Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca baltaya sağlam bi gaz vermiş belli. mıymıntı bi adam olan balta hem maçta hem de kupa töreninde takımın en aktif adamlarındandı, surat ifadesi değişmişti adamın.

vallah resmen ölüler dünyasindan canlanip geri dönmüs gibiydi hakan. en cok sevindigim noktada oydu acikcasi.

ama acaba demeden de gecemiyorum hakan konusunda. sadece ona güvenip yola cikilirmi ?! hep böyle oynasin sol bek bile istemem bu takima. ardayi al 6 yabancili kadro cikartirsin o zaman mesela rahat cekilde.

muslera

eboue

chedjou

melo

sneijder

drogba

--

semih

hakan

selcuk

arda

burak yada hamit-engin-emre-erman.

tuhaf system ortaya cikiyor gercigi ama isler bu oyuncu grubu bence.

Yabancı sınırı olmasa Burak tan daha iyisini alırsın

Riera'dan daha iyisini bi al da sonra Burak'tan iyi forvet bakariz. Avrupada satilik forvetler icerisinde alinabilir fiyatlarda Burak'tan iyisi yok bu 1.

10M euro'nun altinda bonservisi olan 30 yasina gelmemis Burak'in yarisi kadar gol atacak santrafor bulamazsin bu da 2

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

burak top kontrol edemezmiş.

lütfen attığı tüm gollerin videosunu izleyin de o topları nasıl önüne aldığını buraya yazın. o toplara nasıl sert ve düzgün vurduğunu da yazın bi zahmet (hem sağ hem soldan). mucize ile mi yerleşmiş o toplar oraya?

ha bi de girdiği gol pozisyonu/ attığı gol oranını da birtakım üst düzey golcülerle kıyaslarsanız sevinirim.

O anlamda demiyorum, Selçuk medyadan kimseye cevap vermiyor, sahada kavgaların içine girmiyor, hakemlerle uğraşmıyor, Galatasaray forması hakkında ileri geri konuşmuyor..

Tamam Arda'yla uğraştı medya kabul ediyorum ama Arda çok çanak tuttu, Selçuk böyle davranmıyor bu farktan bahsediyorum..

haklısın bu konuda selçuk ender kişilerden. arda'dan da aynısını beklemesemde bence artık yeterince gelişme gösterdi.

burak takım oyununda yokmuş.

takım ne için oynuyor? topu çizgiden geçirmek için.

topu en kolay kim çizgiden geçiriyor? burak yılmaz ve dider drogba.

benim gözümde takım oyunu budur.

takımın top tutmasına gelince.. tek forvetli oynadığımız zaman ister burak olsun ister drogba takım net daha iyi top tutuyor.

şunu derseniz katılırım: drogba-sneijder sinerjisi çok fazla ve çok olumlu. burak böyle bir sinerjiyi yakalayamıyor. çünkü drogbanın oyun görüşü farklı. ama burak'ın da farklı meziyetleri var.

e bu farklı oyun görüşünün sonuçları da farklı oluyor. misal fenerin alvesi burağı o kadar efektif tutabilir miydi? fiziğinle burağın arkaya kaçmasını engelleyemezsin ve arkaya kaçan bir burak 90% gol demek kalende.

Bak,kendin yazmışsın."burak böyle bir sinerjiyi yakalayamıyor. çünkü drogbanın oyun görüşü farklı. ama burak'ın da farklı meziyetleri var."Madem Drogba ile oyun görüşleri farklı,oynamayacaklar o zaman yan yana.

Birhan Vatansever : Bu çocukla Fatih hocanın özel ilgilendiği söyleniyor 16 yaşında ama birkaç kere a takım idmanlarına çağırmış

burak top kontrol edemezmiş.

lütfen attığı tüm gollerin videosunu izleyin de o topları nasıl önüne aldığını buraya yazın. o toplara nasıl sert ve düzgün vurduğunu da yazın bi zahmet (hem sağ hem soldan). mucize ile mi yerleşmiş o toplar oraya?

ha bi de girdiği gol pozisyonu/ attığı gol oranını da birtakım üst düzey golcülerle kıyaslarsanız sevinirim.

Bize gelmeden önceki sene Uefanın yıllın 11'ne aday olmuştu Burak.

İstatistiklerde hatırı sayılı forvetlerden daha yüzdeli atıyordu.

Maçın tekrarını izlerken, bunlara gelen çoğu oyuncu ya özüne geri dönüyor yada bunların suyundan mıdır nedir her gelen çirkefleşiyor.

Potuk'un maç boyunca bizim oyuncularla didişmesi, webo'un anlamsızca el hareketleri yapması, Köyt, Caner vs. saymıyorum bile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt