Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.671
- 109.801
- 4.878
ts maçı dışında izlemedimacaba istikrarlı bi oyuncu mu bu, o maçta mükemmeldi çünkü keşke bizim olsa...
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ts maçı dışında izlemedimacaba istikrarlı bi oyuncu mu bu, o maçta mükemmeldi çünkü keşke bizim olsa...
Kazma adamdan Turk futbol tarihinin en iyi solbeki cikmaz. Futbolculara kulp takmadan once kim olduklarina iyi bakmak lazim.
Umarım dün Belhanda'yı izleyen takımlar olmuştur. Bonservisi kafadan 1M arttı.
Şişirmeyin Taylan'ı bu kadar her şeyi abartmayı ne seviyorsunuz yav.
Poşet sonrası pek izlemedim, Mou'yu sevmem pek.Oyunculardan bağımsız olarak Mou geldiğinden beri takım Galatasaray sendromu yaşıyor. 1 gol atıldığı anda 11 kişiyle defansa çekiliyor takım.
Şişirmeyin Taylan'ı bu kadar her şeyi abartmayı ne seviyorsunuz yav.
Mata mı Pastore mi istersin?Belhanda kanımca gidecek,
Yoksa Terim daha "korumacı" konuşurdu.
Yerine Mata / J. Pastore / Siggurdson düşünülüyor gibi.
Abdurrahim başkan 1 takviye dedi yıkıldım2 ortsaha ve 1 kanat lazim su an.sonra belhandanin gidisine gore 8-10 oynayan biri alinabilir.ama o 2 ortasaha ve kanadi halletmeliyiz bi an once.
Eski aşkımız Ben ArfaBence Ben Arfa
NopeBiz saracchi'yi kiralarken opsiyon koydurduk mu?
Sacmalayin ya. Zaten oyle bir soylemin olmadigini yazdim. Kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz. Oyle birsey soylemediyse demekki Hakan'dan memnunmus? Belki sizin aklinizda Feldkamp Terim donemi arasindaki kotu futbol kalmis?
Ben Taylan hakkında olumlu bakıyorum.Taylan ve Etebo ikiliyse 2011 senesindeki Colman ve Selçuk tadını yakalayabilir miyiz acaba? Akbaba iyileşirse olabilir.