Bazıları kendisini haklı çıkarmak için saçma sapan argümanlar ortaya koyuyor. Madem karakter önemli değil Arda'yı, Burak'ı, Emre'yi de alalım gibi şeyleri söyleyenlerin buna kendisinin bile inanmadığını adım gibi biliyorum.
Ben karakter vs önemli değil demedim. Sadece burda yazıldığı gibi futbolda forma aşkının vs artık günümüzün tamamen paraya kayan futbol ekonomisinde önemini yitirdiğini söylüyorum.
Arda'yı vs tabii ki istemem. Bu şahsın daha önceki söylemleri ve eylemleri sebebiyle GS'da oynamasını kendime de, takıma da yakıştırmam. Ama burda ismi geçen Adem'i tutup da Arda ile aynı kefeye koyarsanız adama gülerler.
Önceki sayfada da sordum, ama karşılık alamadım. Adem'i nefret edercesine istemeyenler, neden istemiyor belirtebilir mi diye... Ben Adem'in gazeteci dövdüğünü görmedim, GS'ın teklifi komikti dediğini görmedim, GS'dan '' o takım '' diye bahsettiğini görmedim, bunların hepsi Suriyeli dediğini görmedim, Belhanda gibi anana gidiyorum dediğini de görmedim.
O yüzden bana masal anlatmayın. Adem'i teknik sebepler haricinde tek istememe sebebi bize karşı oynarken kendini çok fazla yere atması ise bu sebep çok komik. Ha benim bilmediğim bi nane yemişse, onu da öğrenmek isterim.
Aksi taktirde, elma ile karpuzu aynı kefeye koyanlar kendini komik duruma düşürüyor.
Ulan 5 parağraf Adem'i savundurttunuz ya bana, pes doğusu.