GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 165

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
165/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav yeminle başkanda bunlara çanak tutuyor işte ona kahroluyorum.

Hocamın arkasındayım de bırakmam de ama kararı yine hocaya bırak.

Bizimki kalkmış hoca kabul ederse bizde işimize bakarız.Kurumsallaşma lak luk.

bence olay milli mesele oldugu icin fatih hocaya birakilmisdir bu konusma. aralarinda anlasmislardir bence.

Aysal baskan simdi cikip yok türkiye ye hoca moca vermiyoruz der mi hic Allah askina ya?!

ha ama sunu belki bekleye bilirdik. bu kurumdaki zatlar oldukca hoca moca yok gibi laflar söyleye bilirdi ama bunuda Aysal baskanin profilinden beklemek sacma olur biraz bence.

Fatih hoca Türkiyede cok güclü bir isimdir. Aysal baskanin isminden cok daha üstündür bunu kimse inkar edemez.

Umarim 10 yil sonra antenörlügünü askiya aldikdan sonra baskanimiz olur hocamiz.

ünal aysal o tff gidecek dediğinde taraftar incitmiyorsa hiçbir şey inciltmez. fatih terim evladımızdır-hocamızdır. nezaketen görüşür red eder.. çünkü emeği vardır...

evladımızdır hocamızdır da galatasaraya düpedüz düşmanlık yaptığını bildiği itlerle neden görüşüyor anlayamıyorum. 10 dk telefonda görüşüp aslolan galatasaraydır deyip kapatır

tamam beyler bu is burda biter... bruma ne oldu yahu :) rahatladim yemin ediyorum ya :)

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 2m

"Ben Galatasaray’ı yaşıyorum. Galatasaray’la yaşıyorum. Aslolan Galatasaraydır..." Fatih TERİM!

A9BjEpdCUAEKRsj.jpg:large

bence olay milli mesele oldugu icin fatih hocaya birakilmisdir bu konusma. aralarinda anlasmislardir bence.

Aysal baskan simdi cikip yok türkiye ye hoca moca vermiyoruz der mi hic Allah askina ya?!

ha ama sunu belki bekleye bilirdik. bu kurumdaki zatlar oldukca hoca moca yok gibi laflar söyleye bilirdi ama bunuda Aysal baskanin profilinden beklemek sacma olur biraz bence.

Fatih hoca Türkiyede cok güclü bir isimdir. Aysal baskanin isminden cok daha üstündür bunu kimse inkar edemez.

Umarim 10 yil sonra antenörlügünü askiya aldikdan sonra baskanimiz olur hocamiz.

Ya bilmiyorum ama hocanın arkasında gerektiği gibi durmadığından adım gibi eminim.

Bunu bilir bunu söylerim.

Ya bilmiyorum ama hocanın arkasında gerektiği gibi durmadığından adım gibi eminim.

Bunu bilir bunu söylerim.

bilmiyorum ve umrumda da degil acikcasi. Fatih hoca cok güclendi. ve öylede kolay kolay dalini kesecek adam yokdur Galatasaray camiasinda. Baskan aysal gider hoca gitmez misali. yani arkasinda dursun durmasin umrumda degil pek acikcasi. öyle bir durum varsa ki zanetmiyorum hoca bu yarisin galibi olur bence. bunu baskan da biliyor zaten. ondan daha iyi hoca mi bulacak Galatasarayimiz icin ya.

bruma ne oldu yahu

Abi akşam Ali Ece filan konuşuyolardı işte Trt Galatasaray muhabiri Mehmet Buğra Şahin "Elmander'in yarın sözleşme imzalayak Norwich ile bunun akabinde Galatasaray'ın zaten ön protokol imzaladığı Bruma ile sözleşme imzalayacak" aynen bunu dedi valla bilmiyorum artık sonuçta adam devlet duyumcusu :D

evladımızdır hocamızdır da galatasaraya düpedüz düşmanlık yaptığını bildiği itlerle neden görüşüyor anlayamıyorum. 10 dk telefonda görüşüp aslolan galatasaraydır deyip kapatır

abartmanın anlamı yok bi zahmet.. hoca gerekli cevabı yeterince veriyor...

hocanın yerimde olsam, hiçbir gazeteciyi içeri almam bu saatten sonra, benim ağzımdan çıkmadan abuk sabuk yazılar-yorumlar yapılıoyrr. bundan sonra kusuruma bakmayın ne futbolcumu-ne ekibimden kimseyi size konuşturmam...

işte ali dürüst-adnan öztürk bunun için varolmalıydı.. hoca yine açıklama yapar çıkar derlerdi. bu iş milli takım işinden çıktı. neden şenol güneş-m.denizli varken etik olmayan bir durumda hoca ile konuşma talebinde bulunur...

şunu söyleceyecek yönetici yok kusuruma bakamayınn..

candan erçetin mi açıklama yapacak :) yalaaannnn başkasıı yalann senden başkasıı yalannnnnnnnn:mad-49::mad-49::mad-49:

Kafa buldurttunuz bana ya.

Bu arada icince insanin sesi daha güzel oluyor herhalde. Bire bir söylüyorum lan sarkiyi :D Hic fark yok :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jPqokmtnN6I[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt