Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mrb rtsh. Apo hocayla yönetim arasında bağlantı sağlardı eskiden bu yüzden hocayla çalışmak isteyen her başkan ekibinde apoya ve ali dürüste teklif götürürdü. Ali dürüst neden yok bilmiyorum, lakin Aponun kasa kolaylığından ziyade kulüpte bulunma sebebi tam olarak hoca. iyi anlaşıyorlar. koşturuyor her işe. Transferlerde de hocanın sözünden çıkmaz. kendisi söyler bunu. 100bin euro için 10 saat pazarlık yaptırdı bana hoca der, videoları vardı.

Aponun yanına şükrüde katılmıştı bu seneye kdr lakin Mhy transferinden sonra hocayla arası açılmıştır. biliyorsun şükrü yönetime dğl, hocaya bağlı.

Artik iyi anlastiklarini hic sanmıyorum. Ay lav yu hocam diye gezen adam hocanin doğum gününde mesaj bile atmadi. Düşün apoyu gösteriş manyagi bir adamdir.

Dünyanın en güzel Gollerinin Arasına Girer

Jack, Arda ya verdi
Arda geri pas
Wilshere... Ve GooooaaaaAAALLLLLL

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Artik iyi anlastiklarini hic sanmıyorum. Ay lav yu hocam diye gezen adam hocanin doğum gününde mesaj bile atmadi. Düşün apoyu gösteriş manyagi bir adamdir.
normaldir iyi anlaşamamaları. hoca fırçayı kaymıştır haklı olarak bu seneki amatörlüklerinden sonra.

geçen seneden beri söylerim, transfer ekibinin değişmesi lzm.

Resim

Bu arada, Fatih Terim bir Abdullah Ercan yarattiysa o kisi Ergun Penbe'dir :)
Ergün, Hakan'dan daha iyidi zaten daha da vefalıydı. Temposu az diye ve topunu oynuyor diye Hakan ön planda oldu sadece.

Zaten o dönemki sağ ve sol bekler muazzam ötesi, yedeği, ası, içi, dışı hepsi iyi.

Rodop Dedeyi Severim
Kaynaklarımı daima taze tutarım.
Ufak tefek sürprizler yapacaksın...

Screenshot_20200913_133903.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt