Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarlar hep boyledir. Turk oyunculara karsi negatif bir bakis acisi var. Hep yabanci, hep bilinen isimler olsun.

Gokhan Tore transferinde herkes cop, les, oyun zekasi dusuk, berbat gibi yorumlar yazdi ama yardiriyor, fark yaratiyor su an, ve hala tam form yakalamamis durumda. Gelseydi bu takim'a cok buyuk katki yapardi.

hemde suan en kotu oldugumuz bolgeye cuk diye oturur, hamiti de yedege cekerdik..

ve yedeklerde kaliteli bir oyuncumuz var diye sevinirdik...gokhan Tore yi almaliydik..

3 senedir lige ambargo koymuş reali yenmiş bi takımdan CL de başarı beklemeyecem ölemi neymiş city de para harcıyormuş biz city gibi toplama takım değiliz hangi takımı tuttuğunuzu bi daha düşünün isterseniz..

Yahu bura harbiden süper eğlenceli forum. Aşağı yukarı yarım, saat kırkbeş dakikadır gülüyorum. Canımda çok sıkkındı teşekkür ederim beni güldürdüğünüz için.

:D amrabatı yazamama sebebimiz yabancı sınırı. Çoğu insan hazırlık maçlarını izledi. 4-5-1 ile kanatta amrabat çoğu insanın isteğidir. Yabancı sınırı varken ve 6 yabancının(chedjou mecburiyetten) yeri garanti iken. Kim +7 fantazisine düşer. Gülünç bir durum olur bu.

9 milyonluk oyuncu değilmi?

Süper hızlı yardıran oyuncu değilmi?

O zaman +6 filan dinlemeyecek gerekirse diğer yabancıları kesip kadroya girecek.

Ayrıca Nani-Farfan kanatları ile 8 yabancılı kadro kuran yığınla adam vardı.

tolga dışında iyi yerlileri mi var :)

Gökhan, Olcay, Oğuzhan, Mustafa, Tolga... Bunlar büyük katkı veren ve genç oyuncular Tolga'yı bir kenara koyarsak. Onun da tecrübesi ve kişiliği yetiyor zaten. Bizdeyse Burak, Selçuk ve Semih dışında yerli yok. Burak giderse bir de...

Nöbet 1 saat önce daha güzeldi. Hepimiz hem fikir hamite salliyorduk, duyumlari konusuyorduk.

Birakin su erkan/ CL muvzusunu arkadas, önce bir alsinlar bakariz.

Ben sana katılmıyorum yönetim ilk sene çok iyi işler yaptı bir de 2.sene fırsat transferlerini yaptı,onun haricinde Fatih terim meselesi ve kendi iç çekişmelerini bir türlü halledemediler ve bu da bize büyük zarar verdi.

Fenerbahçe son 2 yıldır perişan eğer senin tabirinle gerçek anlamda fark atmış olsaydık bugün bu kadronun kanatlarında Hamit ve Emre oynuyor olmazdı, nasıl farktan bahsediyoruz arkadaşım adamlar trasnferlere milyonlar harcıyor hem de perişan haldeler biz burda Aydın,Emre,Hamit,Hakan,Erman,Yekta,Sabri,Kazım gibi adamları telafuz ediyoruz.

Kusura bakma ama Galatasaray'ın yedek klübesi şu anda felaket ve ilk 11'inin kanat oyuncuları yok çok acaip değil mi?

