Faruk Özkul
Büyük Kaptan
hadi burda bruma yaza yaza getirelim adami 

Yav yeminle başkanda bunlara çanak tutuyor işte ona kahroluyorum.
Hocamın arkasındayım de bırakmam de ama kararı yine hocaya bırak.
Bizimki kalkmış hoca kabul ederse bizde işimize bakarız.Kurumsallaşma lak luk.

tahir yine kalın görmüş.. Başlığa bakarmısınız..
"Fatih Terim: İhtiyaç olduğunda...."
tam ş.....siz bu adam ya...
Bu tff ile calismayi kabul eden kim olursa olsun ismi cismi farketmez benim gozumde serefsiz ve karaktersizdir.hukukun cignendigi insanlarin hakkinin yenildigi her turlu pisligin döndugu bir tff den bahsediyoruz
ünal aysal o tff gidecek dediğinde taraftar incitmiyorsa hiçbir şey inciltmez. fatih terim evladımızdır-hocamızdır. nezaketen görüşür red eder.. çünkü emeği vardır...
rahatladim yemin ediyorum ya 
bence olay milli mesele oldugu icin fatih hocaya birakilmisdir bu konusma. aralarinda anlasmislardir bence.
Aysal baskan simdi cikip yok türkiye ye hoca moca vermiyoruz der mi hic Allah askina ya?!
ha ama sunu belki bekleye bilirdik. bu kurumdaki zatlar oldukca hoca moca yok gibi laflar söyleye bilirdi ama bunuda Aysal baskanin profilinden beklemek sacma olur biraz bence.
Fatih hoca Türkiyede cok güclü bir isimdir. Aysal baskanin isminden cok daha üstündür bunu kimse inkar edemez.
Umarim 10 yil sonra antenörlügünü askiya aldikdan sonra baskanimiz olur hocamiz.
Ya bilmiyorum ama hocanın arkasında gerektiği gibi durmadığından adım gibi eminim.
Bunu bilir bunu söylerim.
bruma ne oldu yahu

evladımızdır hocamızdır da galatasaraya düpedüz düşmanlık yaptığını bildiği itlerle neden görüşüyor anlayamıyorum. 10 dk telefonda görüşüp aslolan galatasaraydır deyip kapatır
yalaaannnn başkasıı yalann senden başkasıı yalannnnnnnnn:mad-49::mad-49::mad-49:
"Milli Takımın başına illa yabancı bir hoca getirilecekse, benim Alman pasaportum da var."
Yılmaz Vural

Hic fark yok