GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 582

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
582/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok fena transferler derken, ihtiyaç olan transferler desek daha iyi, yoksa Selçuk'u bile yedeğe oturtup yerine orta saha almayı düşünenler olacak eminim AB muhabbeti gerçekleşirse. Gerçekle oyunu ayıramayanlar olabiliyor.

selçuğun muadili yabancı olarak xabi ile iniestadir. bunları diyorum cünki genelde ortasaha diyince akla bunlar gelir.

muslera eboue semih melo selçuk sneijder drogba burak kemik kadro benim için bunlardır.

[TABLE="class: sortable jquery-tablesorter"]

[TR]

[TD="align: center"]Koray Günter

Robin Yalçın

Okan Aydın

Koray Kaçınoğlu

Kaan Ayhan

Levent Ayçiçek[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu çocuklar noldu ? 2 yıl önce Alman u-17 kadrosundaydılar

Aralarinda Samed Yesil de vardi. Bugün Liverpool da. Koray Dortmund kadrosunda ve yakinda 1. takim'a cikar. Robin'den bir halt beklemem. Okan müthis gollerle imza atsada U17 de pek özelligi olmayan bir oyuncu bana göre, artik U19 türk milli takiminda.

Kaan Ayhan Schalke de ve Koray gibi iyi potansiyel. Levent beni de sasirtti, U17 de gercekten müthis isler yapmisti.

Ama genelde o U17 kadrosunda bakarsan, su an 3 kisi adindan söz ettiriyor; Emre Can, Samed Yesil ve Mitchell Weiser. Ikisi Bayern de diger Liverpool da.

6 yabanci futbolcumuz dava açmiş geri kalan yabancıların umrunda değil heralde tribünde oturmak.

bu resmen rezillik

şikeciler bile bir sıkıntı olunca birlik oluyor sattıgı futbolcudan yalancı sahitlik yapmasını istiyor bizimkiler sözlesmeli oyuncusunu bu sürecte yanına alamıyor

gerçekten bu duruma suanda cok sasırdım eğer sadece 6 futbolcu basvurduysa bu bir yönetim eksikliğidir.

Aralarinda Samed Yesil de vardi. Bugün Liverpool da. Koray Dortmund kadrosunda ve yakinda 1. takim'a cikar. Robin'den bir halt beklemem. Okan müthis gollerle imza atsada U17 de pek özelligi olmayan bir oyuncu bana göre, artik U19 türk milli takiminda.

Kaan Ayhan Schalke de ve Koray gibi iyi potansiyel. Levent beni de sasirtti, U17 de gercekten müthis isler yapmisti.

Ama genelde o U17 kadrosunda bakarsan, su an 3 kisi adindan söz ettiriyor; Emre Can, Samed Yesil ve Mitchell Weiser. Ikisi Bayern de diger Liverpool da.

Eyvallah

Samed Yeşili biliyorum

o turnuva zamanında bunlar çok övülmüştü ama çoğu tırt çıktı sanırım

[h=2]A Milli Futbol Takımı, Özbekistan ile 14 Ağustos'ta deplasmanda hazırlık maçı yapacak[/h]

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

lincolnün feldkamp gittikten sonraki son altı hafta katkısı yadsınamaz,hele ki gençler maçıydı sanırım son dakikalardaki golü şampiyonluğu getirdi nerdeyse.

Lincoln - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Son 6 haftada sadece 3 maçta oynamış, birinde 30 dk olmak üzere. Lincoln ilk sezon hiç oymadı adam gibi nerdeyse. Efsane sezonu 2. sezon idi.

Ne diyon la?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

La mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt