GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 170

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
170/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasarayda isler iyi gidiyor ya, durup durup biseyler atiliyor ortaya. yok burak gidiyor, yok fatih terim milli takima. valla bu art niyetli medyaya karsi madem galatasarayliyiz hamite bile laf ettirmemiz lazim. gerekirse sonuna kadar hamite bile sahip cikalim. adamlarin niyeti icimize fesat sokmak.

Ha heryeri elestirdimde bide sahsi dipnotum . Bİ KULUBE BASARİ BATARMİ SESSİZLİK BATARMİ batiyor be abi .

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Yavaş biraz kardeşim sizin gibi düşünmeyen insanlara saygınız olsun biraz

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

hmm.. sen yine akp olayina cefirdin olayi galiba. ordakilerin maksati belli ne icin kimler icin calistiklari.

bunlar yukarda arkadasin belirledigi gibi yorum yapmayacaksin da ne yapacaksin bir Galatasaray li olarak veya aldalet e inan bir spor sever olarak ?!

hmm.. sen yine akp olayina cefirdin olayi galiba. ordakilerin maksati belli ne icin kimler icin calistiklari.

bunlar yukarda arkadasin belirledigi gibi yorum yapmayacaksin da ne yapacaksin bir Galatasaray li olarak veya aldalet e inan bir spor sever olarak ?!

Ben farklı düşünmüyorum zaten sadece biraz saygılı olun dedim. Ayrıca yine derken ? Ben herhangi bir siyasi partiyle ilgili yorum yapmadım

Benim anlamadığım hükümet dolaylı olsa da bejeke ve fenev taraftarından sonra bizi de karşısına alıyor

gittikçe daha da antipatikleşiyor

mesela ben kararsız bir vatandaşım Galatasaray aşığıyım

futbola bu kadar karışmaları tff tüpçü yabancı sınırı şimdide bu..

bence hükümet oy kaybetmek için elinden geleni yapıyor..

Ben farklı düşünmüyorum zaten sadece biraz saygılı olun dedim. Ayrıca yine derken ? Ben herhangi bir siyasi partiyle ilgili yorum yapmadım

yok düsünceye saygi gösterin kelimileri genelikle akp lilerden duymaktayim son zamanlarda ama kendileri baskalarin düsüncelerine gaz ile yok ediyorlarda... ondan yine dedim.

ve saygiyi saygi gösteren insanlar hak eder diye düsünüyorum. bize saygi gösteriyorlarmi ki bizden saygi beklesinler ?! adamlar bize resmen küfür ediyorlar öyle yada böyle.

yemisim saygiyi bunlara karsi af edersin.

Hocanın açıklamalarını okudum da ' sen çok iyi bir insansın sana çok değer veriyorum , her zaman mutlu olman için elimden geleni yaparım ama biz sadece arkadaşız' cümlesindeki gibi karşısındakini kırmadan istemediğini söylemiş. Sonuçta milli takım sözkonusu. hocanın Galatasaray varken milli takımı çalıştıramam diye direk söylemesi de polemik olacaktı.. Bence en doğrusunu yapmış imparatore..

Hocanın açıklamalarını okudum da ' sen çok iyi bir insansın sana çok değer veriyorum , her zaman mutlu olman için elimden geleni yaparım ama biz sadece arkadaşız' cümlesindeki gibi karşısındakini kırmadan istemediğini söylemiş. Sonuçta milli takım sözkonusu. hocanın Galatasaray varken milli takımı çalıştıramam diye direk söylemesi de polemik olacaktı.. Bence en doğrusunu yapmış imparatore..

o da doğru..

##BenimMilliTakımımGALATASARAY##

Aga ben Manisalıyım. Biliyosunuz bu sene Manisada Türkiye-Çek Cumhiriyeti hazırlık maçı oldu.

Üniversiteden İstanbuldan çok yakın kankam gelmişti Manisa ya. Fenerbahçeli ama futboldan fazla haz duymaz. Gel seni maça götüriyim dedim değişiklik olsun. Manisa-küçük şehir-Milli maç heyecanı değişik olur babında.

Bu arkadaşta hani melek gibi adamdır. Etliye sütlüye karışmaş kavga etmez sessiz sakin çocuktur.

Neyse gittik maça tam bir rezalet turnikeler magandalar tarafından zaptedilmiş insanlar içeriye alınmıyor falan. Bizde eski sağlam metalciler olup çok metal konserine gittiğimizden öle böyle sıyrıldık yanaştık turnikelere. Sonra biraz biraz insanlar içeriye girerken arkadaş turnikeye girdi. Tam geçerken şerefsiz kokocu alkoliğin teki turnikeyi tuttu elle geri çevirmeye başladı stad içinden. Derken benim arkadaşı turnikede sıkıştırdı ve hiç bir sebep yokken sanki gavuruz sanki düşman askeriymişiz gibi yumruk savurmaya başladı. Bunda gözlük falan vardı yere düştü. Düşünün gözlüklü adamın elini kaldıramıyorken yüzüne yumruk sallıyor. Ben dellendim tabi misafirim sonuçta adama bi atar yaptım. Arkasında 10tane elaman saydırıyor bana gel lan içeri falan gibisinden.

Bende öle böle arkadaşı ordan zorla kurtarıp çıkarttım. Ama içeri girersek öpecekler bizi. Dedik salla gitsin. 50şer tl lik iki bilet yandı.

Arkadaşımda bide ipseler maça gitmem dedi.

O günden beri yemişim milli takımı yemişim ülkeyi. Lan hayvan adam aynı taraftayız aynı şey için gelmedikmi oraya.

Yok abi benim bu ülkeye zerre inancım kalmadı. Eskiden çok milliyetçi bir insandım. Beni bilen bilir çoğu kişi burda beni faşist olarak tanır zaten. Ama çok uzun zamandır ülkeye insanına siyasetine sevgim kalmadı. Milli takımınada.

O yüzden benim tek milli takımım kendimi tek huzurlu hissettiğim şey bu ülkede Galatasaray. Gerisi tencere tava

Bu arada tottenham ne kadro kuruyor be.Coentrao willian ve lamelayı alacaklarmış Lloris kyle walker vertonghen dawson coentrao --- paulinho Capoue --lamela willian dembele--soldado 4 2 3 1 mükemmel kadro.Yedekler: fridel lennon kaboul holtby sıgurdsson Ekotto defoe ilk 3 e oynar

Bu arada tottenham ne kadro kuruyor be.Coentrao willian ve lamelayı alacaklarmış Lloris kyle walker vertonghen dawson coentrao --- paulinho Capoue --lamela willian dembele--soldado 4 2 3 1 mükemmel kadro.Yedekler: fridel lennon kaboul holtby sıgurdsson Ekotto defoe ilk 3 e oynar

Bale i satmak zorundalar Real e ama. Yoksa batarlar. Çok ucuza yapmıyorlar o transferi

galatasarayda isler iyi gidiyor ya, durup durup biseyler atiliyor ortaya. yok burak gidiyor, yok fatih terim milli takima. valla bu art niyetli medyaya karsi madem galatasarayliyiz hamite bile laf ettirmemiz lazim. gerekirse sonuna kadar hamite bile sahip cikalim. adamlarin niyeti icimize fesat sokmak.

Önümüzdeki haftanın yeni gündemleri:

Hasan Şaş ile Fatih Terim'in arası açıldı.

Arda gelmek istiyor ama fatih Terim veto etti.

Bülent Tulun ile Gerest görüştü.Gerest Galatasaray'a sıcak bakıyor.

Lucescu beklemede.

Hagi bavulları topladı.

Burak Yılmaz Fatih Terim'e gider yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt