Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda en saygi duydugum uyesin Kagan, takdir edersin ki biz de en az o kadar teklif etmisizdir.
Neyse alti ustu Mert Gunok, Muslera sakatlanmasin yeter, ziraat macinda Eray da oynar.
teşekkür ederim ama merti almamak daha hayirlisi oldu
O yuzden calim yiyen basaksehir bence kendi kendilerine koydular

Paraları sıfırlıyorlar mı demek istiyorsun? Bu kez tam adresi ile çalışıyorlar artık profesyonel arenada yer alıyoruz çok şükür.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sıfırlamak ne demek moruk büyük borca sokuyorlar kulübü aslında.
Alınan her oyuncuya fahiş ücretler + uzun süreli sözleşmeler yapıyorlar. Bonservis ve imza bedelleri eklenince çok ciddi durum oluyor. Tamam Bruma ve Podolski'nin satışlarından gelen ücretler var ama bu paralar bitti zaten. Mariano transferi ile birlikte artık cepten gitmeye başlıyor. Bu da araziden gelecek parayı ipotek altına almak demektir.

Bizden alıp Anadolu kulüplerini zengin edecekler. Şu da var tabii ismi geçen yabancılar bittikten sonra yerli piyasasına dönüş olacak. Cenk ne kadar almayacağız dese de ben en az 3 yerlinin dahil edileceğini düşünüyorum. Özellikle Volkan'ın hala kimseye imza atmaması en büyük örnek. Başta da söylemiştim Dursun tepki alınacağını bildiği için transferlerin arasına sıkıştırmayı planlıyor. Ama öncelikle Sinan'ın gitmesi lazım.

Son iki sayfa ikili tartışmalarla dolu. Devam ettiğiniz taktirde işlemler uygulanacak. Şikayetiniz varsa raporlayın çözelim.

dbd725f40b25adb703276830d7b5c4a7.jpg

Olay çok basit

Forumun huzurunu kaçıran ve üyelerin çoğunluğunun rahatsız olduğu bir tip olan bu arkadaş için daha önce nasıl hakan ve sinan'da oylama yapıldıysa aynı şekilde ekstrem bi olay olduğu için oylama yapılması gerekir.

Not: Olay karşıt görüş değildir, kimse tarafından sevilmeyen ve yorumları kışkırtıcı olan arkadaş için gerekenin yapılmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt