Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu Adem büyük joker transfer forvet oynar kanat oynar 10 numara oynar bir Necati Ateş etkisi bekliyorum açıkçası umutluyum inşallah formayı giydiyse tebrik Edip destek vermeliyiz bakın adamlar hırsız dedikleri adamı baş tacı yaptılar ...

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Banega
Feghouli Belhanda Babel
Aboubakar

+ Mariano , Donk , Mitroglou
+ Şener , Gökay , Emre Taşdemir , Selçuk , Türüç , Yunus , Adem

Ozornwafor Kira

19-2670-ryan-babel.jpg

19-3274-adem-buyuk.jpg

Şöyle düşünün Eren'e verilen maaş Babel'e veriliyor. Bunun dışında Babel bence Onyekuru'dan fazla iş yapar Onyekuru açık alanda iş yaptı hep. Bizim en çok zorlandığımız konu 0-0'ı oynamak ve kilidi açmaktı. Babel bu konuda daha iyi çünkü şut tehdidi var, orta ve pas kalitesi daha iyi Babel'in Onyekuru'dan tek eksisi Onuekuru kadar hızlı değil ve daha yaşlı bu kadar onun dışında Babel özellik olarak daha özellikli.

onyekuru ya da o stil birisi iyi olur ama babel'e verdiğimiz parayı düşününce onu yedek bırakmaya almadık gibi geliyor bana. dolayısıyla onyekuru yataş mı oldu acaba diye düşünmüyor değilim.
Sanmıyorum o da gelecek, öyle banko as oyuncu diye bir şey yok bazen Feghouli 10 oynar ikisi de sahada olur

Bunlar kolay olanlardı önce bitmesi normal. Esas transferlere henüz geçmedik bile. Gerçek bombalar yolda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir kac guc icinde Sener ve Yusuf Erdogan transferleri aciklanir...

Artik ilk 11 icin takviye yapma zamani... Ndiaye yerine oyuncu alinmali. Onyekuru yeniden kiralanmali veya bir baska sol kanat oyuncusu kiralik gelsin. Belhanda satilmali ve yerine oyuncu alinmali. Diagne ve Mitroglou gonderilmeli ve yerlerine 2 forvet alinmali.

Ha umarim Fernando'nun sozlesmesini uzatmayiz, 1 yil sozlesmesi kaldigi icin sozlesmesini uzatilmasini isteyecektir ama gecen sezon son maclar haric tam bir hayal kirikligiydi. Fernando-Donk ikilisinden biri 100% gitmeli.

Onyekurusuz eksik oluruz her sene aynı nane oluyo..ilk 11 güzel yedekler çöp ..rotasyon yapamazsın bı sakatlikta tepe taklak gider puanlar birakirsin..Babel orta da oynar forvette oynar sağda oynar solda oynar onyekurunun olması babeli bozmaz oyun hamlesini genisletir

Babel transferinin anşamlı alması için onyekurunun tekrar kiralanması lazım yoksa güç kaybetmiş oluruz. Bir de ben jimmy durmaz transferinin önemli olduğunu düşünüyorum, joker ve iyi adam güç katacaktır iyi bir alternatif olacaktır. Forvet ve orta saha zaten olmazsa olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt