GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 828

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
828/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en azindan bir sol bek transferi olmasza bu sene sampionlugu unutun bence. 2ci oluruz ancak. fener cardozo yada emeneikiyde aldimi bide üstüne avrupadan tekmeyi yedimi sampionlugu birakmaz bize. az bucuk kadrolari yok. ersun yanal belki batirir olayi onlarin adina

Haklısın kadroları güçlendi,hocaları da Aykut Kocaman değil artık.Yalnız fener Avrupa'ya giderse şampiyon falan olamaz.Ben bu yüzden fenerin Avrupa'ya gitmesini istiyorum.Men yemeleri işimize gelmez.Eksi puan veya küme düşme alacaklarsa işler değişir ama Demirören varken hiçbir şey olmaz bunlara.

544754_519593208117697_1217043313_n.png

Kafasız bu cocuk :trollfacce.gif:

• Ramazan Köse​
  • Serdar Taşçı​
  • Aleksandar Kolarov​
  • Ziya Erdal​
  • Gökhan İnler​
  • Samed Yeşil​
  • Dünyaca Ünlü Forvet (Drogba seneye yok)​

Seneye bundan asagisi kurtarmaz...

Buraya bir tane de KANAT OYUNCUSU eklenmeli hatta.​

hayallerinizi bırakın bir yere..

rüya takım

çilek dolu starlar

peki bu sene ne değişti yahu, biri bana anlatsınn.. geriyemi gittik arkadaş.

yabancı sınırlaması filan bunlar boş işlerr...

bahane bahane. bu üzüyorr benii.. sol bek-kanat alıncak deniliyor bahanesi ne? oyuncu gönderemiyormuşuz. gelecek sene beleşe gidecek oyuncuyumu dert ediyor yönetim. bonservissiz göndersin. yok ama ticaret aklı. zarar etmemek gerek..

biz böyle devam edersek olmazzz...

bu hoca ve taraftar daha iyi planlamaları hak ediyor. transfer demiyorum. planlama..

play off-yabancı sınırlaması-abuk sabuk cezalar gibi şeylerden sonra bu tff gidecek diyorsun sonra zararı biz çekiyoruzz...

kızacak noktalar çok önemlii, ekonomik durum dşında hani şöyle bir kalkınma planı yok.

2 sene önceki takımı düşünün diyenler..

başkan ünal aysal olduğu için değil, fatih terim geri geldiği için yeni stadla beraber sinerji yakalyıp şampiyon olduk.. selçuk-elmander-eboue-senjder-drogba dışında (bunlarda fırsat transferleri) , varmı hocanın isteklerii...

yazıkkk. sinirleniyorum çünkü başkaları her haltı yerken cezasını biz çekiyoruz.. başkalarının beyinsiz futbol yönetmeleri yüzünden (tff) biz geleceğimizden oluyoruz..

tff ilk geldiğinde de söylemiştim...

tüpçü-aziz-kulupler birliği-ferit-koç-hükümetin bazı bölümleri galatasarayı önünü yasal veya belirli kararlarla önünü tıkamak istiyorlarr...

Sol bek transferi çok önemli ama şampiyonluğu unutun demek çok abartılı olmuş renktaş.

Fb isterse Cardozo + Emenike'yi alsın bir şey olmaz.

bilmiyorum..gecen sene cok puan kaybetik resmen bir ton savunma hatalarindan dolayi ki burda rieranin cok büyük katkisi olmusdur maalesef.

fener de gecen sene kadar puan kaybina ugramaz bence. hele sadece ligde oynarlarsa cok az puan kaybina ugrayacaklar diye tahmin ediyorum.

ligin favorisi bence onlar benim icin acikcasi objektiv bakdigim zaman :( ama bu tabiki sadece kendi fikrim. kalbim sonuna kadar sampion bizi u len diyor ama beyin baska söylemekde maalesef

Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap1 sa

Ceyhun-Rize haberinin altından yerli sol bek Oğuzhan takası çıkabilir!!!!

Genç Futbol ‏@GencFutbol1 sa

Galatasaray Emre Can transferinin gerçekleşmemesi üzerine Reading de oynayan Jem Karacan ve W.Bremen'de oynayan M.Ekici ile ilgileniyor.

Offf , offf bu transfer dönemi bitmeyecek anlaşılan çıldırmamak elde değil gerçekten.

Ekici ile Emre Canın mevki farkları Ceyhun ile Engin gibi....

Jem , Tolgay ve belki Tolga Ciğerci bile olabilir...

Oğuzhan takası banada olacak gibi geliyor.

Haklısın kadroları güçlendi,hocaları da Aykut Kocaman değil artık.Yalnız fener Avrupa'ya giderse şampiyon falan olamaz.Ben bu yüzden fenerin Avrupa'ya gitmesini istiyorum.Men yemeleri işimize gelmez.Eksi puan veya küme düşme alacaklarsa işler değişir ama Demirören varken hiçbir şey olmaz bunlara.

100 de99.99999999 men yigecekler . cas dan af cikmasi mucize olur bence.

• Ramazan Köse​
  • Serdar Taşçı​
  • Aleksandar Kolarov​
  • Ziya Erdal​
  • Gökhan İnler​
  • Samed Yeşil​
  • Dünyaca Ünlü Forvet (Drogba seneye yok)​

Seneye bundan asagisi kurtarmaz...

Buraya bir tane de KANAT OYUNCUSU eklenmeli hatta.​

üstad

kolarov juve yolcusu

g.inler yaşı dolası ile gelmez, anlaşmasını uzatırr...

samed yeşil boş bence..

emre can gibi fizik ve teknik düzeyi yüksek olabilecek adamı alamayan.

geleceğe dönük genç oyuncular diyip

bruma

ali adnan

emre can 3 te 0 yapmak gerçekten ayıp...

Emre Can'da olmayacak anlaşıldı...

Farkındamısınız bilmiyorum ama Ünal Başkanın medyaya isim verdiği hiç bir transfer gerçekleşmiyor...

Erman ve Chedjou hakkında hiç konuşmadı.

ligin favorisi yine galatasaray.. her sene 5-6 oyuncu alınmaz oturmuş kadromuz var stoper ve sol bek eksiğimiz vardı chedjouyu aldık. sol bek için kimse transfer beklemesin 6+0+4 kararından sonra. aldın sol beki kimi gönderecen riera gitmiyor elmander gitmiyor. aldın oynatıyorsun riera tribüne çıkacak sağ bekten eboueyi kesecen birde ordan darbe ye hem mali hem oyuncu motivasyonu filan vs. kimse yönetimi sol bek alınmadı diye eleştiremez ama genç oyuncular alınmadı diye eleştiri olabilir emre can okay yokuşlu kerim frei gibi.

üstad

kolarov juve yolcusu

g.inler yaşı dolası ile gelmez, anlaşmasını uzatırr...

samed yeşil boş bence..

emre can gibi fizik ve teknik düzeyi yüksek olabilecek adamı alamayan.

geleceğe dönük genç oyuncular diyip

bruma

ali adnan

emre can 3 te 0 yapmak gerçekten ayıp...

bende karamsarim bu transferler konusunda

kolarov bize kalmaz

ziya yerine h.balta var mis gibi milli oyuncu

inleri almaya gerek yok melo-selcuk yeter

yedek kaleci istemez sokaga atacak para yok

samedi almaya ne gerek var umut idare eder 3.forvet

son olarak; bizimkiler drogba'ya senede 8 milyon bile teklif eder sirf yeni forvet almamak icin

seneye ne yapacaklar cok merak ediyorum..

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’nden yapılan açıklamaya göre, Emre Can ile 30 Haziran 2017 tarihine kadar sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt