Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.451
- 4.835
- 1.618
oynamak isteyen adami yollarlar kulübede emekli olanlari takimda tutarlar bumu mantik, adalet?Adam kendi gitmek istiyor ne ayibi yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oynamak isteyen adami yollarlar kulübede emekli olanlari takimda tutarlar bumu mantik, adalet?Adam kendi gitmek istiyor ne ayibi yav
Naigolan gelecek mi adminim. Beintspor da haber girmisZahavi diloluğunuzu da çözemedim ha. Kruse de efsane olacaktı her sene 20 gol 20 asist yapacaktı.
1 ay önceye kadar hayatınızda ismini duymadığınız bir herifti.
adem kendi gitmek istemiş ayrıca adem bizim efsanemiz değil yıllardır oynamıyor bence fazla abartıyosun..galatasarayin ademi pacavra gibi yollamasi tam anlamiyla yakismadi ve hayinliktir, okadarda mutlu ve özveriliyken, takimda yiginla cöpe gücü yetmezken ademe bunu yapmalarini gsli olarak yakistirmadim.
Fenerbahçe için tek sene var; "Bu sene"fener dorukhan'ı sene sonu bedavaya alır. takasa girmek gibi bir hata yapmazlar herhalde.
%1 civarında bence gelme ihtimali.Naigolan gelecek mi adminim. Beintspor da haber girmis
oynamak isteyen adami yollarlar kulübede emekli olanlari takimda tutarlar bumu mantik, adalet?
Yav çünkü öyle bir şey yok. Görüşmemişizdir bile benceDi Marzio ve Fabrizio Romano Nainggolan konusunda sessiz kalmaları düşündürücü, ben dahil baya yüklenen var twitterda
Ya bunlar daha 6 ay önce ozan ye emre olacak, büyük kaptan VS diye başlıklar attırıyor muydu, şimdi takasa geçiyor.Yıllardır hep balondur bunların haberleri hiç değişmezOzan daha istikrarli ve ust seviyede daha cok maci var belki ama ben dorukhani ozanin önünde goruyorum.
Fit dorukhan ortasahada basmadik yer birakmayan gozu kapali 6 yazacagin tam bir dinamo
Ozan'in problemleri cok fizik oyun gorusu karar alma fln
Bjk harunu ne yapacak yav yaşi fln da kurtarmaz harunun buyuk takim kalecisi degil Hataya yapmaya meyilli surekli
Zahavi diloluğunuzu da çözemedim ha. Kruse de efsane olacaktı her sene 20 gol 20 asist yapacaktı.
1 ay önceye kadar hayatınızda ismini duymadığınız bir herifti.
Asil hizli kanat alanmmazsak yine kabiz olacagiz. Keremi filan oynatsak bari. Feghouliyi seviyordum ama Trabzon macindan sonra kinliyim ona 11 olmamali%1 civarında bence gelme ihtimali.
Zaten dün en son herife müzmin sakat deyip beni delirtmişlerdi, forumdan çıkış butonuna basmıştım.
Donk yerine 6 numara yedeği olur ancaBu cocuk baya iyi gozukuyor. Okay olmazsa mi acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 93079
Benim FMde hiç diķkatimi çekmedi ya.Hic izlemedim ama bu adam FM de senelerdir acayip iyi topcu oluyordu. Cine gitmeden cok pahalida olmuyordu yanlis hatirlamiyorsam.