Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener Audicup'a katılıyor,
Ya bizim planımız ne Kamp ve Maçlar için ?
Yönetim en az 1 tane top clas forvet ve orta saha almalı
Eski aşk Eduardo Vargas gelse...
Tigres kulübünde oynuyor ama kolaylıkla alınır.
Bu Sene: 47 Maç 17 Gol 7 Assist
Chicharito ya seçim alternatifi
ben fatih hoca'nin amacini anlamis degilim acikcasiGalatasaray, Mevlüt Erdinç ile ciddi şekilde ilgileniyor. (TRT Spor)
Böyle bişey olabilir mi ya Eren'in Umut'un 5 gömlek altı lesh oğlu lesh bir eleman
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
12 gol atmış bedava yerli 3. Santrafor, hocanın tanıdığı bir isim. Eldekiler içinde en iyisi.Galatasaray, Mevlüt Erdinç ile ciddi şekilde ilgileniyor. (TRT Spor)
Böyle bişey olabilir mi ya Eren'in Umut'un 5 gömlek altı lesh oğlu lesh bir eleman
TerimAvrupa’da yapamıyor bu adam homesick
Bu dördünün maliyeti en az yıllık 5-6 milyon Euro oda minimum daha.ben fatih hoca'nin amacini anlamis degilim acikcasi
sener, adem büyük, yusuf erdogan, mevlüt....
bu cöpler ile mi basarili olacaz? ben kulübün bunlara maas ödemesini istemiyorum aga
bunlarin hepsi 1milyon isteyecek... az para mi? millet senelik 50-60bin icin kicini yirtiyor, bu hirbolar yedek kulübesinden milyon dolarlar kazanacak, kabul etmiyorum böyle bir seyiBu dördünün maliyeti en az yıllık 5-6 milyon Euro oda minimum daha.
Ya tutarsa transferi böyle yapılmaz istanbulspordan zeki çelik ve duhanı alırsın veya altınordudan çağları veya eskişehirden dorukhanı veya Leverkusenden güveni feleğin çemberinden geçmiş yusufla adem mi ya tutarsa transferi olacak..
yusuf'un formali resmi cikti bugün ortaya, anlasmislarCikan her habere inanmayin.
1temmuzu bekleyin.
Olaylar olaylar
Eee?. Sadede gel, kimi isterdin yerli forvet olarak?Bu dördünün maliyeti en az yıllık 5-6 milyon Euro oda minimum daha.