Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robert Pires'mi?Juninho der ve susarım.
Onu da epey bekledik. Ama hiç birini PİRES kadar beklemedik. Tabii o zamanlar bilgi akışı bu kadar kolay olmadığı için PİRES uçakta diye nice yiğitler kendilerini avuttular. Forumdan bahsetmiyorum. Genel intibadan bahsediyorum.

Spor medyasi bu ülkenin kanseridir.

13-16 milyon arasi iyi olur.iki transfer yaparsin luyindama parasi cikinca.

bak bunun siyasi işlerden farkı yok

adam gazeteci etiğine sahip değil ki

zaten mesleğini yapması için de gazeteci niteliklerine ve etiğine ihtiyacı yok

birilerine yaslanması ve onları koşulsuz ve gerekirse yalanla, abartarak desteklemesi yeterli

siyaset yazanlardan farkları yok aslında

gürcan ve levent kankaları mesela gazeteci olarak ne yapıyorlar da bu kadar çok platformda yer alıyorlar bilemiyorum
Hele Gurcan Bilgic her firsatta Turkiye'ye analizi ben getirdim istatistik benim isim diyor insan izlerken cildiriyor

Neyse ki yabanci sinirina karsi en azindan, buna da sukur

..tü ..klu fb 10-12 güne hocaya kalp krizi geçirtecek 3-4 isim açıklayacakmış. Ffp var borç dağ gibi uefa karar vermemiş takım avrupada yok bu kalp krizi geçirtecek isimler neden fbye gider? Bu transferler nasıl bu kadar hızlı biter? Ali inşallah yine sıvıyordur.

Mehmet ayan gibi bir adam is bulabiliyor ise kimse ümidini kesmesin. Hayatimda gördüğüm en itici insan olabilir

49382

koskoca organizasyon yapmışsınız , şu forma renklerine bak. aynı.

Şikeciler Rus ruleti oynuyor resmen.Almak istedikleri topçular hepsi +30 yaşında ve çok maliyetliler.Başarı kumarı üzerine kadro kuruyorlar ama olası başarısızlık halinde bu geri dönüşü olmayan (bonservis olarak) oyuncularla tam iflas eşiğine gelirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt