Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega hayırlı olsun diyelim artık Fernando'yu takasta kullanmamız iyi oldu, sırada Nagatomo ve Mariano ikilisi var bu ikiliyi de değiştirmek gerekiyor

Hemen bir kadro yapalım

Muslera
Mariano - Luyi - Marcao - Naga
Donk - Banega
Feguli - Belhanda - Babel
Muriç​

Bu Emre Bol niye kahkahalar atıyorki, Diagne bunlara kadıköyde saplamamışmıydı ? Kalsın sıkıntı yok bidaa saplar yine kral olur. onlar açsınlar da kendi ... na gülsünler. Arkalarındaki delik git gide büyüyor. Mal bunlar yahu

Luyindama ve Marcao olsa o golü atabiliyorlar mıydı acaba

Hemen bir kadro yapalım

Muslera
Mariano - Luyi - Marcao - Naga
Donk - Banega
Feguli - Belhanda - Babel
Muriç​
Kesinlikle 3 adamın değişmesi gerekiyor Donk&Mariano ve Nagatomo üçlüsü

Linnes sağ beki devralması gerekiyor artık Donk&Nagatomo yerine de fizik ve kondisyon olarak sağlam 2 adam lazım mesela Nakamba&Fabra gibi

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Fabra
Banega-Nakamba
Feghouli-Belhanda-Babel
Muriqi

Böyle daha iyi gibi reis

6 ay önce 10 kusur milyon Euro bonservisle aldığın oyuncuya sosyal medyadan küfürlü mesajlar atan hakaret Edip duran ergenler yüzünden Diagne sinirlenip bir yere gitmeyeceğini söylemiş aynı cahiller Podolski ve sneijdere de aynısını yaptılar. Oyuncumuza sahip çıkmasını bilmiyoruz. Destek olmalıyız gondereceksek te arkasına teneke bağlayarak değil hakettiği gibi ugurlayarak gondermeliyiz

Kesinlikle 3 adamın değişmesi gerekiyor Donk&Mariano ve Nagatomo üçlüsü

Linnes sağ beki devralması gerekiyor artık Donk&Nagatomo yerine de fizik ve kondisyon olarak sağlam 2 adam lazım mesela Nakamba&Fabra gibi

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Fabra
Banega-Nakamba
Feghouli-Belhanda-Babel
Muriqi

Böyle daha iyi gibi reis
Reyiz istediğim kadro değil zaten bu, medyada gelmesi en yakın olan isimlerden kadro kurdum :D

Ya kotu konusmak istemiyorum da bu kadar bos yapilmaz gercekten. Neymis almak isteyen takim biz olumsuz konusuyoruz diye vazgececekmis. Ya almak isteyen adam sahaya bakip, adamin karakterine bakip, sosyal medya kullanimina bakip almak isteyecek aa ama bi dk x kisi x yerde y demis bu oyuncu hakkinda almasak mi diyecek sjsjs buna mi inaniyorsunuz

Ne yapacağız bu kadar yedeği derken aklıma şu şampiyonluk maçındaki yedekler geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 49969

Çoğu maçta baya eli kolu bağlı kaldı hocanın bu nedenle yapılan operasyonu yanlış bulmuyorum. Herkes daha kalitelilerini ister ama talep edilen bonservisleri görüyorsunuz. 1 yıl kontratı kalmış oyuncuya 4'ten az parayı kabul etmiyorlar.

Ahmet, Ömer, Sinan, Yunus, Muğdat'tan ---> Adem, Jimmy, Şener, Yusuf ve inşallah M.Topal'da gelir yedek kulübesinde önemli bir gelişme sağlarız ve alınan oyunculardan hiçbirine bonservis ödenmeyecek.

Sinan muhtemelen 1 milyon euro'dan az para istemiyordu. Sinan yerine Yusuf-Adem ya da direk Jimmy gelmiş olacak ki gayet mantıklı bence.

Sürekli hatırlatıyorum 14 yabancının sadece 12'si kadroda olabilecek bu nedenle her bölgenin alternatif bir Türk oyuncusu olması gerekiyor. Yedeklere Linnes'i aldın mı forvetin yedeğini yabancı kullanamıyorsun ya da bunun tam tersi.

Arkadaş herkes Diagne konusunda taraftara sallamış. Adam arıza alakası yok taraftar mesajlarıyla onun yaptığının.

Çok rahatsız olsa ayarlardan yorumları kapatır,mesajları da okumaz geçer. Tam anlamıyla adam Trol zevk alıyor şuan herkesi sinir edip etkileşimini iyice arttırıyor. Tek derdi tüm dikkati üstüne çekmek.

diagne konusunda taraftarı suçlayanlara biraz izan diliyorum

hele hele sosyal medyada hangi futbolcualra neler yapıldığı düşünülünce komik oluyor

bir öfkeniz varsa onu bu futbolcu bozuntusuna ve onu alanlara yöneltin internetteki üç beş ergenin yaptıklarını büyütmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt