Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beleş topçu ya dayanamıyor Juventus

Yedek kalecilik rolünü kabul eden 41 yaşındaki Gianluigi Buffon, Juventus ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı. (Sky Italia)

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Abdürrahim kendi azıyla demedi mi meksikalılar bekliyor diye gelecek ordan biri belli ben Banega babel cepte görüyorum şuan diagne gider bide clas forvet alırız chica gelirse mutlu olurum süper olur bizim kadroya

Eski aşk Eduardo Vargas gelse...
Tigres kulübünde oynuyor ama kolaylıkla alınır.

Bu Sene: 47 Maç 17 Gol 7 Assist

Chicharito ya seçim alternatifi

Galatasaray, Mevlüt Erdinç ile ciddi şekilde ilgileniyor. (TRT Spor)

Böyle bişey olabilir mi ya Eren'in Umut'un 5 gömlek altı lesh oğlu lesh bir eleman

kadro ve sezon planlamasi yine sifir

gecen sezon rezaletti hadi oldu dedik ama hem devre arasi hem de simdiki sezon basi yine rezalet

yaziklar olsun

Böyle bişey olabilir mi ya Eren'in Umut'un 5 gömlek altı lesh oğlu lesh bir eleman

ben fatih hoca'nin amacini anlamis degilim acikcasi

sener, adem büyük, yusuf erdogan, mevlüt....

bu cöpler ile mi basarili olacaz? ben kulübün bunlara maas ödemesini istemiyorum aga

Mutlaka Vargas, Chicharito ve Welbeck tarzı hareketli, teknik bir Santrafor gelmeli.

Bu tarz ST tipleri malesef pek göremedik. Ancak pivot tarzı oluyor..

12 gol atmış bedava yerli 3. Santrafor, hocanın tanıdığı bir isim. Eldekiler içinde en iyisi.

ben fatih hoca'nin amacini anlamis degilim acikcasi

sener, adem büyük, yusuf erdogan, mevlüt....

bu cöpler ile mi basarili olacaz? ben kulübün bunlara maas ödemesini istemiyorum aga
Bu dördünün maliyeti en az yıllık 5-6 milyon Euro oda minimum daha.

ismi gecen sacma sapan adamlar gelirse forma morma almam

zaten diagne'de son saniye transferiydi mitro ile birlikte

transfer ile ilgilenen kadro lesh ve agir

Bu dördünün maliyeti en az yıllık 5-6 milyon Euro oda minimum daha.

bunlarin hepsi 1milyon isteyecek... az para mi? millet senelik 50-60bin icin kicini yirtiyor, bu hirbolar yedek kulübesinden milyon dolarlar kazanacak, kabul etmiyorum böyle bir seyi

Ya tutarsa transferi böyle yapılmaz istanbulspordan zeki çelik ve duhanı alırsın veya altınordudan çağları veya eskişehirden dorukhanı veya Leverkusenden güveni feleğin çemberinden geçmiş yusufla adem mi ya tutarsa transferi olacak..

Bedava diye kadro tamamlamak için alınıyor sanırım,bende isterim o tarz oyuncular gelsin ama pek bulamıyoruz biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt