Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyundaki gözlemınde bi ayarsızlık var bunun. az önce pozısyon alması kötu top kapması ıyıydı sımdı tam tersı kullandıüı ayağa değinmiyorum bile. iyi cıkarsa cidden gözlem basarısı olacak. gerçi gelince gönder 1 sene istanbulsporda oynasın

Scout hamlesi falan degil bence ya. Düpedüz w. Davilla işi iste. Muhtemelen bunu alin bende diagneyi falan satarim demistir.

Boşuna tebrik etme şu ismi

Apo açıklama yaptı ilgileniyoruz diye adam gelip yine yöneticiler öyle demek zorunda ilgimiz yok tarzı bir açıklaması vardı

Hani kendi kendini yalanlayan birini ilk defa gördüm şu forumda gerçekten amaç ne çözemedim
Ama Aydın millete Dm den olayın öyle olmadığını yazmış. Bunu göz önünde bulundurunca dediği ile uyusmuyo mu. Ben senide severim ama bu arkadaşımıza haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Dediğim gibi sonradan ben sifr fiyat artmasin diye yalan haber yazdım deseydi suphelenirdim ama aynı gece millete Dm den sıkıntı olmasın diye yalanladim demiş. Tabi bu benim şahsi görüşüm

oyundaki gözlemınde bi ayarsızlık var bunun. az önce pozısyon alması kötu top kapması ıyıydı sımdı tam tersı kullandıüı ayağa değinmiyorum bile. iyi cıkarsa cidden gözlem basarısı olacak. gerçi gelince gönder 1 sene istanbulsporda oynasın
Artik seneye H.E.Aspor kariyerinde kiralamak icin Florya'nin kapisinda yatarsin reys

Ama Aydın millete Dm den olayın öyle olmadığını yazmış. Bunu göz önünde bulundurunca dediği ile uyusmuyo mu. Ben senide severim ama bu arkadaşımıza haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Dediğim gibi sonradan ben sifr fiyat artmasin diye yalan haber yazdım deseydi suphelenirdim ama aynı gece millete Dm den sıkıntı olmasın diye yalanladim demiş. Tabi bu benim şahsi görüşüm

Hayır bak o mesajı atmıştı sonra 1-2 gün sonra Apo açıklama yaptı ilgileniyoruz diye hani eğer basın öğrenmesin diye böyle bir olaya kalkıştıysa o noktadan sonra bunun devamını getirmesine gerek yoktu

O forumda hala külliyen yalan tarzı açıklamalarına devam etti

Problem orada ben dalga geçiliyormuşuz gibi hissettim o yüzden tepki verdim.Yoksa ne problemim olacak o arkadaşla tanımıyorum bile kendisini

Eger forum yoneticilerine ozelden transfer duyumlari gecilip bu bilgiler buradan bilerek paylasilmiyorsa gercekten ayip ediliyor. Ozaman bizim burda isimiz ne? Yonetim kadrosu gitsin kendi forumunu kurup orda takilsin ozaman. Eger biz renktas isek ve ayni renklere gonul verdiysek o bilgi burada paylasilacak. Baskalarinin hakkina girmeye gerek yok. Hele ki ozelden A diyip buradan B diyerek. Yanlis yonlendirme olur. Ya hicbirsey demeyeceksin, yada bilgiyi oldugu gibi dosdogru paylasacaksin
ne anlatıyon yaw

Artik seneye H.E.Aspor kariyerinde kiralamak icin Florya'nin kapisinda yatarsin reys
on numara karıyerdı reıs. o övdüğüm genclerden birini yok pahasına fenere kaptırdım yonetımın hainliği yuzunden. herifler maddi ımkanlarımıza göre kacırılmayacak bı teklıf dıye anlastılar bana sormadılar bile halbukı manu flaanda ızlıyordu cocğu. bende istifa ettim
fakat fm ye küsmek yok bı kac haftaya bölgesel amatör liglere inicem inş.

Hayır bak o mesajı atmıştı sonra 1-2 gün sonra Apo açıklama yaptı ilgileniyoruz diye hani eğer basın öğrenmesin diye böyle bir olaya kalkıştıysa o noktadan sonra bunun devamını getirmesine gerek yoktu

O forumda hala külliyen yalan tarzı açıklamalarına devam etti

Problem orada ben dalga geçiliyormuşuz gibi hissettim o yüzden tepki verdim.Yoksa ne problemim olacak o arkadaşla tanımıyorum bile kendisini
Belki Abdurrahim in açıklamasını kaçırmış olabilir bilmiyorum açıkçası ama bana mantıklı geldi o hamlesi. Her neyse ben Özgür Ayten in iyi niyetli bir Galatasarayli olduğunu düşünüyorum. Duyum filanda gerçekten umrumda değil. Sezona şöyle top yiyen bir orta saha ve kreativ hücumcularla ve bekler yenilenmiş bir şekilde başlayıp bu seneyi geçen seneler gibi kanser olarak izlemeyelim başka birşey istemiyorum. Özgür Ayten ve sen dahil hepimizin istediği gibi :)

Haluk Canatar(Vedat'ın menajeri): Vedat bu yıl yerli statüsünde oynayamaz dedi.

Konuşmasından anladığım kamp başladığı zaman transfer netleşecek.

Bu spor yazarları, duyumcuların hepsi ya YouTube'da yada Twitter'da canlı yayın yapıyor.

Aslı iyi bir şeyde ama hep aynı şeyler söyleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt