Artık şampiyonluk çok daha yakın.
sezonun kaderini değiştirecek bir hamle
Artık şampiyonluk çok daha yakın.
Hayir 2 kalemden de 10 lira kazaniyorsun iste0a 0 elde var 0
Sattigimiz herif apo mu?Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.
Kar / zarar durumunuz nedir ?
Hayir 2 kalemden de 10 lira kazaniyorsun iste
adamın cebinde 100 tl olsaBaşka tahmin var mı? Yoksa açıklıcam birazdan ama burası da şaşırttı diyebilirim şimdiden![]()
Benimkilerde hepsi beyaz.
20 tl kar eder.Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.
Oldu olacak arka direk Capone da dönsün futbolaBir baktiniz Mustafa Sarp yeniden futbol oynamaya baslar. Kornerlerde turkiyenin en Iyi ön direk kosusu yapan oyuncudur kendisi
Soyle dusunTamam da ama ikinci kalemi almak icin cebinden bir 10 ekstra lira cikmiyor mu?
Sattigimiz herif apo mu?
Alış fiyatında %50 zam varken satış fiyatında %40 lık bir artış söz konusu. Her türlü zarardayızNeyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
Begendik derken pas oyununu bozmadı elindeki topu rakibe atmadı pas hatası yapmadı onu dedikBelhandayi geçen maçta beğenen arkadaşlara şaşırıyorum .Adam o kadar kotu oynamis ki takım iyi oynayınca oda bundan faydalanıyor iyi gibi gözüküyor .Bu antep maçında iyi bir oyincu olsa onun yerinde iki gol atardı iki üç de attirirdi.İddia ediyorum emre çolak gelsin daha iyi oynar belhanda dan taraftar istemiyor işte
Cevap 20 arkadaşlar.Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
Bence FAA yazsin hem 3 hane kuralina da uyuyorGAL yazsa ne olur GS yazsa ne olur. Böyle seylere takilmak cok sacma gözümde.
O zaman git UEFA ya sikayet et, orada da GAL yaziyorlar.