İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada kavga istemiyoruz Can, tartışmaya dönebilecek yorumların önünü kesmek için herkesin sakin olması lazım.
padja painggolanbas harfi P olan bı oyuncu gelebılır
Ben zaten sakinim reis. Sonuna kadar haklı olduğumu da biliyorsun. 2 bir şey biliyor diye gelip millete caka satmasın burada.@Onur Adıbelli sakin ol
Tartışma kültürü bizim toplumda çok az zaten. Bizdeki tartışmalar genellikle kavgaya/siyasete dönüştüğü için direkt müdahele etmemiz gerekiyor.şaka maka gsc'nin bitmiş olması
öyle seziyorum. Aktiflik olmadığı gibi, bir tartışma ortamı da yaratilmiyor, mesela bu konumu gören ilk mod kapatacak. Forum kulturunu devam ettirmek adına böyle konular önemli.www.gscimbom.com
Kız arkadaşımla izledim ya yeni bıraktım anca giriyom foruma.@Berke Deniz napıyon lan kazandık ha
Üstat gazetecilik kalmadıki ülkede. Ben bir spor haberine en son ne zaman inandığımı hatırlamıyorum.Duyumcularla ilgili genel söylediklerinde haklı olabilirsin ama galasevgisi gördüğüm kadarıyla diğer duyumculardan çok muhabirlerle dalga geçiyor. Bu işten ekmek yiyorsunuz, bir duyumcu kadar bilgi alamıyorsunuz minvalinde eleştiriyor ki bence haklı sözde muhabirlik yapıp alenen taraftarı kandıran adamlar bir de para kazanıyorlarsa bu işte dalga geçilmeyi de hakediyorlar.
@Hakan Tarcan konum:Bu onur adibelli cok sikintili bir tip, muhabirlierimiz les ve kokarken. Ozgur iyi insan oldugu icin bizimle onemli duyumlara paylasiyor ki, bizde onceden mutluluk yasiyalim.
Bos herifin teki.
Miralem Pjanić
Pele ??
padja painggolan
şunu bizim yönetim nasıl yapamıyor yav ? Jailson dediğin adam 1 milyon bile etmez.
keşke kız arkadaşınla izlemeseymişsin knk o zamanKız arkadaşımla izledim ya yeni bıraktım anca giriyom foruma.
İyi silkeledik ha taş gibi oynadı Beranda
Bize dinamik çevik sert bir oyuncu lazım aynı zamanda luyindamadan topu alıp rakip kaleye dönüp dribblingle rakibin düzenini bozabilmeli.Ön libero değil ya o çocuk. Pasör, şutör bir deep playmaker.
Top kapma konusunda ben bir numarasını göremedim.
şunu bizim yönetim nasıl yapamıyor yav ? Jailson dediğin adam 1 milyon bile etmez.
ali nacinin bu aralar kuyruk acısı var bir deÜstat gazetecilik kalmadıki ülkede. Ben bir spor haberine en son ne zaman inandığımı hatırlamıyorum.
Bak mesela bugün Etebo haberi vardı, 15 hazirandan beri Etebo idmana çıkmamış mı ne yazmış. Açtım baktım adam 29unda ve 20sinde maça çıkmış, 20sindeki maçta ilk 11.
Bu haberi yapan da herkesin övdüğü Ali Naci. Benim bulduğumu o mu bulamıyor?
Yani bu ülkede muhabirlere zaten inanılmamalı.
Yağız Sabun gibi paralı kalemleri saymıyorum.