Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazma adamdan Turk futbol tarihinin en iyi solbeki cikmaz. Futbolculara kulp takmadan once kim olduklarina iyi bakmak lazim.

Normal şartlarda çıkmaz ama böyle istisnalar olunca 20-25 yıl sonra bir tartışma konusu haline gelebiliyor.

Hakan GS ye 94 de geldi Hoca 96 da geldi. ve hoca gelince satış listesindeydi.

Hatta Hakan bunu röportajlarında söyler. Fatih hoca gelince ben takımda kalabildim yoksa şutlayacaklardı diye.

Şişirmeyin Taylan'ı bu kadar her şeyi abartmayı ne seviyorsunuz yav.

1599994965449.webp

Bir kez daha yazayim

Bütce simdilik 800 bin oldugu icin dogal olarak bu parayla 1 orta saha oyuncusu transfer edilir

Eger Belhanda veya Baska bir oyuncumuz satilirsa geriye kalan eksikler yani orta saha ve kanat oyuncusu transferi gerceklesir

Zaten alinacak kanat oyuncusu da alternatif oyuncu olacaktir cunku Arda ve Feghouli oynamaya devam ederler Ama en azindan yerlerine giren oyuncu Jimmy olmaz

Sacmalayin ya. Zaten oyle bir soylemin olmadigini yazdim. Kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz. Oyle birsey soylemediyse demekki Hakan'dan memnunmus? Belki sizin aklinizda Feldkamp Terim donemi arasindaki kotu futbol kalmis?

Feldkamp ile sanırım hiç çalışmadı reiner döneminde geldi yanılmıyorsam, Karabük’ten
Fatih terime kadar vasatın önde gideniydi ve Fatih Abdullah’ı istiyordu. Abdullah gelmedi.. sonra Fatih’in elinde pişti..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taylan ve Etebo ikiliyse 2011 senesindeki Colman ve Selçuk tadını yakalayabilir miyiz acaba? Akbaba iyileşirse olabilir.
Ben Taylan hakkında olumlu bakıyorum.
Geçen sene tam açılıyordu birden birşeyler oldu...

En azından 4-5 maç sabır gösterelim. Terim'in maç sonu konuşmasından da bunu çıkardığım gibi. Terim Adam Eder bu çocuğu.

Alabanin menajeri acayip paragözmüs. Sözlesmesini uzatmasi icin +10 milyon komisyon istiyormus Bayernden. Alabayada 25 milyon brüt maas istiyormus. Lewandowski 20 milyonla en fazla para alan adam orada.

Alaba bize 2025 yilinda gelmeden son büyük sözlesmesini kapmayi istiyor herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt