Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse Selcukla Alperi kiyaslamadi kardes zaten

sadece mevkisinin Selcuk potansiyeli olan bir futbolcu dedik. yani onun yaptigi etkiyi yapar manasinda.

Valla bir ara Türkiye'nin en iyi oyuncusu gibi yazlar gördüm ben.

Ayrıca ben Alper de Selçuk potansiyeli de görmüyorum açıkcası...

Arkadaslar yardimci olurmusunuz lutfen. Birazdan Meksika - Fil Disi Maci icin yola cikicam. Drogba formam yok, Sneijder yazili formami giyinsem cokmu komik olur? Yanina 2012 sampiyonluk atkisini alicam imza alma sansim olursa ona attiririm ama millet Sneijder formasiyla gorunce gulmesin?

ya nolcak sende millet barça maçına balıkesir formasıyla gidiyor

Arkadaslar yardimci olurmusunuz lutfen. Birazdan Meksika - Fil Disi Maci icin yola cikicam. Drogba formam yok, Sneijder yazili formami giyinsem cokmu komik olur? Yanina 2012 sampiyonluk atkisini alicam imza alma sansim olursa ona attiririm ama millet Sneijder formasiyla gorunce gulmesin?

Git bişey olmaz. Soran olursa bize her yer Drogba der geçersin :D

sana gülene sende geri gülersin ne var ki bunda?

ulan aslinda dos santos kötü oyuncu degildi yanlis zamanda geldi bu kadroda baya is yapardi böyle hizli adam lazim iste sag kanata simdi.

türkiyede selcuk ile kiyaslanacak oyuncu ciddiden yok. be yerli ne yabanci. bu sneijder de dahildir.

selcuk pirlo ile kiyaslaya biliriz bence. birbirine cok benziyorlar oyun anlaminda.

Edit: selcuk da ama formsuz gördüm acikcasi.

renktaş biraz abartmışsın sneijder dünyanın gelmiş geçmiş en iyilerindendir bence

Oyun zekasi yüksek selcugun ama yavas düsünüyor selcuk,bur sirf selcugun sorunu zaten genel türk topcularinda bu sorun var

,ben selcugu tugaya benzetiyorum o da oyun zekasi olan bir topcumuzdu ama en büyük sorunu kendi ekseninde 360 derece dönmeden pas vermezdi,tabi bu hastaliktan ingilterede oynadiktan sonra kurtuldu,aynisi selcuk icinde gecerli keske alt yapi egitimini avrupada alsaydi.

Zekasını uygulama yönündeki yavaşlılığın da haklısın, sana katılıyorum ama bunda sadece Selçuk'u sorumlu tutamayız. Ona ayak uyduracak oyuncularında olması lazım. Mesela Sneijder zekasını çok çabuk uyguluyor ama buna sadece Drogba ayak uydurabiliyor.

Selçuk'un bu kadar yavaş olması takımdaki oyuncuların topsuz alanda ne yapacaklarını bilmemesinden de kaynaklıyor diye düşünüyorum. Selçuk düşündüklerini hızlı şekilde uygulasa belki de Burak ile bu kadar iyi anlaşamazdı herhalde.

Oyun zekasi yüksek selcugun ama yavas düsünüyor selcuk,bur sirf selcugun sorunu zaten genel türk topcularinda bu sorun var

,ben selcugu tugaya benzetiyorum o da oyun zekasi olan bir topcumuzdu ama en büyük sorunu kendi ekseninde 360 derece dönmeden pas vermezdi,tabi bu hastaliktan ingilterede oynadiktan sonra kurtuldu,aynisi selcuk icinde gecerli keske alt yapi egitimini avrupada alsaydi.

pirlo ve xavide selcuga benzer oyuncular ama biri İspanya,diğeri İtalya altyapısı.Bence onlarda Selçuk gibi kendi ekseni etrafında dönüyor.

kimse Selcukla Alperi kiyaslamadi kardes zaten

sadece mevkisinin Selcuk potansiyeli olan bir futbolcu dedik. yani onun yaptigi etkiyi yapar manasinda.

ya benim anlamadigim yüzde kacimiz selcugun 7-8 sene önceki performansini biliyoruz,selcuk alperin yasinda oldugu zamani kiyaslamak dogru olur,bügünkü selcuk ile alper kiyaslamak alpere haksizliktir.Bize gelmese yerin dibine sokmak iyi degil

Sneijderle Selcugu zaten karsilastiramazsin ... ayni mevkilerin oyunculari degil bikere ayni tip oyuncular degil

ha ayni tip olsalar bile .. Sneijder acik ara yapmayin :D

türkiyede selcuk ile kiyaslanacak oyuncu ciddiden yok. be yerli ne yabanci. bu sneijder de dahildir.

selcuk pirlo ile kiyaslaya biliriz bence. birbirine cok benziyorlar oyun anlaminda.

Edit: selcuk da ama formsuz gördüm acikcasi.

Bu maç için konuşuyorsan formsuzluğunu bence çok fazla takılmamak lazım. Lig başlasın en kısa sürede ağırlığını koyar:)

Pirlo reis ile free-kick lerde kapışsın Selçuk Kaptan:)

renktaş biraz abartmışsın sneijder dünyanın gelmiş geçmiş en iyilerindendir bence

Selcuk un sansizligi türk olmasi. onun yapa bildigi passlari sneijder yapamiyor. pirloda selcuk gibi öyle tuhaf pass atiyor. sadece adresse degil topun back spinn aliyor resmen ki top fazla ileri ilerlemiyor. bunu ayarlamak cok zordur.

bunu selcuk her macda her zaman yapa biliyor hemen hemen. pirloda öyle mesela.

ha tercübe anlamda pirlo daha iyi diye biliriz tabikide. sneijder de tercübeden kazaniyor belki ama onun passlari her zaman genelikle dikine gider. kosu yoluna . hizliysan yetisirsin. ya anlatmasida zor aslinda :) yahu dikkatli izleyin eski videolari. selcukun passlarini ve saire ne demek istedigimi belki anlarsiniz.

ya benim anlamadigim yüzde kacimiz selcugun 7-8 sene önceki performansini biliyor,selcuk alperin yasinda oldugu zamani kiyaslamak dogru olur,bügünkü selcuk ile alper kiyaslamak alpere haksizliktir.Bize gelmese yerin dibine sokmak iyi degil

aynen bide bu bakis acisida dogru

tek temennim insAllah burak yilmaza doner ordan besiktasa ordan trabzona 26-27 yasinda bize gelir :D

fatih hoca çok sinirli,emre belozoğlu şerefsizi güzel vurdu

allahutala keşke şöyle kadroyu izlemeyi nasip etse ne güzel ya

797184_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt