Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.653
ins wilshere felan olmaz herif sadece gecen sene 221 gün sakatmıs .rezil bi transfer olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mrb rtsh. Apo hocayla yönetim arasında bağlantı sağlardı eskiden bu yüzden hocayla çalışmak isteyen her başkan ekibinde apoya ve ali dürüste teklif götürürdü. Ali dürüst neden yok bilmiyorum, lakin Aponun kasa kolaylığından ziyade kulüpte bulunma sebebi tam olarak hoca. iyi anlaşıyorlar. koşturuyor her işe. Transferlerde de hocanın sözünden çıkmaz. kendisi söyler bunu. 100bin euro için 10 saat pazarlık yaptırdı bana hoca der, videoları vardı.
Aponun yanına şükrüde katılmıştı bu seneye kdr lakin Mhy transferinden sonra hocayla arası açılmıştır. biliyorsun şükrü yönetime dğl, hocaya bağlı.
gs bir futbolcuyu isterseEverton bıraksa bizden önce 50 tane talibi olur
Bu arada, Fatih Terim bir Abdullah Ercan yarattiysa o kisi Ergun Penbe'dirFatih terim tarafından yalanlandı mı? Bilmediğimden soruyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

normaldir iyi anlaşamamaları. hoca fırçayı kaymıştır haklı olarak bu seneki amatörlüklerinden sonra.Artik iyi anlastiklarini hic sanmıyorum. Ay lav yu hocam diye gezen adam hocanin doğum gününde mesaj bile atmadi. Düşün apoyu gösteriş manyagi bir adamdir.
Hep merak etmisizdir, say 50'sini de.Everton bıraksa bizden önce 50 tane talibi olur
Oynayana kadar dusunmuyorlardi. Bence yasi yuksek ve maasi fazla oldugu icin arsenal yine birakir. lemina gibi baya bekledi istanbuldaRıdvan bu sene kiralamalıydı diyor orada. Geçen sene verdiler diye bu sene de beleş mi vereceklerdi?
Ki adamı kullanıyorlar.
Ergün, Hakan'dan daha iyidi zaten daha da vefalıydı. Temposu az diye ve topunu oynuyor diye Hakan ön planda oldu sadece.Bu arada, Fatih Terim bir Abdullah Ercan yarattiysa o kisi Ergun Penbe'dir![]()
Evertn bırakıyo, artık takımların taktiğinden ve daha çok maaşından dolayı talibi çok az, sadece MLS'ten varEverton bıraksa bizden önce 50 tane talibi olur
Senin dövizler ile menajerlik ajansı kuralım knknormaldir iyi anlaşamamaları. hoca fırçayı kaymıştır haklı olarak bu seneki amatörlüklerinden sonra.
geçen seneden beri söylerim, transfer ekibinin değişmesi lzm.
Hep merak etmisizdir, say 50'sini de.
Hep merak etmisizdir, say 50'sini de.