Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek eksik ama diğer kısımlar için

gel Muslera veya Semih,Chedjou,Gökhan sakatlanırsa belki girersin oynamaya diyebileceğim bir stoper üst düzey olamaz. Aykut Demir yedek olmak için gelmez.

Ancak Serdar aziz gibi birini alırsın yedekte beklesin diye. Sol bekte yedek yok doğru.

Kalede de Musleranın yedeği yine maalesef üst düzey olmaz gelmez.

Gelecek yerli stoper maçiçinde saçmalamazsa idare etse sadece Chedjou'dan fazla forma şansı bulur ligde. 6+0+4 gereği hucumda sıkıntımız varken stoperde yerlilerde idare edecek adam bulursak yabancı hakkı ileri için kullanılır. fener öyle yapıyor ligde. Onlarda biliyor Egemen Bekir aman aman değil. Terim bizzat Bruma Sneijder Drogba Melo Eboue oynasın diye Gökhan-Semih çıkacak çogu maça. Yani Ayut Demir gelseydi baya oynardı Gökhan zaten sakatlığa açık bir adam.

Şimdi ne yapcaz? Gökhan sakatlandığında Semih-Chedjou oynar, Bruma Sneijder Eboue biri yedek bekler sabri oynar Erman oynar yerine.

eleştiriyi anlıyorumda yerin dibinede sokmayın kardeşim iç piyasadan yapılan transferlerimizin birçoğunda albayrak kilit isimdi ha oyuncular başarılı oldu olmadı o ayrı konu birde, o adam olmasaydı fenerin sahasında kupa kaldırmamıza izin vermeyecekti alçak federasyon..

Benim taraftarım haklı sebeplerden dolayı LigTV yi protesto ediyor ve bir yönetici çıkıp "allah razı olsun dijitörkten onlar olmasa transfer yapamazdık" diyorsa gidip 100m euro ya Ronaldoyu getirse kendi cebinden ödeyip genede çapsızdır benim için.

Van Gaal: Sneijder'in yükselen grafiği var ama onu Milli takıma almak onun yararını değil, böyle devam etmeli kulübünde.

şu kadro nasıl beyler ?

-----------Muslera--------------

---Semih--Chedjou--Balta-------

Eboue--Selçuk----Melo----Bruma

-----------Sneijder--------------

-----Burak-----------Drogba-----

Bruma'nın kanadı otoban olur... Böyle oynacaksan Bruma değil carlinhos-kolarov reto ziegler-senad lulic tarzı birini alacaksın. Balta stoperde çok kötü ayrıca.

Benim taraftarım haklı sebeplerden dolayı LigTV yi protesto ediyor ve bir yönetici çıkıp "allah razı olsun dijitörkten onlar olmasa transfer yapamazdık" diyorsa gidip 100m euro ya Ronaldoyu getirse kendi cebinden ödeyip genede çapsızdır benim için.

yalan mı kardeşim digiturk'ten gelen para olmasa transfer filan yapamayız şuan kulübün en büyük gelirlerinden biri yayın geliri protesto ayrı bir olay ayrıca bir yöneticinin böyle konuşması çok doğal taraftar mantığıyla düşünücek değil tabiki olayları...

Boşuna uğraşmayyın çare yok, Engin, Yekta, Hakan gibi surpriz bir adam form tutup ilk 11e yerleşmezse işimiz zor ligde. beşiktaş'ın kadro daha dengeli.

Benim hiç bir zaman unutamayacağım olay; Albayrakın o zamanki TOKI Başkanından Telegol'de (?) özür dilemesi boynu büyük tarzında. Tam bir düş kırıklığı. O zaman yönetici değildi belki ama olsun.

Küçüklüğümde hatırladığım bir durumdur. 2000-2001 sezonu. Hani Bayern'in kupayı aldığı yıl. Her cumartesi öğle saatleri star da şampiyonlar ligi özel i izler, ve öyle bir gaza gelirdim ki, topu kapıp toprak sahaya nasıl koştuğumu bilmezdim. Yıllar geçti, koşacağım bir toprak sahada olmasa da o heyecanı hala yaşayabiliyorum bu müzikte.

Benimde PS1'im vardı gri büyüklerden.:D O zamanlar bir firma Şampiyonlar Ligi oyunu yapıyordu benim 2 tane vardı da ilk oyun çok zordu ve grupta da Ancelotti zamanının galiba Juventus vardı yanılmıyorsam Athletic Bilbao vardı diğerini hatırlamıyorum. İkinci de oyunun videosunda yıldızlardan birinde Hakan Ünsal görünüyordu.:D Oyunu her açtığımda mutlaka izliyordum sonra yıllar sonra Fifa Şampiyonlar Ligi'nin lisansını aldı ve grafikleri ve oynanabilirliği daha gelişmiş 2 oyun çıkardı ama o grafikleri basit olan PS1'imdeki başka firmanın yaptığı oyundan aldığım keyfi hiç alamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt