- 18 Mayıs 2011
- 24.042
- 13.240
- 1.998
Bizim maçı niye pazartesine almışlar? Dün akşamki Türkiye maçından dolayı mı? Pazar günü olsaydı bari. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cüce mi oynatmışlar maçta?![]()
Bizim maçı niye pazartesine almışlar? Dün akşamki Türkiye maçından dolayı mı? Pazar günü olsaydı bari.![]()
Emre Çolak'tan kisa ama fizik 10 numara
bruma olayı olacak inşallah avukatı bizden bahsediyor devamlı bence bruma portekizde kalmassa bize gelecek inşallah kampl çok ii futbolcu ama yabancı sınırı var işte
Adamların beline geliyor resmen.İkili mücadelelerde ayakta kalabiliyor mu bu adam?
Son gün olması bir yerde iyi. Eğer, ligde çok farklı kazanan takım olmazsa hangi skorla liderliği sürdüreceğimizi öğrenmiş de oluruz.
İlk hafta lider olmasak ne olur sanki.Ben Pazar günü evimde maç öncesi maç sonrasını adam gibi izlemek istiyorum. P.tesi günleri bunların hiç birini yapamıyorum adam gibi.
seneye 5+0+3 gelecek ve bizim için daha büyük bi sorun olacak..yönetim bu konuda çalışma yapıyormu ki....sonra bu kural gelirse gene bu sene olduğu gibi bi iki bağırır sonra k.çının tepesine otururlar...
Geçen seneden şu kadar haftadır lider konusu var ya hani, bu sezon da devam ederse eklenecek sonuçta üstüne, o yüzden.
Adamların beline geliyor resmen.İkili mücadelelerde ayakta kalabiliyor mu bu adam?
Sezon sonu lider biz olalım da gerisini boşver.![]()
seneye 5+0+3 gelecek ve bizim için daha büyük bi sorun olacak..yönetim bu konuda çalışma yapıyormu ki....sonra bu kural gelirse gene bu sene olduğu gibi bi iki bağırır sonra k.çının tepesine otururlar...
bizim yonetim o kurali da unuttu gibi . TFF ye karsi icratimiz 0 . 2 kupa aldik yine kedi gibi pisip kaldik ... yeter artik biraz disimizi gosterelim