Mehmet Han
Cezalı
Cevap: Transfer Nöbeti
Emre Can'ı bile alamıyoz yahu.
Yeni Yönetim cok pısırık cıktı
Emre Can'ı bile alamıyoz yahu.
Yeni Yönetim cok pısırık cıktı

Çok fena transferler derken, ihtiyaç olan transferler desek daha iyi, yoksa Selçuk'u bile yedeğe oturtup yerine orta saha almayı düşünenler olacak eminim AB muhabbeti gerçekleşirse. Gerçekle oyunu ayıramayanlar olabiliyor.
Artik neymari mi aliriz bale mi belli olmaz :-)

Aynen
58 mio Bjk nin toplam değeri neredeyse
[TABLE="class: sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TD="align: center"]Koray Günter
Robin Yalçın
Okan Aydın
Koray Kaçınoğlu
Kaan Ayhan
Levent Ayçiçek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu çocuklar noldu ? 2 yıl önce Alman u-17 kadrosundaydılar
6 yabanci futbolcumuz dava açmiş geri kalan yabancıların umrunda değil heralde tribünde oturmak.
Sneijder'in sözleşmesin de "15 milyon euroya serbest kalır" maddesi mi varmış?
Aralarinda Samed Yesil de vardi. Bugün Liverpool da. Koray Dortmund kadrosunda ve yakinda 1. takim'a cikar. Robin'den bir halt beklemem. Okan müthis gollerle imza atsada U17 de pek özelligi olmayan bir oyuncu bana göre, artik U19 türk milli takiminda.
Kaan Ayhan Schalke de ve Koray gibi iyi potansiyel. Levent beni de sasirtti, U17 de gercekten müthis isler yapmisti.
Ama genelde o U17 kadrosunda bakarsan, su an 3 kisi adindan söz ettiriyor; Emre Can, Samed Yesil ve Mitchell Weiser. Ikisi Bayern de diger Liverpool da.
A Milli Futbol Takımı, Özbekistan ile 14 Ağustos'ta deplasmanda hazırlık maçı yapacak
lincolnün feldkamp gittikten sonraki son altı hafta katkısı yadsınamaz,hele ki gençler maçıydı sanırım son dakikalardaki golü şampiyonluğu getirdi nerdeyse.
Ne diyon la?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
birakin kalecileri maliceri falecileri,
spekulasyon yapmayin
alin size haber
https://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/sneijderin-esinden-ilginc-itiraflarSXHBQ338058SXQ
veren varsa kendide istiyorsa gidebilir yarım sezonda 8 mılyon kar hem sol bek alırız yerine