Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada selçuk ile gsye atıf var sanki. Burakla selçuk birbirlerine karam diyorlardı diye biliyorum.
Hiç bilmiyorum futbol arena gecenin bu saatinde attıgına göre yenidir herhalde.yine mi?
eski mi bu?
yerli rotasyonu icin besiktastan dorukhan ibbden irfan can kahveci trabzondan yusuf yazıcıyı almalıyız

cuzi bonservislere hayir denmemeli. dorukhan gibi.
O zaman dedigin mevkiiler icin
Kaleci:Gencler Hakan Arikan'i dehlemis.Ozetlerden izledigim kadariyla cok ofsayt gol yiyordu ama yedek kaleci icin kasar ve beles birini almak diye dusunuyorum.Aslında Muslera 13-14 dışında hiç sakatlanmadı.Sinan Bolat,Cenk,Carrasso'ya falan hep boşa para verdik.Almasak da idare ederiz gibi.En başarılı zamanlarımızda bile yedekte Kerem İnan gibi yetersiz biri vardı.Elzem değil yedek kaleci şahsi kanaatim.Cipe'yi de kiralamak lazim kumasi var.
Orta saha:Selcuk ile devam.Ismi gecenlerden Taylan davaronun teki Bjk macinda bayagi sovdugumu hatirliyorum.Aytac'a Bursalilar kosmak disinda bir sey yapmiyor diyor.Musa Cagiran biraz iyi ama Rize'nin haydut baskani bayagi para ister.Buraya Celil'i hazirlamak lazim.
Sağ kanat:Buraya Ömer Ali ve Murf'un Efecan'ı var ama ikisinin de sözleşme 2022 imiş.Bulaşırsak tokat show yeriz.Emrah'ın 2019'da sözleşmesi bitmiş ama 1 sene opsiyonu varmış.Bizden giderken sorun çıkarmamıştı.En makul tercih bence bu.Kötü olursa dehlemekte sıkıntı çekmeyiz.Türüç'ü net istemiyorum bayağı bonservis girecek alırsak.Sen Türüç'ü beğeniyordun diye hatırlıyorum.Bilmem onun için 4 versek ne dersin?
Forvet:Muhammed Demir ve Ömer Şişmanoğlu boşta ama bunlar faydalı olurlar mı yoksa Muğdat olmaktan öteye geçebilirler mi belli değil.Sinan her ne kadar davar ve mal olsa da kalmalı diye düşünüyorum.
Ligde iyi yerli yok bence.Kalburüstü yerliler Bjk ve Ts'de birkaç tane mevcut.Onları da alamayız.Avrupa'daki gurbolara pek hakim değilim ama onlardan da Umut Bozok transfer oldu.Kenan Karaman milli maçlarda düz biri gibime geldi.Sonuç olarak Emrah dışında alınacak adam bulamadım.Böyle bakınca Yusuf ve Şener transferleri mantıklı geliyor.Altyapıdan Ozan gibi 2 tane adam çıkarmamız şart bence.Trabzon patır patır çıkarıyor.Bizim altın jenerasyondan da bir şeyler çıkması lazım.
Kaleye istirak ediyorum Ismail kiralanmazsa oynadigi ilk macta yine kufur yer, en iyisi gelisene kadar oynayacagi takim bulmak her sene. Erzurumda bi herif vardi altyapidan yetismis o olabilir, eger o kritere halen uyma niyetindeysek
RB Sener
CB Ahmet
LB Tasdemir
bekler iyi bence ama cbde her zaman upgrade yapilabilir. Bu mevki icin adam varmi sorusunu sorarsan YOK tweetini atarim. Ozovanfo geliyor ama onu da kiralik vermeli.
Orta saha: Selcuk ile devam arti bir tane daha adam sart derim. Tolga cigercinin sakatlanmayan versiyonunu bulsak, almanci falan. Taylan benim de gozume carpan bi herif olmadi. Selcuk sezonun cogunlugunda etkisiz bi herif olacagindan yerli sart buraya. Aytac denyonun teki ama takimin orta sahadaki tek kreatoru olmak zorunda kaldigi icin denyolugu goze carpmis olabilir. Yedek olarak is yapma ihtimalini goz onunde tutalim.
Buna ek olarak Akbaba var ama o heriften artik hayir gelmez
Kanatlar: Turucu genel olarak begeniyorum hantal bi herif olsa da. Akbabaya falan kiyasla cok daha iyi bulurum ama 4 vermek manyaklik olur hele adam satmak icin takla attigimiz bu donemde. O yuzden ona pas diyelim. Sanirim Adem de olacak sagda yusuf solda adem olacak???Jimmy fln yedek oturmak icin gelmege yanasmadi heralde. Baska da frei,tore, mor falan gibi adamlar var. Bashsan bi kere geldi ve yapamadi, bi kez daha denemekten fayda gelecegini sanmam.
Forvet: Kritik bir nokta. Hem Cagne hem mitroglunun gidecegini varsayar isek onem arz eden bir nokta. Hoca ereni sevmedi diye mitroyu yedek oturtmanin nerden baksan 4 milyon avroya mal oldugunu da not duselim. Buraya guven gibi genc bi herifi tercih ederim. Veteran forvetler yedek beklerken sapitabiliyor. Belki 3. forvet olarak umut bulutu da alabilir hoca, ondeyken pres icin fln oyuna alir. Karakter olarak duzgun de bi herif
Yurtdisini ben de pek bilmiom o yuzden boyle bi sey cikior ortaya. Katki saglayabilir diye dusunduklerimiz ( JEM ) bok gibi cikabiliyor. o yuzden net olmadigi surece yurtdisina dalmamak gerek gibi
Erzurum'un kaleci Hakan Canbazoglu altyapi olayindan dolayi mantikli da verirler mi?Sehic'i satarlar belki alt lige dustukleri icin.1. kaleci olabilir yeniden.
Caglar falan gelmezse Ahmed bence de kalmali veya Semih tekrar kiralanabilir ama ikisi fazlalik.Donk var alternatif zaten.
Ortaya bir yerli alacaksak bence de en uygun Aytac su anda.Hem temposu ve kazmatorlugu hem de Bursa'dan gelmesi sebebiyle Mustafa Sarp'a benzetebiliriz.
Umud'un ahi gitmis vahi kalmis.En son Basak macinda golu kacirdi donusunde Basak penalti kazandi.Kendine sovdurttu.Zaten bu sene pek gol de atamadi.Umud isi olmaz.
Yusuf bence kafasini kaldirmadan direkt cizgiye inip orta acan biri oldugu icin solda olmasi daha uygun bence.Adem'i sol kanat icin degil de 3.forvet olarak dusunuyor olabilir.Adem'in alt ligde Mersin'de forvet olarak efsane bir sezonu vardi.Hatta ertesi sezon Trabzon aliyordu da son dakikada yatti.
Ayrica hocanin istemesinin sebebi Avci'ya sallamasi da olabilir.
Emre Mor'u istiyordum da minyatur kalede domalan 3 kisiden birinin bile gotune isabet ettiremedigi videoyu gorunce sogudum biraz.Tore ozunde bayagi iyi topcu da kac senedir oynamiyor ama yine de bu kumar denenebilir Tasdemir gibi beles nasil olsa.
Sinan mahosuna ne diyorsun peki?
Yusuf cöp ama onun alinmasinin sebebleri var.
1. Jimmy senelik 1.5mil istemis
2. Töre'nin sakatlik problemi ve problemli hayati.
Yusuf bunlarin yerine, Onyekuru'nun yedegi olmaya geliyor cuzi miktara.
Mantik bu herhalde.
Son zamanlar da bu kadar haklı bir yorum görmemiştim ellerinize sağlıkMüthis sabirli Galatasaray taraftarinin dorukhani aldigimizi iddia eden habere tepkisi...
GSC Haber - Galatasaray'ın İlk Transferi Belli Oldu!
Özellik ile yerli pazarinda, Galatasaray´in maliyeti düsük bir sekilde taraftari memnun edecek bir hamle yapma sansi zordur. Sallamaya daha bastan hazir bir tayfa sözkonusudur. Bunu alsan, "mal herif, bunu niye almadin" diyecekler.
tespiti şöyle yapalım tekrardan
eren ademden, sinan da yusuftan iyi oyuncu
dolayısıyla yedek kulübesinde en azından bu iki mevki dahada geriye gitmiş olacak ve bunu da gençleştirerek filan da yapmayacağız
takdir sizin