Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda savunuluyor iyi güzelde bu adam bize neden deplasmanlarda 1 tane maçta bile sahada yok
Her maç neden disiplinsiz ve atılma riski var dk 1den itibaren
Bu adam 34 maçın en az 30unda neden 1 tane duran topu korneri içeriye bile gonderemiyor

Elle tutulacak hiçbir yanı yok satmazsak elimizde patlayacak
kötü deplasman karnesinin tek sorumlusu belhanda yani diğer 10 nunun hiçbir suçu yok yani öyle mi

Fotomaç Muhabiri Savaş Çorlu: "Diagne için Al Shabab ile 15 M $'lık satışın ön anlaşması yapıldı. Diagne defteri kapandı. Galatasaray 10 M $'ı peşin istiyor. Bir tek bu konuda pürüz var." (A Spor)
D9coXcmXoAElLBX.jpg

'' Ndiaye gibi '' ?
Ndiaye'nin şimdiye kadar bu takıma ne gibi bir defansif katkısını gördünüz acaba?
Herifte 2 gram beyin yok. Pozisyon bilgisi filan hak getire. Adamını kaçırdığı an mavi ekran verip direkt rakibe dalıyor. Bu işler koşmak ile olsaydı atletler çok iyi futbolcu olurdu.

Fernando eğer kendini toparlayabilirse - ki Mariano ile birlikte kesinlikle satılması gerektiğini düşünenlerdenim - Banega Fernando ve Belhanda gayet de iyi bir 3'lü olur. Bizim geçem yıl en çok eksikliğini hissettiğimiz şey pas kalitesi ve oyun aklı olan 8 numara eksikliğiydi. Banega'nın duran topları da iyi kullandığını hesap edersek cuk diye oturur bizim takıma.
Oyunu rakip sahaya yıkmak istiyorsan sana Ndiaye gibi durmadan sağa sola koşup kendisinin bile ne yaptığının farkında olmayan oyuncular değil, Banega gibi teknik ve zeki oyunculara sahip olman gerekir.

Dipnot 1: Banega'nın muazzam bir yetenek olmasına rağmen yaşı ve alacağı +3M maaş sebebiyle transferini mantıklı bulmuyorum.
Dipnot 2: Ndiaye'nin kötü futbolcu olduğu düşünmüyorum. Ndiaye'yi Ndiaye yapan şey hücum repertuarındaki nadir bulunan delici dribbling yeteneğidir. Fakat FT her nedense kendisini sürekli olarak 6 numara oynattı. Kendisini doğru bir rolde kullandığımızı düşünmüyorum. Ndiaye'den verim almak istiyorsan onu serbest rolde ilerde oynatacaksın. Doğru bir orta saha mühendisliğinde kendisi tercih edebileceğim bir oyuncudur, ama o orta saha bizim Fernando ve Belhanda orta sahası değil...

Ndiaye gibi derken onun gibi atletik, koşan banega'nın eksikliğini kapatan bir oyuncu. Yoksa benim 1 gram sevdiğim yok ndiaye'yi

Özetle oyuncu para ederken satılmalı bukadar net heleki bizim gibi uefa kıskacında bir takimsan eğer satmazsak ertesi yıl 2 3 milyonluk teklif bile gelmez.

Chicoooo goooool.....

Test 1....2....3....

Beğendim gelsin.

Leverkusen da baya iyidi. Sonra transfer olunca okadar takip edemedim açıkçası ama en büyük özeliği rakip takımın savunmasını koşuları ile manyak etmesiydi. Bu oyunu için fit olması gerekir ki son halini bilmiyorum açıkçası

Varmı takip eden bunu son zamanlarda?

Ortasahaya filan ucuz scout transferi yapın ama santrafora gidin Diaz'ı alın

Çok pis gaza geldim

Ndiaye gibi derken onun gibi atletik, koşan banega'nın eksikliğini kapatan bir oyuncu. Yoksa benim 1 gram sevdiğim yok ndiaye'yi
Belhanda giderse öyle biri alınır zaten. Gitmezse de, Fernando cortlamazsa sorun yaşamayız. Tabii onun ihtimal dahilindeki kötü performansı, işleri tersine çevirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt