Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adem mevzusu da cok buyudu
Adam yaslandi emeklilik volesini vurmak istiyor + milli takim icin full 11 oynamak istiyor . Bu enes unal i gordukten sonra fit ve iyi sezon gecirmis bir adem euro21 kadrosuna girmesi cok zor olmaz

galatasarayin ademi pacavra gibi yollamasi tam anlamiyla yakismadi ve hayinliktir, okadarda mutlu ve özveriliyken, takimda yiginla cöpe gücü yetmezken ademe bunu yapmalarini gsli olarak yakistirmadim.
adem kendi gitmek istemiş ayrıca adem bizim efsanemiz değil yıllardır oynamıyor bence fazla abartıyosun..

fener dorukhan'ı sene sonu bedavaya alır. takasa girmek gibi bir hata yapmazlar herhalde.
Fenerbahçe için tek sene var; "Bu sene"
Aldıkları adamların çoğu tek sezonluk.
"O sene bu sene" ye çok kilitlendiler.
Seneye ne olur umurlarında değil.
Ben başaramayacaklarını düşünüyorum.

Ozan daha istikrarli ve ust seviyede daha cok maci var belki ama ben dorukhani ozanin önünde goruyorum.
Fit dorukhan ortasahada basmadik yer birakmayan gozu kapali 6 yazacagin tam bir dinamo
Ozan'in problemleri cok fizik oyun gorusu karar alma fln

Bjk harunu ne yapacak yav yaşi fln da kurtarmaz harunun buyuk takim kalecisi degil Hataya yapmaya meyilli surekli
Ya bunlar daha 6 ay önce ozan ye emre olacak, büyük kaptan VS diye başlıklar attırıyor muydu, şimdi takasa geçiyor.Yıllardır hep balondur bunların haberleri hiç değişmez

%1 civarında bence gelme ihtimali.

Zaten dün en son herife müzmin sakat deyip beni delirtmişlerdi, forumdan çıkış butonuna basmıştım.
Asil hizli kanat alanmmazsak yine kabiz olacagiz. Keremi filan oynatsak bari. Feghouliyi seviyordum ama Trabzon macindan sonra kinliyim ona 11 olmamali

Hic izlemedim ama bu adam FM de senelerdir acayip iyi topcu oluyordu. Cine gitmeden cok pahalida olmuyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Benim FMde hiç diķkatimi çekmedi ya.

Zaten 33 olmuş, Çinden bir kontrat daha alıp emekli ikramiyesine gidecektir. Fenere 1.5a geleceğini iddia eden at kafaları yüzünden yok yere gündem oluştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt