Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.363
Selçuk ve Tolga'dan kötü oynama ihtimali yok zaten. ma max ederi 4 milyondu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen ve bu mesaji begenenler;
cocuklugunuzun Fallik doneminizi bitirememissiniz, bir psikologa gorunmenizi tavsiye ederim nacizane.
sen ve bu mesaji begenenler;
cocuklugunuzun Fallik doneminizi bitirememissiniz, bir psikologa gorunmenizi tavsiye ederim nacizane.
Neden ?
Forumda en saygi duydugum uyesin Kagan, takdir edersin ki biz de en az o kadar teklif etmisizdir.ne alaka tercihle
mert 1min uzerinde maliyeti varmis
Nejat mesela sende Galatasaray'ı tutmak yerine Başakşehir'i tutabilirsin.
teşekkür ederim ama merti almamak daha hayirlisi olduForumda en saygi duydugum uyesin Kagan, takdir edersin ki biz de en az o kadar teklif etmisizdir.
Neyse alti ustu Mert Gunok, Muslera sakatlanmasin yeter, ziraat macinda Eray da oynar.
Siz kim ?Forumda en saygi duydugum uyesin Kagan, takdir edersin ki biz de en az o kadar teklif etmisizdir.
Neyse alti ustu Mert Gunok, Muslera sakatlanmasin yeter, ziraat macinda Eray da oynar.
Nejat ile şikayeti olan arkadaşlar kendisi hakkında raporlama yapın lütfen, bu kadar şikayeti olan adamın raporu yok konuya yazmakla olmuyor
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
direk soru soran birkac kisiye cevap yazmak istedim, uzadi, pardon.Bende sana yalancılığı bırakmanı öneriyorum
Gidicem dedin hala burdasın
Sözünün eri değil misin yoksa ?
Paraları sıfırlıyorlar mı demek istiyorsun? Bu kez tam adresi ile çalışıyorlar artık profesyonel arenada yer alıyoruz çok şükür.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haa hayal ediyorsun... Bende au Katar olayini okuyunca birden heyecan yaptiydim. Nejatin takima bi Infantino semsiyesi hazirlayacaktim nerdeyse
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nejat için böyle bir sonuca nereden vardınız?
Nejat ile şikayeti olan arkadaşlar kendisi hakkında raporlama yapın lütfen, bu kadar şikayeti olan adamın raporu yok konuya yazmakla olmuyor
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle olduğunu tahmin ediyorum.