Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde Culyanoyu almak icin neyi bekliyoruz. Fenerin almasını herhal.
belhanda = david silva demis xddaha haklı bi yorum bugun omar konusunda yaptı o yüzden nokta
Taylan hateri buldum![]()
![]()
Kas yapmış yaw. Omarın 10 no versiyonu olmuş iste ne guzel.culyano dana gibi olmuş reis.Görmedin mi son halini ? o da josef de alanın elinde patlar.
Harbi bugün ki maçların kadrolara bakıyorum hepsi aynı. Arsenal El nenyi bile oynatıyor. Herkes ayağını yorganına göre uzatıyor anlaşılan. Bu sezon 2.dalgayı da hesalıyor olabilirlerLemina ondan alındı zaten. Seri'yi de gönderirler bence.
Ha EPLde bile Everton dışında transfer yapan yok pek. Bir de Villa 33 falan verip Villa'dan adam aldı.
Samatta muhtemelen gider.
whu-newcastle maçında. dr.cınık saç ekim uzmanı reklamı mı çıktı ben mi yanlış gördüm
Ya arkadaş ne idüğü belirsiz bir herifi nasıl eleştiremiyorum ya, saygı da duymuyorum eleştiriyorum da sonuna kadar.
Kim bana cevap vermiş ne diyorsun sen yav. Twitterda herifi dilleyenlere anlat sen bunları.
yanlış degilsem geçen sene de rastlamıstım bi maçtawhu-newcastle maçında. dr.cınık saç ekim uzmanı reklamı mı çıktı ben mi yanlış gördüm
der hassas kalbi gs sevdalısı kardeşmiznbelhanda = david silva demis xd
veli gündüz ile aran nasıl üstatDun belhanda gitti dedi hala ses yok
her izlediğimde küfrettiğim halis mulis şikeci kavas.Bu arada tümer kadar yavşak biri yok
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kim? Belhanda gitsin diyorsa kardesimdirveli gündüz ile aran nasıl üstat
Hazırız.fırsat transferi her yaş olabilir dedilerse giuliano ya hazır olun bence sadece tahmin