Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham kulüp rekoru kırarak, Lyon’un orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele’yi 65M£ karşılığında kadrosuna kattı. (SKY Sports)

150-200 milyonlar havada uçtugu bu zamanlarda avrupada basari yakalamak çok çok çok zor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

hazzın doruklarına ulasmak suretiyle boyle sevinecegimiz hamleler olur mu renkdas

2ebc759e73b2fea1d9c66ed6d4a19464.jpg
bilemiyorum

Tecrübeli ve yetenekli kadro kurmaya çalışan fenerbahçede emre ile sözleşme imzalanırken volkan ile yeni antlaşmanın arefesinde olduğu öğrenildi ama kulislerde konuşulan asıl heyecen verici isim futbolu yeni bırakmış olan ronaldinho.Geçen seneden büyük dersler çıkarmış olan yönetim genç ve toy oyunculardan da bir bir kurtulmayı planladığı konuşuluyor.Elif bunlardan ilki olacak gibi zaten başka da yok..kıh kıh kıh...
Zürriyet Haber Ajansı(ZHA)

Transfer sezonu bitene kadar 10 futbolcuyu bulacak gibi gelecekler..

Bütünlüğü birlikteliği nasıl sağlayacağız merak ediyorum..

Şener-Yusuf-Adem bunlarla çok çok zor

Transfer sezonu bitene kadar 10 futbolcuyu bulacak gibi gelecekler..

Bütünlüğü birlikteliği nasıl sağlayacağız merak ediyorum..

Şener-Yusuf-Adem bunlarla çok çok zor
Teknik heyetin bu konularda en iyileri olduğunu düşünüyorum. Sorun çıkmaz... çıkartanı silip takımdan uzaklaştırılar.

Transferin bitmesine 60 gün var..
Şampiyonlar Liginin başlamasına 49 gün var..
Ligin başlamasına 45 gün var..

2 hafta içinde kritik takviyeler yapılmazsa tehlike çanları çalmaya başlayacak

Vedat'ın 6 işareti yaptığı fotoyu hatırladım şimdi
Zamanında sövmüştüm vay hain

Transferin bitmesine 60 gün var..
Şampiyonlar Liginin başlamasına 49 gün var..
Ligin başlamasına 45 gün var..

2 hafta içinde kritik takviyeler yapılmazsa tehlike çanları çalmaya başlayacak

Birkerede yangin cikarmayin be, bizim oturmus kadromuz var 2-3 kaliteli takviyele takim cag atlar.

Elalem 9 tane a class oyuncu lazim bu kadar yangin yapmiyor

Birkerede yangin cikarmayin be, bizim oturmus kadromuz var 2-3 kaliteli takviyele takim cag atlar.

O eziklerle biz bir değiliz..
Bizim avrupa gibi bi hedefimiz var..
fb den cacık olmaz.. bjk ligi anca idare ederi.. başak ın koca gidişi..
En tehlikeli en ciddi rakip ts..

Bende ayni gorusteyim hatta bence mevcut kadro.bile yeterli ama fernandonun gidicek olmasi orayada transfer gerektiriyor.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oturmuş yangın çıkarılmayacak kadroya bak. başakşehir 7 maçta 1 galibiyet almasaydı alabiliyor muydun acaba şampiyonluğu? oyuncularının cogu son enerjisiyle oynadı , fernando mariano falan seneye oynatamazsın bunları sonrada sözleşmeleri bitiyor , sol açığın şuan yok , forvet hattın kötü , orta sahan yok. 10 numaran belhanda napacağı belli değil , iyiyken çok iyi ama kötü olduğu maç daha çok.

ağustos'ta son gün 3000 kişiye teklif yapmasına fazla alışmışız.

takımda muslera , marcao , luyindama ve feghouli hariç net katkı vereceğine inandığın oyuncu yok. nagatomo belki biraz. luyindamayı da bildirmedin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt