Ali Kol
Büyük Kaptan
Onlar elitist, hümanist ve entellektüel olduklari icin buralara pek ugramazlar aga.Bu arkadaslari forumda bir görelim. Buyursunlar.
Onlar elitist, hümanist ve entellektüel olduklari icin buralara pek ugramazlar aga.Bu arkadaslari forumda bir görelim. Buyursunlar.
EyvallahHoşgeldin.
Öyle uzaklardan seslenmelerine gerek yok, kimseyi yemeyiz. Elestiriye acigiz ama acimasiz olmalarini kabul edemem.Onlar elitist, hümanist ve entellektüel olduklari icin buralara pek ugramazlar aga.
Nuri sende beyin lobu falan mı eksik?
abi naptin yav kahkaha attim resmenoo hic sekmez hep aynıMerhaba arkadaşlar bugün ben de aranıza katıldım. Aslında burayı uzun zamandır takip ediyordum hatta yaklaşık 3 yıl kadar önce üye olmaya çalıştım ama o ara becerememiştim (şu e-posta doğrulamada bana mail gelmemişti o ara) biraz da işler yoğun olunca üstüne düşmedim. Bugün bi daha deneyeyim dedim ve üye olabildim o yüzden mutluyum. Bu tanışma alanına yazamıyorum bir bilgisi olan yol gösterecek olan var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
hayiiin, paragözBenim anlamadığım madem falcaoya yıllık 4.5-5 milyon verilecekti neden gomisi yolladık. 5 milyonu ona verseydik kalsaydı şimdi ligde lider, clde ikinci turdaydık.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi