- 18 Mayıs 2011
- 52.992
- 56.874
- 4.613
Evren Göz: "Galatasaray, Mariano'yu satarsa o bölge için scout ekibinin de olumlu raporu doğrultusunda Guga'yı gündemine aldı."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamda fegh önde top tutup hücuma katkı veriyor skor üretiyor o kadarı normalAslında Marianonun önünde feghouli değil de defansta daha fazla sorumluluk alan biri olsa 2 yıl daha klsın sorun değil. Feg işi çok bozuyor defans yardımı düşük
Yani o da var ikisi de atsan atılmaz satsan satılmaz tarzda adamlar. Bence takımın en önemli ikilisi. Mariano kalacaksa hoca illaki bi çözüm bulacaktır bu konuyaTamamda fegh önde top tutup hücuma katkı veriyor skor üretiyor o kadarı normal
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berberilik bir halki ifade ediyor, ten renginden oldukca bagimsiz. Senagalli veya Afrikali demek gerekir bu algoritmada da neyse hayat sizin ama carpik bir duzen oldugu icin dahil oldum.
yine konuyu bir sekilde siyahi vatandaslarin dalgalarina getirmissiniz
yine konuyu bir sekilde siyahi vatandaslarin dalgalarina getirmissiniz
guga sonunda geliyor, evren müjdeli haberi vermiş
yönetim içinden muhabbette olduğu vardıryalniz evren birsey bilmiyor ntvden sonra
yönetim içinden muhabbette olduğu vardır
Guga iyi topcu ancak fizigi yeterli degil. Alternatifsiz alinmasi riskli olur. Gelirse Linnes kesin kalmali.