GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 355

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
355/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfersizlikten çıldırdım.

hqdefault.jpg

Alan mı Falcao mu?

Bence Alan.

Olaya kariyer veya geçmiş başarılar olarak bakmıyorum. Mevcutta bence Alan daha çok skor elde eder.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya şu falcaoyu kiralayana kadar batshuayiye el atsak?. Genç dinamik gocü. Opsiyon koysak Chelsea belki ileride uyguna bırakır. Şansda bulamıyor elit takımlarda. Bence tam parlatılacak topçu

hakan gündoğar: terim falcao'yu istiyor ve çok ısrarcı. 4 sponsorun ortak şekilde bu transferi üstlenmesi bekleniyor. monaco kulübü, sponsorlardan taahhüt bekliyor.

biri nefte digerleri kim acaba.

Merhaba arkadaşlar bugün ben de aranıza katıldım. Aslında burayı uzun zamandır takip ediyordum hatta yaklaşık 3 yıl kadar önce üye olmaya çalıştım ama o ara becerememiştim (şu e-posta doğrulamada bana mail gelmemişti o ara) biraz da işler yoğun olunca üstüne düşmedim. Bugün bi daha deneyeyim dedim ve üye olabildim o yüzden mutluyum. Bu tanışma alanına yazamıyorum bir bilgisi olan yol gösterecek olan var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
oo hic sekmez hep aynı

bu monaco falcaoyla 30 yillik sozlesme falan mi imzaladi. kavimler göçu bu kadar uzun sürmedi göcmen ördek gibi adam bi orada bir burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri