GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 263

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,1K
Sayfa
263/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dönemde getirecegimiz yabanci bir TD bizi sampiyonluktan eder. Bu kesin.

Bizi bu sürecte sampiyon yapacak tek adam Mustafa Denizli´dir. Seneye de büyük bir yabanci TD getirirsin.

Belcika formülünü alsinlar.....Neyse. Formüle gerek yok. Tirsiyorsaniz kivirmayin. Formül istemez.

Ünal Aysal alıştığımız tarzda bir Başkan değil arkadaşlar kültürlü ve gerçekten Türk gibi düşünmüyor..

Kızabilirsiniz ama aslında olayın etiği budur..

Yani hocanıza teklif varsa o karar sadece hocanızındır..

Bence Fatih Terim'e çok saygı duyuyor ve onun hayatında ki bir kararı kendi vermek istemiyor ama kalmasınıda istiyordur kesinlikle..

Birazcık görgü meselesi efendilik yapmıştır Ünal Aysal ama bizim çok bilmiş spor yazarlarımız sanki ''defol git'' demişcesine lanse ettiler bunu gözden geçirin..

Bizi bu sürecte sampiyon yapacak tek adam Mustafa Denizli´dir. Seneye de büyük bir yabanci TD getirirsin.

Belcika formülünü alsinlar.....Neyse. Formüle gerek yok. Tirsiyorsaniz kivirmayin. Formül istemez.

Açık açık söyleyeyim. Denizli gelse "şampiyon oluruz". Avrupa'da ise "averaj" takımı kıvamına getirir. Mübala ediyorum tamam ama Denizli öyle CL'de hedefler koyabilecek hoca değil.

Ünal Aysal alıştığımız tarzda bir Başkan değil arkadaşlar kültürlü ve gerçekten Türk gibi düşünmüyor..

Kızabilirsiniz ama aslında olayın etiği budur..

Yani hocanıza teklif varsa o karar sadece hocanızındır..

Bence Fatih Terim'e çok saygı duyuyor ve onun hayatında ki bir kararı kendi vermek istemiyor ama kalmasınıda istiyordur kesinlikle..

Birazcık görgü meselesi efendilik yapmıştır Ünal Aysal ama bizim çok bilmiş spor yazarlarımız sanki ''defol git'' demişcesine lanse ettiler bunu gözden geçirin..

Ben şahsım adına bunun farkındayım Sinan.

Ancak şu var. Her ne kadar Avrupalı düşünsede ve FT'ye saygı duysa da kendi planları da var. Sen git şimdi Coca-Cola'ya CEO'suna teklif yap mesela ? Durum benzer. Adamlar dur hele der. Kısacası Başkan'da nötr.

Su olaylarda Aysal'in bu kadar pasif kalması ve yonetimin sus pus olmasindan sonra benim aklima gelen ilk dusunce su oldu (belkide yaniliyorumdur)

Zaten bizim liseli diye tabir ettigimiz agir toplar A. Öztürk A. Dürüst vs. isimler her zaman boyle seylere tepki koyardi ama simdiki yonetim ve Aysal hic bir zaman siyasi baskilara ters tepki koyamadi (hakliysan kim olursa olsun tepkini koyacaksin).

Su durumda Aysal kendini bitirir,

♧tapatalk♧

biz Adnan Öztürk şart dediğimizde çok konuşuyor yeauhhh sert adam yeuhhh diyordu renktaşlarımız arkadaş burası Türkiye gerektiğinde çıkıp konuşacak hakkını yedirmeyecek adam lazım bize....bkz:TERİM;ADNAN ÖZTÜRK,

Açık açık söyleyeyim. Denizli gelse "şampiyon oluruz". Avrupa'da ise "averaj" takımı kıvamına getirir. Mübala ediyorum tamam ama Denizli öyle CL'de hedefler koyabilecek hoca değil.

Avrupa basarisi icin bende emin degilim. Belki kadro kalitemizle birseyler yapariz. Bilemem.

Ama Türkiye´de banko sampiyon oluruz. Hic affetmez. Cünkü aninda katki veriyor Denizli.

Yabanci gelecek de, Avrupali gibi düsünüp calisacak da, alisacak da. Gider bu sene

takım antreman yapıtor mu kim çalıştıryor ?Futbolcuda konsantrasyon bozulmaz mı neden hala karar verilmiyor Hoca niye en baştan reddetmiyor

Fatih Terim bu saatten sonra bu takımı birakmaz bence. Hadi sezon öncesi olsa neyse de, birakmaz o. Onun neden Imparator olduğunu göreceksiniz. Ben eminim kalacağına.

takım antreman yapıtor mu kim çalıştıryor ?Futbolcuda konsantrasyon bozulmaz mı neden hala karar verilmiyor Hoca niye en baştan reddetmiyor

Ona kirildik zaten bizde. Tirsiyorlar iste. Baska bir aciklama yok. Basbakani memnun etmek zorundalarmis. Baskan diyor.

Bende diyorum ki. Tamam Basbakani memnun edin, ama defolun gidin kulüpten. Size ihtiyacimiz yok.

Basbakanin bir emriyle bizim agzimiza ediliyorsa, daha ne duruyorsunuz orda?

Avrupa basarisi icin bende emin degilim. Belki kadro kalitemizle birseyler yapariz. Bilemem.

Ama Türkiye´de banko sampiyon oluruz. Hic affetmez. Cünkü aninda katki veriyor Denizli.

Yabanci gelecek de, Avrupali gibi düsünüp calisacak da, alisacak da. Gider bu sene

Bende onu diyorum işte. Denizli ile eğer hedef kısa vadede ilk olarak "4.yıldız" ise ki bana göre bu olmalı. Çünkü bu kadro ile maksimum çeyrek görürüz ötesi kura şans (rakibin cezalı oyuncularının çok olması ya da sakat gibi). Denizli şampiyon yapar bizi eminimde buna. Bu hedefi gerçekleştirir.

Ancak Avrupa başarısı için Denizli olmaz. Maksimum 2.tura çıkartır tabii ki gruplarda şanslı olursak. Net söyleyeyim bunu da.

Ama yabancı konusunda Mou dışında ( sebebi yapısı FT ile aynı yabancı olsa da ve takımda tanıdığı oyuncular var Drogba-Sneijder vs.. gibi) kim gelse bu sene en fazla iyi ihtimal ligi alırız. Seneye tonla transfer yaparız. Önce büyük ihtimal lig gider.

Bu arada bu operasyonu bence şikebahçe değil şiketaşlılar yapıyor.

Bende onu diyorum işte. Denizli ile eğer hedef kısa vadede ilk olarak "4.yıldız" ise ki bana göre bu olmalı. Çünkü bu kadro ile maksimum çeyrek görürüz ötesi kura şans (rakibin cezalı oyuncularının çok olması ya da sakat gibi). Denizli şampiyon yapar bizi eminimde buna. Bu hedefi gerçekleştirir.

Ancak Avrupa başarısı için Denizli olmaz. Maksimum 2.tura çıkartır tabii ki gruplarda şanslı olursak. Net söyleyeyim bunu da.

terim bırakmasın da bırakırsa en iyisi olursa Lucescu...ama gelecek olan adam GERETS

Terim'im gitmesini istemiyorum ama hadi oldu da gitti yerine B.Munih'in eski td haykens miydi ne o gelse nasıl olur?

♧tapatalk♧

terim bırakmasın da bırakırsa en iyisi olursa Lucescu...ama gelecek olan adam GERETS

Bencede Gerets olur. Çünkü iç dinamiklerimizdeki söz sahibi adamlar Gerets fetişisti. Bir özelliği de yok bu hocanın. Avrupa'da nanaydık o varken. Ligde dediğim gibi şu kötü ligde ortalama birçok hoca şampiyon yapabilir, Denizli kesin yapar.

Lucescu süper adamdır. Ligi alır ! Avrupa'da hedefleri kovalar. Lucescu gelirse kura şansımız kötü olmazsa eğer, çeyrek görürüz yine.

Ama sunu da net olarak söyleyeyim. Galatasaray kongresi ilk firsatta tekmeyi basar Ünal Aysal´a.

Bu siyaset baskilarini, Galatasaray Baskaninin korkup sinmesini hic kaldiramazlar. Gecmiste örnekler ortada.

Ilk firsatta tekmeyi basacaklar. Kendini bitiriyor Ünal Aysal su anda. Umarim aklini basina alir

Bencede Gerets olur. Çünkü iç dinamiklerimizdeki söz sahibi adamlar Gerets fetişisti. Bir özelliği de yok bu hocanın. Avrupa'da nanaydık o varken. Ligde dediğim gibi şu kötü ligde ortalama birçok hoca şampiyon yapabilir, Denizli kesin yapar.

Lucescu süper adamdır. Ligi alır ! Avrupa'da hedefleri kovalar. Lucescu gelirse kura şansımız kötü olmazsa eğer, çeyrek görürüz yine.

EN İYİSİ Lucescu olmazsa Denizlidir..ama bunları düşünmekl bile sacma TERİM kalsın

Mustafa Denizli kotu hoca değil ama bizim hedeflerimizin altında bir hocadir.

Kaldiki Aysal oncelikle avrupa hedefi koymusken Terim den vazgecip Denizli'yi getirirse cok buyuk yanlislik yapar.

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt