SA
Hayir, laf arasinda firsat tranaferi olursa da aliriz dedi.Doğru değil. Hoca kaç kere açıklasın? 50 kere açıkladı hala 28 yaşında ki adamı yazıyorsun. Gençleşeceğiz, gençleşmek istiyoruz diyor israrla. Galatasaray kulübüne para kazandıracak futbolcu arıyoruz, istiyoruz diyor.
taylanı serinin önüne arada koymak??Seri'yi Taylan'ın önüne koymak?
seri ilaç olur keşke alabilsek de zor
terimle toplantıda bilgileri alıyoBabayiğitler Özgür Ayten nerede
Üstümde bi kuş var gol olduğunda seviniyor bağırıyor geriden geldiği için Sinirleniyorum keyif alamıyorum her maçı izliyor benim gibi odaIP TV yaygin degilmi Türkiye'de ?
Hoca 6 oynatır zaten Seri'yi.taylanı serinin önüne arada koymak??
ben geriden oyun kuran dagıtan seri izlemek istiyorum. marcaoya al veri olan birden topu dagıtan arada driplling falann. çok da güzel alan kullanımı oluyodu seri yaptıgımızdaa
şl maçlarında gayet iyiydineye ilaç olacak bi halt mı oynadı
Özgür Ayten olayı nedir anlamadım pek. Ne duyumu verdi de tuttu bu dönem? Belhanda gitti, gidiyor, olumsuzluk yok diyor. Nereye gidiyor baba Belhanda? Ne teklifi var masada hani? Kiminle nerede görüşüyor bu adam? Bir yere gittiği yok, gelen teklifte yok.
Israrla Okay felan yok, olmadı dedi. Kusura bakmasın da Okay gündemde yani. Hoca istedi, istiyor. Kendisiyle anlaştık fakat kulübü kiralamaya sıcak bakmıyor. Olmayacak anlamına da gelmiyor neyin ne olacağı belli olmaz son günlerde. Okay gitmekte israrcı olursa olabilir bu transfer.
Başka var mı net konuştuğu, yazdığı bir isim? Yoksa bende yazarım yani. Al sana net bilgi: kulübümüz oyuncu satmaya çalışıyor. Satılan futbolcu Linnes olur, ve ya Mitroglou gibi Babel’ı kiralayıp maaşını biz öderiz, yeni kulübünün vereceği ücreti de bonservis olarak sayarız.
Bir başka opsiyon Luyindama. Son opsiyon, transferin son haftasında Belhanda. Sözleşmesi fesih edilir ve Serdar Aziz’de olduğu gibi bırakacağı parayı bonservis ücreti olarak gösteririz.
Alacağımız futbolculara gelirsek. Alacağımız futbolcunun yaşı maksimum 24 olur. Bunun için duyumcu olmaya gerek var mı? Sanmıyorum. Fırsat transfer ise menajerlerden gelen öneriler olur. X kulübü A oyuncunun maaşını 4 aydır ödememiştir, sözleşmesini fesih edip size kazandırabiliriz mesajı gelir yöneticilere, bizimkilerde hocayla paylaşır, bu kadar.
Tıpkı Drogba’da olduğu gibi. Hatta Ronaldinho’da olduğu gibi. Hoca onayını vermemişti. Bizim transfer işleri böyle yani kısaca. Her gün bir şeyler değişiyor yani. Listede en az 35 adam vardır yoklama yapıldığı ve ya yapılan.