Murat Oktay
Tecrübeli Üye
gazetelerde kabul edecek yazıyo var mı hbr falan
Bu dönemde getirecegimiz yabanci bir TD bizi sampiyonluktan eder. Bu kesin.
Bizi bu sürecte sampiyon yapacak tek adam Mustafa Denizli´dir. Seneye de büyük bir yabanci TD getirirsin.
Belcika formülünü alsinlar.....Neyse. Formüle gerek yok. Tirsiyorsaniz kivirmayin. Formül istemez.
Ünal Aysal alıştığımız tarzda bir Başkan değil arkadaşlar kültürlü ve gerçekten Türk gibi düşünmüyor..
Kızabilirsiniz ama aslında olayın etiği budur..
Yani hocanıza teklif varsa o karar sadece hocanızındır..
Bence Fatih Terim'e çok saygı duyuyor ve onun hayatında ki bir kararı kendi vermek istemiyor ama kalmasınıda istiyordur kesinlikle..
Birazcık görgü meselesi efendilik yapmıştır Ünal Aysal ama bizim çok bilmiş spor yazarlarımız sanki ''defol git'' demişcesine lanse ettiler bunu gözden geçirin..
Su olaylarda Aysal'in bu kadar pasif kalması ve yonetimin sus pus olmasindan sonra benim aklima gelen ilk dusunce su oldu (belkide yaniliyorumdur)
Zaten bizim liseli diye tabir ettigimiz agir toplar A. Öztürk A. Dürüst vs. isimler her zaman boyle seylere tepki koyardi ama simdiki yonetim ve Aysal hic bir zaman siyasi baskilara ters tepki koyamadi (hakliysan kim olursa olsun tepkini koyacaksin).
Su durumda Aysal kendini bitirir,
♧tapatalk♧
Açık açık söyleyeyim. Denizli gelse "şampiyon oluruz". Avrupa'da ise "averaj" takımı kıvamına getirir. Mübala ediyorum tamam ama Denizli öyle CL'de hedefler koyabilecek hoca değil.
Bu dönemde getirecegimiz yabanci bir TD bizi sampiyonluktan eder. Bu kesin.
Bizi bu sürecte sampiyon yapacak tek adam Mustafa Denizli´dir. Seneye de büyük bir yabanci TD getirirsin.
Belcika formülünü alsinlar.....Neyse. Formüle gerek yok. Tirsiyorsaniz kivirmayin. Formül istemez.
takım antreman yapıtor mu kim çalıştıryor ?Futbolcuda konsantrasyon bozulmaz mı neden hala karar verilmiyor Hoca niye en baştan reddetmiyor
Avrupa basarisi icin bende emin degilim. Belki kadro kalitemizle birseyler yapariz. Bilemem.
Ama Türkiye´de banko sampiyon oluruz. Hic affetmez. Cünkü aninda katki veriyor Denizli.
Yabanci gelecek de, Avrupali gibi düsünüp calisacak da, alisacak da. Gider bu sene
Bende onu diyorum işte. Denizli ile eğer hedef kısa vadede ilk olarak "4.yıldız" ise ki bana göre bu olmalı. Çünkü bu kadro ile maksimum çeyrek görürüz ötesi kura şans (rakibin cezalı oyuncularının çok olması ya da sakat gibi). Denizli şampiyon yapar bizi eminimde buna. Bu hedefi gerçekleştirir.
Ancak Avrupa başarısı için Denizli olmaz. Maksimum 2.tura çıkartır tabii ki gruplarda şanslı olursak. Net söyleyeyim bunu da.
terim bırakmasın da bırakırsa en iyisi olursa Lucescu...ama gelecek olan adam GERETS
Bencede Gerets olur. Çünkü iç dinamiklerimizdeki söz sahibi adamlar Gerets fetişisti. Bir özelliği de yok bu hocanın. Avrupa'da nanaydık o varken. Ligde dediğim gibi şu kötü ligde ortalama birçok hoca şampiyon yapabilir, Denizli kesin yapar.
Lucescu süper adamdır. Ligi alır ! Avrupa'da hedefleri kovalar. Lucescu gelirse kura şansımız kötü olmazsa eğer, çeyrek görürüz yine.