Üstelik fark attığımız dediğin Şikeciler Alper'i de elimizden aldılar hatırlatırım.

kadro tribün strolerde fark attık sen sadece 2 kanat oyuncusu dersen yanlış yaparsın kendin diyorsun adamlar milyon dolarlar harcıyor sonuç eğer transfere milyon dolarlar harcayıp onların durumunda olacaksak kalsın diyorum alperi elimizden nasıl aldıklarını herkes biliyor şahsen ben onlar gibi yönetimimiz olacağına adnan polat olsun daha iyi derim

şunu kimse inkar edemez adamlar 10 yıldır ekonomik olarak türkiyenin en iyisiydi ne yapabilidiler hiç koskoca bir hiç eğer bir takım stad geliri kadro kalitesi vs gibi duurmlarda onları yakalıyorsa bu büyük başarıdır

Bu gökhan töre bir bana mı canlı bomba geliyor sanki iki maç sonra beş para etmez yorumları fln yapılacak gibi duruyor.genç oyuncu belki potansiyelli ama bence sadece iyi bir yedek

g.töre

pektemek

oğuzhan

bunlar bizde olsa çok rahat kadroya girerlerdi.

Gökhan, Olcay, Oğuzhan, Mustafa, Tolga... Bunlar büyük katkı veren ve genç oyuncular Tolga'yı bir kenara koyarsak. Onun da tecrübesi ve kişiliği yetiyor zaten. Bizdeyse Burak, Selçuk ve Semih dışında yerli yok. Burak giderse bir de...

pektemek'i unuttum potansiyel var bence. ama diğerleri anadolu takımlarında oynar bence beşiktaş gibi :)

kadro tribün strolerde fark attık sen sadece 2 kanat oyuncusu dersen yanlış yaparsın kendin diyorsun adamlar milyon dolarlar harcıyor sonuç e alperi elimizden nasıl aldıklarını herkes biliyor şahsen ben onlar gibi yönetimimiz olacağına adnan polat olsun daha iyi derim

şunu kimse inkar edemez adamlar 10 yıldır ekonomik olarak türkiyenin en iyisiydi ne yapabilidiler hiç koskoca bir hiç eğer bir takım stad geliri kadro kalitesi vs gibi duurmlarda onları yakalıyorsa bu büyük başarıdır

Tamam da sen olaylara hep en kötüsünden bakıyorsun bu transfer meselesinde.

Demişsin ki,'' eğer transfere milyon dolarlar harcayıp onların durumunda olacaksak kalsın diyorum''

Bu anlayışta olcaksak hiç transfer yapmayalım sen hep diyorsun ki 15 milyona adam alacağız batcaz, Önünde bir Drogba Ve Sneijder örneği var futbol kaliteli adamlarla oynanır bu adamlarda 3-5 milyona çok ama çok zor bulunur.

Avrupada kendini kanıtlamış ve piyasası olan bir Di Maria gelse söyler misin Hamit Altıntop'tan ne kadar kötü oynayabilir, evet Di Maria Madrid'e yetmeyebilir ama sadece onlara yetmeyebilir.

Bizim ligimize gelse en kötü hali uçurur ortalığı böyle adamı da kusura bakmada 5 milyona vermezler, eğer farkı açacağım diyorsan şimdi tam zamanı böyle adamları almanın.

9 milyonluk oyuncu değilmi?

Süper hızlı yardıran oyuncu değilmi?

O zaman +6 filan dinlemeyecek gerekirse diğer yabancıları kesip kadroya girecek.

Ayrıca Nani-Farfan kanatları ile 8 yabancılı kadro kuran yığınla adam vardı.

Ya bişe diyecem millet 30 milyona gidiyor transfer yapıyor ama alt yapıdan çıkan oyuncusunu oynatıyor. Bu mantık hiç bitmez. 9 milyonluk olmasına gelirsek. Tüürkiyede fiyatları ben biçmiyorum ve transferleride ben yapmıyorum.

Amrabat 9 milyonluk topçu değil benim gözümde 3 max 4 milyonluktur için rahatlayacaksa söyleyeyim bunuda. O oyuncuya o kadar veren yöneticine bence laf at.

Misal 9 milyona mertens'i alırdın leblebi gibi gol atardı-attırırdı.

Oguzhan Besiktas'in en degerli oyuncusu. Turkiye'de giremeyecegi kadro yok. Yeterince 11'de sans buldugu halde Fernandes'den daha iyi oldugunu da gosterecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt