Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elif elmas , vedat şimdi de jailson nasıl bir transfer şikesi var adamlarda ya. Jailson gibi milyon adam var bedavaya oynayacak. Bir de ciddi paraya satmak diyor rıdvan. Yeter be ne zaman patlayacak bu olayları.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sörloth neden kaçmış.O bölgenin insanlarının iş ahlakı yüksek oluyordu.

Tartışma kültürü bizim toplumda çok az zaten. Bizdeki tartışmalar genellikle kavgaya/siyasete dönüştüğü için direkt müdahele etmemiz gerekiyor.

Duyumcularla ilgili genel söylediklerinde haklı olabilirsin ama galasevgisi gördüğüm kadarıyla diğer duyumculardan çok muhabirlerle dalga geçiyor. Bu işten ekmek yiyorsunuz, bir duyumcu kadar bilgi alamıyorsunuz minvalinde eleştiriyor ki bence haklı sözde muhabirlik yapıp alenen taraftarı kandıran adamlar bir de para kazanıyorlarsa bu işte dalga geçilmeyi de hakediyorlar.
Üstat gazetecilik kalmadıki ülkede. Ben bir spor haberine en son ne zaman inandığımı hatırlamıyorum.

Bak mesela bugün Etebo haberi vardı, 15 hazirandan beri Etebo idmana çıkmamış mı ne yazmış. Açtım baktım adam 29unda ve 20sinde maça çıkmış, 20sindeki maçta ilk 11.

Bu haberi yapan da herkesin övdüğü Ali Naci. Benim bulduğumu o mu bulamıyor?

Yani bu ülkede muhabirlere zaten inanılmamalı.

Yağız Sabun gibi paralı kalemleri saymıyorum.

Üstat gazetecilik kalmadıki ülkede. Ben bir spor haberine en son ne zaman inandığımı hatırlamıyorum.

Bak mesela bugün Etebo haberi vardı, 15 hazirandan beri Etebo idmana çıkmamış mı ne yazmış. Açtım baktım adam 29unda ve 20sinde maça çıkmış, 20sindeki maçta ilk 11.

Bu haberi yapan da herkesin övdüğü Ali Naci. Benim bulduğumu o mu bulamıyor?

Yani bu ülkede muhabirlere zaten inanılmamalı.

Yağız Sabun gibi paralı kalemleri saymıyorum.
ali nacinin bu aralar kuyruk acısı var bir de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt