Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim maçı niye pazartesine almışlar? Dün akşamki Türkiye maçından dolayı mı? Pazar günü olsaydı bari. :(

Son gün olması bir yerde iyi. Eğer, ligde çok farklı kazanan takım olmazsa hangi skorla liderliği sürdüreceğimizi öğrenmiş de oluruz.

İlk hafta lider olmasak ne olur sanki. :) Ben Pazar günü evimde maç öncesi maç sonrasını adam gibi izlemek istiyorum. P.tesi günleri bunların hiç birini yapamıyorum adam gibi.

seneye 5+0+3 gelecek ve bizim için daha büyük bi sorun olacak..yönetim bu konuda çalışma yapıyormu ki....sonra bu kural gelirse gene bu sene olduğu gibi bi iki bağırır sonra k.çının tepesine otururlar...

İlk hafta lider olmasak ne olur sanki. :) Ben Pazar günü evimde maç öncesi maç sonrasını adam gibi izlemek istiyorum. P.tesi günleri bunların hiç birini yapamıyorum adam gibi.

Geçen seneden şu kadar haftadır lider konusu var ya hani, bu sezon da devam ederse eklenecek sonuçta üstüne, o yüzden.

seneye 5+0+3 gelecek ve bizim için daha büyük bi sorun olacak..yönetim bu konuda çalışma yapıyormu ki....sonra bu kural gelirse gene bu sene olduğu gibi bi iki bağırır sonra k.çının tepesine otururlar...

5+0+3 e kalacağını sanmıyorum. Bence bu sezon 6+0+4 devam eder. Gelecek sezona tüpçüyü bir şekilde gönderirler ve ya sınırsız AB oyuncusu ya da 6+2+2 gibi ya da biraz daha farklı bir sistem getirirler.

1001734_563384400375487_595639861_n.jpg

bizim yonetim o kurali da unuttu gibi . TFF ye karsi icratimiz 0 . 2 kupa aldik yine kedi gibi pisip kaldik ... yeter artik biraz disimizi gosterelim

NTVSpor'a katıldı Ahmet Bulut. Fener'den teklif yok dedi. Galatasaray'dan resmi teklif yok ama girişim var dedi. Fransa'dan var ama İngiltere daha ağırlıklı dedi.

Bordeaux'nun alt yapısında oynayan Valbuena, boyu çok küçük olduğu için külübünden ayrılmaya mecbur kaldı. 19 yaşında Lagon (5inci lig) külübüne gitti ve bir yıl sonra, Libourne-Saint-Seurin (3üncü lig) takımına katıldı. 2005-2006 sezonunda, 29 maçta 19 gol atarak üçüncü ligin en iyi oyuncusu seçildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt