Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biat “yöneticilik tevdi etmek, birinin yöneticiliğini benimsemek” demektir. Körü körüne asla bağlanmak demek değildir. Buna en güzel örnek ise:
Hz. Ömer hutbede cemaate şöyle seslendi:
“Ben haktan ayrılırsam ne yaparsınız ”
Bir sahabe cevap verdi:
“Seni kılıcımla düzeltirim ya Ömer!”
Hz. Ömer ellerini açarak;
“Ya Rabbi! Sana şükürler olsun ki ben Senin adaletinden ayrılırsam, beni kılıcıyla doğrultacak cemaate sahibim”

Ancak bizim halktan kopuk dine (ve ona dair ne varsa) düşman kesim, bu kavramı halkın belli kesimini aşağılamak için anlamını bilmeden ve anlamından saptırarak kullanır. Burda da cehaletlerini ortaya koyarak Galatasaray değerlerine hakaretamiz cümlelerle saldırmayın dediğinde biatçı (anlamından koparılmış ve kendilerince yeni bir anlam yükletilerek) oluyorsun. Hakaret ve zırvaları da eleştiri oluyor veya düşünce özgürlüğü oluyor.. arkadaş! Bir dur hakaret edemezsin dendiğinde ise bir vaveyla koparıyorlar dersin ki kıyamet kopmuş; beni sindiremezsin düşünceye özgürlük deyip nara atıyor..
evet, bizi biatçılıkla suçlayan baği’ciler; fitne ve fesatçılıklarınıza izin veremeyiz. İstediğiniz kadar saldırın.. yaşasın Galatasaray değerleri: Ali Sami Yen, Metin Oktay ve Fatih Terim
ELEŞTRİYE SONUNA KADAR EVET; KÜFRE HAKARETE VE TROLLÜĞE HAYIR.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biat; Bey'at zaten peygamber ve halifelere kullanılan bir kelime. Zira anlamından koparılmıyor burada aksine insanlara peygamber gibi kabullenildiği için söyleniyor. İnsanlara cahil demeden önce neyin nasıl kullanıdılığını öğren. Ömer'den örnek veriyorsun ama bana ne ondan biat konusunda.

31 yaşında, iki yıldır sakatlıklarla cebelleşiyor ama kariyerli ve ismi olan bir futbolcu. Bizim taraftar dayanamaz böyle futbolculara. Roma'dan gelecek olması başlı başına endişe verici zaten.
Bir Transfer istediğin vakit Akıl / Brain ile Kalp çatışır.

Çilek İsimlere dediğin gibi dayanamıyor bizimkiler çünkü bizde Kalp daha ağır basıyor.

Ilk defa bizim icin hayirli bir sey demis olabilir. Bedelsiz kıralik alinabilir. Belhandadan gelen para modere kayabilir

Bencede dun fullham arsenal macini izledim hic siritmadi iyi isler yapti oldurmezde surundurmezde yalniz pas oyununa ciddi katki yapar dun cok sakin bakarak oynadi 2 3 hatali pas yapti ama premier ligte hayvan gibi basiyorlar burda cok rahat olur

Hızlı kanat alip emre kilinci ortada kullansak ne dersin @Emre Bari ?

Alabanin menajeri acayip paragözmüs. Sözlesmesini uzatmasi icin +10 milyon komisyon istiyormus Bayernden. Alabayada 25 milyon brüt maas istiyormus. Lewandowski 20 milyonla en fazla para alan adam orada.

Alaba bize 2025 yilinda gelmeden son büyük sözlesmesini kapmayi istiyor herhalde.
x1080

Bencede dun fullham arsenal macini izledim hic siritmadi iyi isler yapti oldurmezde surundurmezde yalniz pas oyununa ciddi katki yapar dun cok sakin bakarak oynadi 2 3 hatali pas yapti ama premier ligte hayvan gibi basiyorlar burda cok rahat olur
El neny zaten iyi topçu. İlk başlarda bjk rezil olduğu sallandı adam. Sergen geldikten sonra baya toparlamıştı el neny de kendini

Feldkamp ile sanırım hiç çalışmadı reiner döneminde geldi yanılmıyorsam, Karabük’ten
Fatih terime kadar vasatın önde gideniydi ve Fatih Abdullah’ı istiyordu. Abdullah gelmedi.. sonra Fatih’in elinde pişti..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 Feldkamp zamaninda geldi demedim
2 Terim'in oyle soylemi olmadi
3 Hayal ettiginiz gibi asla cok kotu oyuncu degildi

1599995592208.webp

Dun Jozwiak kadroda yer almamis. 4.5m + bonus karsiliginda Derby County’e gitmek uzere. Lech Poznan bir sonraki satisindan pay da alacakmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt