GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 147

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,8K
Sayfa
147/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka tahmin var mı? Yoksa açıklıcam birazdan ama burası da şaşırttı diyebilirim şimdiden :)
adamın cebinde 100 tl olsa
40 tlye kalemi aldı
60 kaldı
tekrar sattı 50 ye, cebindeki 110 oldu
geri aldı 60 a cebinde 50 kaldı
tekrar sattı 70 e cebinde 120 oldu

böyle hesaplayınca 20 ediyor

bu kalemi satan adam gelsin belhandayı da satsın

fakirlikten kendi irfan can’ini kendin yarat diyerek merkezde emre’yi kullanmakta israr edecek miyiz acaba? artik rakip kaleyi tehdit etmeyen 3 tane orta sahayla oynamayiz umarim bir daha. bu duzen cok daha heyecan verici.

Şaşırtmaçlı soru
5D1AA350-C6B7-4784-BC77-7676467FE6D2.webp

Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.

40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.

Kar / zarar durumunuz nedir ?
Alış fiyatında %50 zam varken satış fiyatında %40 lık bir artış söz konusu. Her türlü zarardayız :D Şakası bir yana güzel soru

Belhandayi geçen maçta beğenen arkadaşlara şaşırıyorum .Adam o kadar kotu oynamis ki takım iyi oynayınca oda bundan faydalanıyor iyi gibi gözüküyor .Bu antep maçında iyi bir oyincu olsa onun yerinde iki gol atardı iki üç de attirirdi.İddia ediyorum emre çolak gelsin daha iyi oynar belhanda dan taraftar istemiyor işte
Begendik derken pas oyununu bozmadı elindeki topu rakibe atmadı pas hatası yapmadı onu dedik
kendi standartına göre şahane oynadı sen gidip üst kademe adamlarla kıyaslarsan tabiki düşük kalır.
Adam kendi standartını aştı

GAL yazsa ne olur GS yazsa ne olur. Böyle seylere takilmak cok sacma gözümde.

O zaman git UEFA ya sikayet et, orada da GAL yaziyorlar.

Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.

40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.

Kar / zarar durumunuz nedir ?
Cevap 20 arkadaşlar.

Sondan geriye gidin.

70 liraya sattınız halbuki 60a almıştınız yani 10 lira kar etmişsiniz.

Cebinizde 60 lira var, bunun 50 lirası, 40 liraya aldığınız kalemden gelmiş.

Yani bu süreçte cebinizde 50 lira olması alış verişleri yapmaya yeterli.

Sonuçta 70 lira kazandığınız için de 20 lira karınız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri