarzım değil. Oldukça önemli transferler,bir aksilik çıkmasın bi an önce gelsinler diye sürekli siteyi takip ediyorum,resmen dua ediyorum. Geldiklerinde de sevincimi paylaşırım. Hele bi kesinleşsin de. Bu da benim tarzım,resmiyete dökülmeden sevinemiyorum.

Kesinleşmeden konuşmak tarzım değil. Oldukça önemli transferler,bir aksilik çıkmasın bi an önce gelsinler diye sürekli siteyi takip ediyorum,resmen dua ediyorum. Geldiklerinde de sevincimi paylaşırım. Hele bi kesinleşsin de. Bu da benim tarzım,resmiyete dökülmeden sevinemiyorum.

peki öyleyse

162c57563c7f48fcd64d58d0860afc9a.jpg

Kavgaa var.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O değil de

Aykut ince sen nasıl bi sallamasyonsun herifin son dakika dediği gelmiyo

Ben Arfa ismi de rüzgar bence. Fener ucuza alamasın diye yapıyor olabilirler. Kjaer 13'e gtmiş bu arada beinsportsa göre.

Kusura bakmayin da ben arfa yi neremize s..caz ?
Yahu ortasaha yok koca Galatasaray da..

Fellaini..Fernando ve Ndiaye nin üçünü de almak gerek anca adam.oluruz

Ben Arfa ismi de rüzgar bence. Fener ucuza alamasın diye yapıyor olabilirler. Kjaer 13'e gtmiş bu arada beinsportsa göre.

Fener hiçbir oyuncunun maliyetini açıklamıyor mu yoksa ben mi bilmiyorum ? Bi tek şeffaflık zorunluluğu biz de mi var bu konuda kafam karışık?

Ben Arfa nerde oynayacak ne Ben Arfa'si sol kanat lazim sol kanat

Bir deli kuyuya taş atıyor, 1000 akıllı çıkaramıyoruz.Fellaini falan yok, Xelçuk'la devam

En basindan beri diyorum badounun fiyatini indirmek için ismarlama haber yapildi çunku bu Osmanlispor yöneticileri butun kanallara cikip Ingiliz kulupleri 10m verecek diye bizi kekmeye calistilar.

Cenk Ergun akilli adam ama tutmadi ben olsam gokceke bye bye çekip baskasina giderim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt