Emin Yalçın
Cezalı
- 7 Haziran 2013
- 2.695
- 0
- 726
Hiçbirşey ifade etmiyor derim.
Neden?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbirşey ifade etmiyor derim.
fatih hoca baltaya sağlam bi gaz vermiş belli. mıymıntı bi adam olan balta hem maçta hem de kupa töreninde takımın en aktif adamlarındandı, surat ifadesi değişmişti adamın.
Yabancı sınırı olmasa Burak tan daha iyisini alırsın
Neden?
kupa maçlarında ben hep böyleyim sanki banttan izliyorum maçıda golümüzü bekliyorum gibi
![]()
O anlamda demiyorum, Selçuk medyadan kimseye cevap vermiyor, sahada kavgaların içine girmiyor, hakemlerle uğraşmıyor, Galatasaray forması hakkında ileri geri konuşmuyor..
Tamam Arda'yla uğraştı medya kabul ediyorum ama Arda çok çanak tuttu, Selçuk böyle davranmıyor bu farktan bahsediyorum..
burak takım oyununda yokmuş.
takım ne için oynuyor? topu çizgiden geçirmek için.
topu en kolay kim çizgiden geçiriyor? burak yılmaz ve dider drogba.
benim gözümde takım oyunu budur.
takımın top tutmasına gelince.. tek forvetli oynadığımız zaman ister burak olsun ister drogba takım net daha iyi top tutuyor.
şunu derseniz katılırım: drogba-sneijder sinerjisi çok fazla ve çok olumlu. burak böyle bir sinerjiyi yakalayamıyor. çünkü drogbanın oyun görüşü farklı. ama burak'ın da farklı meziyetleri var.
e bu farklı oyun görüşünün sonuçları da farklı oluyor. misal fenerin alvesi burağı o kadar efektif tutabilir miydi? fiziğinle burağın arkaya kaçmasını engelleyemezsin ve arkaya kaçan bir burak 90% gol demek kalende.
burak top kontrol edemezmiş.
lütfen attığı tüm gollerin videosunu izleyin de o topları nasıl önüne aldığını buraya yazın. o toplara nasıl sert ve düzgün vurduğunu da yazın bi zahmet (hem sağ hem soldan). mucize ile mi yerleşmiş o toplar oraya?
ha bi de girdiği gol pozisyonu/ attığı gol oranını da birtakım üst düzey golcülerle kıyaslarsanız sevinirim.
haklısın bu konuda selçuk ender kişilerden. arda'dan da aynısını beklemesemde bence artık yeterince gelişme gösterdi.