- 27 Ocak 2010
- 139.561
- 105.917
- 5.648
Tottenham kulüp rekoru kırarak, Lyon’un orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele’yi 65M£ karşılığında kadrosuna kattı. (SKY Sports)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilemiyorumhazzın doruklarına ulasmak suretiyle boyle sevinecegimiz hamleler olur mu renkdas
![]()
yusuf erdoğan ve şener'in imza parası sorunları çözülmüş , iki yıldızın kapı önümüzdeki saatlerde duyurulacakmış.
kaynak : rodop
saat 1700 kap gelirOnu ben de okudum buradaki duyumculara daha çok güveniyorum, onlardan ses var mı kanki?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.Onu ben de okudum buradaki duyumculara daha çok güveniyorum, onlardan ses var mı kanki?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guvenilir kaynaktan aldigim bilgiye gore 2 ay gibi 1 sure icinde mutlaka min 3 adet transfer ekibimize katilacak
Saat 19:30 civarı kap bekliyorum klavyelerinizi terk etmeyinsaat 1700 kap gelir
Vedat kardeşimiz geldi mi?
![]()
Teknik heyetin bu konularda en iyileri olduğunu düşünüyorum. Sorun çıkmaz... çıkartanı silip takımdan uzaklaştırılar.Transfer sezonu bitene kadar 10 futbolcuyu bulacak gibi gelecekler..
Bütünlüğü birlikteliği nasıl sağlayacağız merak ediyorum..
Şener-Yusuf-Adem bunlarla çok çok zor
Transferin bitmesine 60 gün var..
Şampiyonlar Liginin başlamasına 49 gün var..
Ligin başlamasına 45 gün var..
2 hafta içinde kritik takviyeler yapılmazsa tehlike çanları çalmaya başlayacak
Birkerede yangin cikarmayin be, bizim oturmus kadromuz var 2-3 kaliteli takviyele takim cag atlar.
Elalem 9 tane a class oyuncu lazim bu kadar yangin yapmiyor
Bende ayni gorusteyim hatta bence mevcut kadro.bile yeterli ama fernandonun gidicek olmasi orayada transfer gerektiriyor.Birkerede yangin cikarmayin be, bizim oturmus kadromuz var 2-3 kaliteli takviyele takim cag atlar.
Bende ayni gorusteyim hatta bence mevcut kadro.bile yeterli ama fernandonun gidicek olmasi orayada transfer gerektiriyor.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birkerede yangin cikarmayin be, bizim oturmus kadromuz var 2-3 kaliteli takviyele takim cag atlar.