Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Verdat Muriq+Banega : 8-9 civarı biter.. Diagne ikisini karşılasın yeter..
Vedat'ın yanına Aboubakar'ı 3 milyon euro+ zorunlu alma opsiyonu 8 milyon euro olarak alabiliriz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağa cekip orta acip 1 gol attirsa Mugdati gecmis oluyoradem muğdattan daha verimli olmaz gerisine katılıyorum.
32 olacak henuz rotasyonda kullanmak istiyorlar demek tecrubesiniSevilla neden Fernando'ya yatırım yapıyor anlamadım.
Yaşı 33
Kaliteli olduğu su götürmez bir gerçek
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adem muğdattan daha verimli olmaz gerisine katılıyorum.
Bu Emre Bol niye kahkahalar atıyorki, Diagne bunlara kadıköyde saplamamışmıydı ? Kalsın sıkıntı yok bidaa saplar yine kral olur. onlar açsınlar da kendi ... na gülsünler. Arkalarındaki delik git gide büyüyor. Mal bunlar yahu
Kesinlikle 3 adamın değişmesi gerekiyor Donk&Mariano ve Nagatomo üçlüsüHemen bir kadro yapalım
Muslera
Mariano - Luyi - Marcao - Naga
Donk - Banega
Feguli - Belhanda - Babel
Muriç
adam medeni isvecli.Jimmy inşallah klasik gurbetçi PKK'lı tayfadan değildir
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reyiz istediğim kadro değil zaten bu, medyada gelmesi en yakın olan isimlerden kadro kurdumKesinlikle 3 adamın değişmesi gerekiyor Donk&Mariano ve Nagatomo üçlüsü
Linnes sağ beki devralması gerekiyor artık Donk&Nagatomo yerine de fizik ve kondisyon olarak sağlam 2 adam lazım mesela Nakamba&Fabra gibi
Böyle daha iyi gibi reis
Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Fabra
Banega-Nakamba
Feghouli-Belhanda-Babel
Muriqi
Valla Muriqi'yi de yazmayacaktım da reis bari o kalsın 4 adamı birden değiştirmeyelim diye yazdımReyiz istediğim kadro değil zaten bu, medyada gelmesi en yakın olan isimler![]()

Ne yapacağız bu kadar yedeği derken aklıma şu şampiyonluk maçındaki yedekler geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 49969
5 yil 10 milyon € mu yani forma sponsoru? AzmisEkli dosyayı görüntüle 49968
Yap başkan şu anlaşmaları liselileri çatlatalım, kuşların ciğerlerini sökelim