Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın varoluş sebebi türk olmayan takımları yenmektir. Nice çirkef futbolcu geçti bu kulüpten. Emre Aşık. Çok severim kendisini misal. Çirkefti. Melo. Seviyorum keşke 1 tane daha olsa. Çirkefti. Hagi efsanemiz. Çirkefti. Herkese sataşırdı. Emre bizdeyken de çirkefti. Her zaman çirkefti. Bülent Korkmaz. Ovv çok çirkefti. Bunlar boş işler. Sene sonunda UEFA kupasını, Şampiyonluk kupasını eline alıp poz verdiğinde tarih seni o pozla yazar, çocuklar öyle Galatasaray'lı olur. Galatasaray pragmatik düşünenlerin camiasıdır. Bence tabi. Sizin fikrinize de saygım sonsuz.

He yav. şu karakter duruş laflar çok abartiliyor sanirsin bu kulüpte oynamiş tüm oyuncular temiz efendi futbol oynamiş oyunculardi. Bazi oyuncular çirkef oglu çirkefler ama başarili olduklari için buna göz yumuluyor, bazen alkişlaniyor bile, diger futbolcular benzer hareketlerde bulunduklari zaman küfür ediliyor hakaret yiyorlar. Daha bugün eski futbolcumuz h.şaşin çektigi videoya tepki gösterenler oldu, ayni kişiler felipe melo adli eski futbolcumuz benzer video çekse 31 çekmekten yorulurlar. Galatasaray taraftarinin bir kismi oyuncu başarili oldugu için bazi şeylere göz yumuyor ama başarili olmadiklari zaman birden dünyanin en efendi en karakterli kulüp oluyoruz. Bu tarz ikiyüzlü ucuz tavirlar ancak beşiktaş yahut trabzonspor camiaya yakişir.

He ben bu arada Adem BÜYÜKü yetersiz oldugu için istemiyorum. Bi de soyadi çok itici geliyor.

Fatih Terim, "G.Saray'da oynamanın, Galatasaray formasını giymenin, Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın ne kadar önemli olduğunu herkes bilmek zorunda" dedi. Terim, "Taraftara bir şeyler söylemek istiyorum. Ocak ve Temmuz'da bize müsaade edecekler. Her şeyin farkındayız. Her şeyi görüyoruz. Elimizden geldiği kadar, kulübümüzün gücü yettiği kadar (-ki, yeter Allah'a şükür) Ocak'ta yetecektir" diye konuştu..

hatırlatalım

Bazıları kendisini haklı çıkarmak için saçma sapan argümanlar ortaya koyuyor. Madem karakter önemli değil Arda'yı, Burak'ı, Emre'yi de alalım gibi şeyleri söyleyenlerin buna kendisinin bile inanmadığını adım gibi biliyorum.

Ben karakter vs önemli değil demedim. Sadece burda yazıldığı gibi futbolda forma aşkının vs artık günümüzün tamamen paraya kayan futbol ekonomisinde önemini yitirdiğini söylüyorum.
Arda'yı vs tabii ki istemem. Bu şahsın daha önceki söylemleri ve eylemleri sebebiyle GS'da oynamasını kendime de, takıma da yakıştırmam. Ama burda ismi geçen Adem'i tutup da Arda ile aynı kefeye koyarsanız adama gülerler.

Önceki sayfada da sordum, ama karşılık alamadım. Adem'i nefret edercesine istemeyenler, neden istemiyor belirtebilir mi diye... Ben Adem'in gazeteci dövdüğünü görmedim, GS'ın teklifi komikti dediğini görmedim, GS'dan '' o takım '' diye bahsettiğini görmedim, bunların hepsi Suriyeli dediğini görmedim, Belhanda gibi anana gidiyorum dediğini de görmedim.

O yüzden bana masal anlatmayın. Adem'i teknik sebepler haricinde tek istememe sebebi bize karşı oynarken kendini çok fazla yere atması ise bu sebep çok komik. Ha benim bilmediğim bi nane yemişse, onu da öğrenmek isterim.

Aksi taktirde, elma ile karpuzu aynı kefeye koyanlar kendini komik duruma düşürüyor.

Ulan 5 parağraf Adem'i savundurttunuz ya bana, pes doğusu.
valla ademin ne yaptığını bilmiyorum ama bu kadar eleştirildiğine göre bizde yapsa kral yapardı aynı adamlar buna eminim onun için fazla zorlamaya gerek yok

kendi adıma ademi karakterinden dolayı değil kötü topçu olduğu için ve onun kadar katkıyı verecek alt yapıdan bir oyuncumuz olduğuna inandığım için istiyorum

iyi sıçraması dışında hiç bir özelliği olmayan, karta yakın bomboş bir adam

Hocam ortak nokta bulamayacağız bence.Görüşüne bende saygılıyım.Evli adamın yanında karısına sarkan adamı klübümde görmeyi midem kaldırmıyor.İyi forumlar

Arda 66 olursa istersin. Her insan hata yapar. Bir özürüne bakar. Hepimiz bakıyoruz aslında. Hayat o kadar keskin çizgilerde ilerlemiyor be üstad. Çocuk hata yaptım herkesten özür dilerim dese. Fit olsa, o Atletico dönemlerine dönse atıyorum. Neden istemeyelim. Biz en çok sevdiklerimize kızarız böyle. Güvendiğimiz dağlara karlar yağdırdı diye. Güzel bir video yapmışlardı Arda ile ilgili. Arda'yı top toplayıcı çocuğumuz olarak gördük de sevdik. Ondan en çok ona kızıyoruz.

Ha bana sorsan değişir mi bu saatten sonra. Çok zor. Eyv. saygılı muhabbet için.

kendi adıma ademi karakterinden dolayı değil kötü topçu olduğu için ve onun kadar katkıyı verecek alt yapıdan bir oyuncumuz olduğuna inandığım için istiyorum

Hocam adamın kötü niyetinden sıra gelmiyorki yetersizliğini eleştirmeye

misal kim ? yoksa bende inanıyorum dünya barışı olacak açlık sefalet bitecek ama ? ha ademe bizde bayılmıyoruz

Feghouli Cezayirde 10 numara oynuyor asıl oynaması gereken yer bence Belhanda direkt sutlanmali Cezayir'in diğer orta sahası bennaceri alsak 21 yaşında hazır empoli küme dusmusken

Zidane'ın takımda istemediği futbolcular:

Keylor Navas
Sergio Reguilon
Jesus Vallejo
Theo Hernandez
Marcao Llorente
Mateo Kovacic
Dani Caballos
Martin Odegaard
James Rodriguez
Gareth Bale
Mariano Diaz

Toplam değerleri : 280 milyon Euro

[Marca]

misal kim ? yoksa bende inanıyorum dünya barışı olacak açlık sefalet bitecek ama ? ha ademe bizde bayılmıyoruz

kim olmasına gerek yok diyorum işte herhangi biri

siz bana söyleyin adem ne yapacak mesela bizim 19 yaşında herhangi bir oyuncumuzdan

ya da neden adem de denizlispor recep niyaz değil ?

He yav. şu karakter duruş laflar çok abartiliyor sanirsin bu kulüpte oynamiş tüm oyuncular temiz efendi futbol oynamiş oyunculardi. Bazi oyuncular çirkef oglu çirkefler ama başarili olduklari için buna göz yumuluyor, bazen alkişlaniyor bile, diger futbolcular benzer hareketlerde bulunduklari zaman küfür ediliyor hakaret yiyorlar. Daha bugün eski futbolcumuz h.şaşin çektigi videoya tepki gösterenler oldu, ayni kişiler felipe melo adli eski futbolcumuz benzer video çekse 31 çekmekten yorulurlar. Galatasaray taraftarinin bir kismi oyuncu başarili oldugu için bazi şeylere göz yumuyor ama başarili olmadiklari zaman birden dünyanin en efendi en karakterli kulüp oluyoruz. Bu tarz ikiyüzlü ucuz tavirlar ancak beşiktaş yahut trabzonspor camiaya yakişir.

He ben bu arada Adem BÜYÜKü yetersiz oldugu için istemiyorum. Bi de soyadi çok itici geliyor.

Evet mesela boldladığım kısım için istememek hepimizin doğal hakkı. O zaman da alternatif oyuncular kimler olabilir ve maliyetler ortaya çıkıyor. Bir de Fatih Terim sever böyle futbolcuları. Aslında hepimiz biliyoruz. Her kadrosunda mutlaka 1 adet bu tipte bir futbolcu olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt