Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber felan değil ya ben sadece kendi fikrimi söyleyeyim dedim olay oldu nedense konuyu kapatamıyorumda bir türlü,devamlı birileri bişey yazıyor.ROONEY felan yok haber felanda yok

vallah delinin birisi cukura bir tas atti hepsi pesinden gidiyor misali oldu :) dzeko deseydin keske :)

arsenal örnek olarak vermek de biraz sacma olmus. arsenal extrem örnek acikcasi. arsene wengerin sütgencligi var gibi yilardir. coluk cocukla dolduruyor takimini.

chelsea baya yasi yüksek bir takimla sampionlar ligini kazandigini unutma lütfen.

Ben yaşlı takım başarılı olamaz demedimki , ben dedimki ingilizler genç oyunculara daha çok önem verir ve yatırım yapmaya çalışırlar. dediğim şey buydu.Eğer ki klübe çok bağlı uzun yıllar hizmet etmiş altyapıdan çıkmış oyuncular varsa bunlar genelde 30 dan sonra dahi kadroda kalır -ISTISNA-

Düşük olan takım chealsea demedim,Chealsea başka bir konu dedim dikkatli okuyalım,tmm noktalama işaretleri noksan ama bu kadar da olmaz.

Dünkğ maçda arsenaldeki 26 + oyuncular kimlerdi ? soru hala geçerli buyrun ?

hmm sen arsenal dedin şimdi okudum..

renktaş yanlış düşünüyorsun..

wengere kızgın olmayan arsenal tarafatarı yoktur.

bilmiyorsan yada uzaksan arsenalı şöyle anlatabilirim.

henry-viera-bergkamp döneminden sonra arsenalin tek işi genç yeteneklere şans vermek oldu..

sonrası belli 1 yıl iyi oynayan oyuncu hemen kapıldı. fabregas-adebayor-nasri-clichy-alex song vs....

şuan yıldız dedikleri wallcot bence chelsea gibi takımlarda yedek olur anca(yetenekli ama bal yapmayan arı misali arada parladı geçen yıl)

sonuç epl yi yaş olarak genelleyeceksen örnek verebileceğin son takım arsenal

yaş takıntısı olan ligi örnek vereceksen en son liglerden biri epl dir.(katar gibi ligleri saymıyorum)

lig 1-bundesliga-bbva gibi ligler yaşlılara daha az yer verir.

yatıyorum renktaşlar cevaplar yarın sabaha sarkabilir k.bakmayın iyi geceler..

2 sene önceki fb-gs 0-0 biten maçı nereden izleyebilirm.Hatta indirmek bile izliyorum.Var mı bildiğiniz bir site ?

hmm sen arsenal dedin şimdi okudum..

renktaş yanlış düşünüyorsun..

wengere kızgın olmayan arsenal tarafatarı yoktur.

bilmiyorsan yada uzaksan arsenalı şöyle anlatabilirim.

henry-viera-bergkamp döneminden sonra arsenalin tek işi genç yeteneklere şans vermek oldu..

sonrası belli 1 yıl iyi oynayan oyuncu hemen kapıldı. fabregas-adebayor-nasri-clichy-alex song vs....

şuan yıldız dedikleri wallcot bence chelsea gibi takımlarda yedek olur anca(yetenekli ama bal yapmayan arı misali arada parladı geçen yıl)

sonuç epl yi yaş olarak genelleyeceksen örnek verebileceğin son takım arsenal

yaş takıntısı olan ligi örnek vereceksen en son liglerden biri epl dir.(katar gibi ligleri saymıyorum)

lig 1-bundesliga-bbva gibi ligler yaşlılara daha az yer verir.

Haklısın ben herzaman arsenal chealsea Mutd forumlarını takip ederim. arsenal taraftarı gerçekden wengerden nefret ediyor bu doğru .Ancak bence suçlu wenger değil adam gençleri yıldız yapıyor yönetim elinde tutamıyorsa wenger ne yapsın bak şu isimlere kendin yazmışsın : fabregas-adebayor-nasri-clichy-alex song

Ve ben arsenalden eğer kadroyu korurlarsa 2 sezon sonra çok büyük işler bekliyorum.Arsene o kadar aptal bir adam olsaydı zaten 17 sene arsenalın başında tutmazlardı.

öte yandan benim bildğim kadarıyla genellikle italyan takımlarında Yaş çok ciddi porblem olmuyor Ancak ingilterede hızlı ve tempolu futbol olduğu için yaş ön planda diye biliyorum

Ah ulan illa bi yönümüz eksik kalıyor yaa keita kewell arda dos santos gibi kanatlarımız olur ortada sarp ayhan oynar sneijder selçuk melo oynar bu sefer de kanat olmaz vala kafayı yiycem :)

Haluk YÜREKLİ‏@Haluk_Yurekli6m

Galatasaray bir sol bek bir de sağ kanat transferi yapmak istiyor. Transferlerin önündeki engel Elmander, Riera ve Culio.

Haluk YÜREKLİ‏@Haluk_Yurekli6m

Ayrıca Eboue için teklif gelirse değerlendirilir...

Sağ bek'e Şener'i alıp önüne Eboue'yi çeksek en ufak sıkıntı kalmayacak.

Ah ulan illa bi yönümüz eksik kalıyor yaa keita kewell arda dos santos gibi kanatlarımız olur ortada sarp ayhan oynar sneijder selçuk melo oynar bu sefer de kanat olmaz vala kafayı yiycem :)

tumblr_mr2lye8x8V1rl2t3co1_250.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt