Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet doğru beyimiz rakıyı çomarlık olarak görüyor

IMG_0314.webp

Biz yangın yapmazsak bunlar 15’e değil 10+2’ye de bırakır yemin ederim. Bunların umrunda değil. Sıcak para girsin de hoca nasıl olsa bir 11 çıkarır mantığıyla düşünmüyorlarsa insan değilim.
Benim söylediğimin Marcao ile ilgisi yok aslında.

Yahu gereksiz yangın yapıyorsunuz. Marcao satılmayacak. Bak şimdi Istanbula ulaştım.Romadan buraya gelen bir özel uçak olmamış. En son 13 Temmuzda tıbbi yardım için bir uçak gelmiş . Ali Naci direk yalan söylüyor.
Abi biz twitterda mesajımızı verelim de , ne olur ne olmaz :asd:

Trabzonspor'un stoper hedefi: Erik Sviatchenko
Midtjylland'ın bonservis talebi: 2,5 milyon euro

Alınan topçularda serbest kalma maddesi ekleyin beceriksiz yönetim pazarlık yapmayı bilmiyorsunuz ne de olsa.

Puff duzgun bi muhabirimiz olsaydi keske,ali naci de nevzat gibi tekmeyi yiyecek sonunda

UEFA da başarı Tr de şampiyonluk isteyen Terim mümkün değil marcao yu sattırmaz...Rahat olun....
Marcao nun satısı söz konusu değilken denmişti 2 O.S alınacak
Sıkıntı yok

O iş öyle değil

Duyumu verenler genelde heyecanlı kesimdir 1i 10 yaparlar. Bitecek lafına bitmek üzere derler. Görüşülüyora bitti derler.

Söz kulaktan kulağa farklı lanse edilir.

Dediğin tabi ki mantıklı kulaktan kulağa laf degisiyor ama bizde de var bir amatorluk son 10 yıla bakıyorum bu kadar kap faciası yaşayan hiçbir takım olmadı ki biz defalarca yaşadık bu saçmalığı .. hadi hocayı Albayraki geçtim bunlar eski yönetim diyelim yeni yönetimlerde de sık sık oyuncu isimleri zikredilip gerçekleşmeyen birçok transfer oldu.. bence bizim yönetim de görüşülüyor işini bitti olarak algılıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt