GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 232

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,8K
Sayfa
232/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım başkan-terim görüşmesinden.

3 yıl burdayım, 3 yılda ben burdayım.

kap fatih terim anlaşması düşsün. tüpçü-tüm basına ilk şemsiye bizden gelsin umarım...

hedefimiz belli, avrupada türk bayrağını en üst yerlere çekip, dillerde galatasaray ismini ezberletmek..

Fatih Terim giderse ölürüz biteriz kafalarınızı burdan alın lütfen Galatasaray kimseye muhtaç olmamıştır olmayacaktır isimler önemli değil, Ahmet gider Mehmet gelir biz yolumuza devam ederiz öyle ya da böyle.

Devam eder bi sekilde de, bir emirle bütün planlamamiz yikilacaksa, Galatasaray´in var olmasina da gerek yok. Kapatalim kulübü

Devam eder bi sekilde de, bir emirle bütün planlamamiz yikilacaksa, Galatasaray´in var olmasina da gerek yok. Kapatalim kulübü

Onu bu hale getirenler düşünsün övünsün eserleriyle yapacak bir şey yok biz sesimizi çıkarınca suçlu oluyoruz madem oturup izlesinler tablolarını gurur duysunlar.

Fatih Terim hiç bir yere gitmeyecektir , daha önce Arda olaylarında da olduğu gibi yandaş medyanın gazına çok çabuk geliyor ve değerli hocamızı , başkanımızı erkenden asıyorsunuz yazıklar olsun sizin gibilere.

19.05 açıklama bekliyorumm :)

sigaramı içtim, ve kendime farklı bir yol çizdim. eleştiri varsa tüpçü ve basına var...

burdan daha birlik ve beraberlik içinde çıkarız...

iyiki varlar ;

Açık Açık Söylüyorum Beyler‚ Arsenal ´i 3-0 Yeneceğiz

okSol.gif
1 / 5

ok.gif
Necdettevfikken - 21.08.2013 15:41

bos.gif

Başkan futbolcuların damarlarına Azizsilin ´i saldı yine

Goller Topuz‚ Emenike ve Kuyt ´tan.

Akşam görüşürüz

Fatih Terim hiç bir yere gitmeyecektir , daha önce Arda olaylarında da olduğu gibi yandaş medyanın gazına çok çabuk geliyor ve değerli hocamızı , başkanımızı erkenden asıyorsunuz yazıklar olsun sizin gibilere.

Bende katılıyorum bu görüşe. Yıldırım demirörenle görüştü diye hocaya atıp tutanlar var bişeyi çabuk unutuyorlar galiba Galatasarayın 19 şampiyonluğunun yarısını kimin kazandırdığını Galatasaray bugün dünya markası ise bunun baş mimarı Fatih Terim dir Hazmedemeyenler soda içsin.

Ya ne yazıklar olsun sizin gibilereymiş. Asıl hala bu adamı savunanlara yazıklar olsun kör müsünüz yahu adam atıp tuttuğu sövdüğü saydığı adamlar bugün masaya oturuyor bu mu adamlık bu mu duruş ? Hayır diyeceksin görüşmeyeceksin bile arkadaşım bu kadar zor mu bunu yapmak sonra suçlu biz oluyormuş yok öyle bir dünya ne medyanın gazı olaylar ortada işte adam gidip görüşmüş ötesi mi var o görüşmeden sonra görüştüğü adamda "olumlu" diyor daha ne olacak acaba.

twitterda ilginç bie dedikodu var ama muhtemelen yalandır sanırım ancak bunlar gibi şerefsizlerden herşeyi beklerim ben...başka bir hoca ile anlaşılmış milli takım için ama fatih hocaya teklif sunmuşlar...bu şike teşkilatı birşeyler çeviriyor beyler ayık olun ne olur

Ya ne yazıklar olsun sizin gibilereymiş. Asıl hala bu adamı savunanlara yazıklar olsun kör müsünüz yahu adam atıp tuttuğu sövdüğü saydığı adamlar bugün masaya oturuyor bu mu adamlık bu mu duruş ? Hayır diyeceksin görüşmeyeceksin bile arkadaşım bu kadar zor mu bunu yapmak sonra suçlu biz oluyormuş yok öyle bir dünya ne medyanın gazı olaylar ortada işte adam gidip görüşmüş ötesi mi var o görüşmeden sonra görüştüğü adamda "olumlu" diyor daha ne olacak acaba.

o zaman başkanında gitmesin tüp kafanın ayağına.

Bende katılıyorum bu görüşe. Yıldırım demirörenle görüştü diye hocaya atıp tutanlar var bişeyi çabuk unutuyorlar galiba Galatasarayın 19 şampiyonluğunun yarısını kimin kazandırdığını Galatasaray bugün dünya markası ise bunun baş mimarı Fatih Terim dir Hazmedemeyenler soda içsin.

Bazıları gerçekten ağır saçmalıyor hocam , lütfen gaza gelme ey büyük Galatasaray taraftarı.

Hocam görüşmeseydi de görevden kaçtı , kendine güvenemedi gibi saçma , yalan , yanlış haberler yapılacaktı.

Şu şeref yoksunlarının gazına gelmeyin lütfen rica ediyorum , bütün ibre bize dönmüşken önümüz çok açıkken , Fatih Terim'e teklif götürülmesi sizce normal mi ?

Sayın renktaşlarım lütfen yandaş medyanın ve bazılarının gazına gelmeyin rica ediyorum , tüm ibre hala bize dönük durumda , Fatih Hocamız görevi reddeder , akşam Arsenal , Şikecileri ezer , yarın bir günde Bruma vs. kapa bildirilir o zaman buralar şenlik yerine döner merak etmeyin.

o zaman başkanında gitmesin tüp kafanın ayağına.

Başkanında derken sen başka takımın taraftarıysan söyle bilelim ona göre yazalım? Başkan gidip gitmemiş mi bilmiyorum gittiyse bile o onun yanlışıdır o da yanlıştır savunmuyorum zaten ama o hata yapıyor diye bu hocanın yaptığı hatayı mazur görmemizi mi gerektiriyor ?

Yönetim suçlu fatih hoca suçlu demeyi bırakın artık suçlu bulmaya çalışmak yerine bu işe nasıl katkıda bulunurum diye düşünün. Twitter kullanmıyorum ama hashtag yapılabilir sesimizi duyuralım. İstanbulda olanlar bi zahmet burada yazacağınıza gidin floryaya

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt