Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla Joan Jordan'ı aldı, Banega'yı belki yollarlar

Adem BÜYÜK ölse de kurtulsak diyesim geliyor ama bunu diyemem tabi

Adem geleceğine Mevlut gelsin

Adem Büyük'e neden bu kadar tepki var anlayamıyorum. Beğenirsin, beğenmezsin o ayrı konu da, bu herif ne yaptı da bu kadar sövülüyor? Bilmediğimden soruyorum... Bütün mevzu bize karşı oynarken kendini çok fazla yere atması mı yani?

Karakter, forma aşkı vs bunlar boş işler. Anlayın artık bunu. Senin takımına, hocana, taraftarına vs bir adilik, karaktersizlik filan yapmamış olduğu sürece katkı verecek her oyuncuya okayim ben.

Babel'e şu dk FB bizden iyi kontrat versin, 2 dk düşünmez imza atmak için. Duygusallık filan, 2019 yılındayız yahu. Yok artık futbolda böyle şeyler. Herkes parasına bakıyor.

Adem'e bonservis filan ödemeyeceğiz. Adamın alacağı para max 750-800K. Kaldı ki, burda o kadar yerildiği kadar kötü bir oyuncu değil. Mevzu yetenek ise, Adem 10 tane Muğdat eder...

Ortalığı her sene yangın yeri yapmaktan bi vazgeçin artık yav. Her şeyi sorun etmeyi ne de çok seviyorsunuz. Yazık kendinize. Her şeyi takmayın bu kadar, çıkın bi hava filan alın...

İsmi geçenler ile alakalı resmen hayal kırıklığı yaşıyorum. Adem,Babel,Muriç,Türüç. Marcao ve Luyindama’dan sonra bişeyler değişir sanmıştım.Değişen birşey yok. Şu leşlere vereceğin toplam paralarla Skov,Bennacer’i alırdık.

Cemil Usta sezonu Ts şampiyon olur.
Kendi efsanelerinin isimlerinin verildiği sezonlarda bırak şampiyonluğu kümeye düşmeye oynuyor takımlar

Bknz
Fenerbahçe - Lefter Şampiyon Galatasaray
Gençlerbirliği - İlhan Şampiyon Galatasaray

Galatasaray -Turgay Şeren şampiyon Beşiktaş

Beşiktaş - Süleyman Seba Şampiyon Galatasaray

Cemil usta ?????

Bu sene yeni çöpleri dolduruyoruz bunları sonra sepetlemek için ugrasacaz
Hele o adem denen karaktersizden nasıl.medet umuyoruz
32yasinda herif

Feghouli ilk 11de

diagne yedek, ndiaye ilk 11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt