##BenimMilliTakımımGALATASARAY##
Aga ben Manisalıyım. Biliyosunuz bu sene Manisada Türkiye-Çek Cumhiriyeti hazırlık maçı oldu.
Üniversiteden İstanbuldan çok yakın kankam gelmişti Manisa ya. Fenerbahçeli ama futboldan fazla haz duymaz. Gel seni maça götüriyim dedim değişiklik olsun. Manisa-küçük şehir-Milli maç heyecanı değişik olur babında.
Bu arkadaşta hani melek gibi adamdır. Etliye sütlüye karışmaş kavga etmez sessiz sakin çocuktur.
Neyse gittik maça tam bir rezalet turnikeler magandalar tarafından zaptedilmiş insanlar içeriye alınmıyor falan. Bizde eski sağlam metalciler olup çok metal konserine gittiğimizden öle böyle sıyrıldık yanaştık turnikelere. Sonra biraz biraz insanlar içeriye girerken arkadaş turnikeye girdi. Tam geçerken şerefsiz kokocu alkoliğin teki turnikeyi tuttu elle geri çevirmeye başladı stad içinden. Derken benim arkadaşı turnikede sıkıştırdı ve hiç bir sebep yokken sanki gavuruz sanki düşman askeriymişiz gibi yumruk savurmaya başladı. Bunda gözlük falan vardı yere düştü. Düşünün gözlüklü adamın elini kaldıramıyorken yüzüne yumruk sallıyor. Ben dellendim tabi misafirim sonuçta adama bi atar yaptım. Arkasında 10tane elaman saydırıyor bana gel lan içeri falan gibisinden.
Bende öle böle arkadaşı ordan zorla kurtarıp çıkarttım. Ama içeri girersek öpecekler bizi. Dedik salla gitsin. 50şer tl lik iki bilet yandı.
Arkadaşımda bide ipseler maça gitmem dedi.
O günden beri yemişim milli takımı yemişim ülkeyi. Lan hayvan adam aynı taraftayız aynı şey için gelmedikmi oraya.
Yok abi benim bu ülkeye zerre inancım kalmadı. Eskiden çok milliyetçi bir insandım. Beni bilen bilir çoğu kişi burda beni faşist olarak tanır zaten. Ama çok uzun zamandır ülkeye insanına siyasetine sevgim kalmadı. Milli takımınada.
O yüzden benim tek milli takımım kendimi tek huzurlu hissettiğim şey bu ülkede Galatasaray. Gerisi tencere tava