hayallerinizi bırakın bir yere..
rüya takım
çilek dolu starlar
peki bu sene ne değişti yahu, biri bana anlatsınn.. geriyemi gittik arkadaş.
yabancı sınırlaması filan bunlar boş işlerr...
bahane bahane. bu üzüyorr benii.. sol bek-kanat alıncak deniliyor bahanesi ne? oyuncu gönderemiyormuşuz. gelecek sene beleşe gidecek oyuncuyumu dert ediyor yönetim. bonservissiz göndersin. yok ama ticaret aklı. zarar etmemek gerek..
biz böyle devam edersek olmazzz...
bu hoca ve taraftar daha iyi planlamaları hak ediyor. transfer demiyorum. planlama..
play off-yabancı sınırlaması-abuk sabuk cezalar gibi şeylerden sonra bu tff gidecek diyorsun sonra zararı biz çekiyoruzz...
kızacak noktalar çok önemlii, ekonomik durum dşında hani şöyle bir kalkınma planı yok.
2 sene önceki takımı düşünün diyenler..
başkan ünal aysal olduğu için değil, fatih terim geri geldiği için yeni stadla beraber sinerji yakalyıp şampiyon olduk.. selçuk-elmander-eboue-senjder-drogba dışında (bunlarda fırsat transferleri) , varmı hocanın isteklerii...
yazıkkk. sinirleniyorum çünkü başkaları her haltı yerken cezasını biz çekiyoruz.. başkalarının beyinsiz futbol yönetmeleri yüzünden (tff) biz geleceğimizden oluyoruz..
tff ilk geldiğinde de söylemiştim...
tüpçü-aziz-kulupler birliği-ferit-koç-hükümetin bazı bölümleri galatasarayı önünü yasal veya belirli kararlarla önünü tıkamak istiyorlarr...