Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
ne yapacağı belli değildi bence hala belli değil. erkan > gökhan
Yaş olarak mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yapacağı belli değildi bence hala belli değil. erkan > gökhan
Taraftarlar hep boyledir. Turk oyunculara karsi negatif bir bakis acisi var. Hep yabanci, hep bilinen isimler olsun.
Gokhan Tore transferinde herkes cop, les, oyun zekasi dusuk, berbat gibi yorumlar yazdi ama yardiriyor, fark yaratiyor su an, ve hala tam form yakalamamis durumda. Gelseydi bu takim'a cok buyuk katki yapardi.
3 senedir lige ambargo koymuş reali yenmiş bi takımdan CL de başarı beklemeyecem ölemi neymiş city de para harcıyormuş biz city gibi toplama takım değiliz hangi takımı tuttuğunuzu bi daha düşünün isterseniz..
amrabatı yazamama sebebimiz yabancı sınırı. Çoğu insan hazırlık maçlarını izledi. 4-5-1 ile kanatta amrabat çoğu insanın isteğidir. Yabancı sınırı varken ve 6 yabancının(chedjou mecburiyetten) yeri garanti iken. Kim +7 fantazisine düşer. Gülünç bir durum olur bu.
tolga dışında iyi yerlileri mi var![]()
Ben sana katılmıyorum yönetim ilk sene çok iyi işler yaptı bir de 2.sene fırsat transferlerini yaptı,onun haricinde Fatih terim meselesi ve kendi iç çekişmelerini bir türlü halledemediler ve bu da bize büyük zarar verdi.
Fenerbahçe son 2 yıldır perişan eğer senin tabirinle gerçek anlamda fark atmış olsaydık bugün bu kadronun kanatlarında Hamit ve Emre oynuyor olmazdı, nasıl farktan bahsediyoruz arkadaşım adamlar trasnferlere milyonlar harcıyor hem de perişan haldeler biz burda Aydın,Emre,Hamit,Hakan,Erman,Yekta,Sabri,Kazım gibi adamları telafuz ediyoruz.
Kusura bakma ama Galatasaray'ın yedek klübesi şu anda felaket ve ilk 11'inin kanat oyuncuları yok çok acaip değil mi?
Üstelik fark attığımız dediğin Şikeciler Alper'i de elimizden aldılar hatırlatırım.
tolga dışında iyi yerlileri mi var![]()
g.töre
pektemek
oğuzhan
bunlar bizde olsa çok rahat kadroya girerlerdi.
töre dışında diğer ikisinin kadroya girebileceğini düşünmüyorum şahsen
g.töre
pektemek
oğuzhan
bunlar bizde olsa çok rahat kadroya girerlerdi.
Gökhan, Olcay, Oğuzhan, Mustafa, Tolga... Bunlar büyük katkı veren ve genç oyuncular Tolga'yı bir kenara koyarsak. Onun da tecrübesi ve kişiliği yetiyor zaten. Bizdeyse Burak, Selçuk ve Semih dışında yerli yok. Burak giderse bir de...
kadro tribün strolerde fark attık sen sadece 2 kanat oyuncusu dersen yanlış yaparsın kendin diyorsun adamlar milyon dolarlar harcıyor sonuç e alperi elimizden nasıl aldıklarını herkes biliyor şahsen ben onlar gibi yönetimimiz olacağına adnan polat olsun daha iyi derim
şunu kimse inkar edemez adamlar 10 yıldır ekonomik olarak türkiyenin en iyisiydi ne yapabilidiler hiç koskoca bir hiç eğer bir takım stad geliri kadro kalitesi vs gibi duurmlarda onları yakalıyorsa bu büyük başarıdır
9 milyonluk oyuncu değilmi?
Süper hızlı yardıran oyuncu değilmi?
O zaman +6 filan dinlemeyecek gerekirse diğer yabancıları kesip kadroya girecek.
Ayrıca Nani-Farfan kanatları ile 8 yabancılı kadro kuran yığınla adam vardı.
oğuzhan>emreç
pektemek>umut
bana göre her türlü kadroda olurlar.