Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.558
- 1.741
- 1.948
Eboue kesip Hamiti bek yapabiliriz
eboue yi de sola koyarız, sabriyi sol kanat yaparız,hakan baltayı da sag kanat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek eksik ama diğer kısımlar için
gel Muslera veya Semih,Chedjou,Gökhan sakatlanırsa belki girersin oynamaya diyebileceğim bir stoper üst düzey olamaz. Aykut Demir yedek olmak için gelmez.
Ancak Serdar aziz gibi birini alırsın yedekte beklesin diye. Sol bekte yedek yok doğru.
Kalede de Musleranın yedeği yine maalesef üst düzey olmaz gelmez.
eleştiriyi anlıyorumda yerin dibinede sokmayın kardeşim iç piyasadan yapılan transferlerimizin birçoğunda albayrak kilit isimdi ha oyuncular başarılı oldu olmadı o ayrı konu birde, o adam olmasaydı fenerin sahasında kupa kaldırmamıza izin vermeyecekti alçak federasyon..
şu kadro nasıl beyler ?
-----------Muslera--------------
---Semih--Chedjou--Balta-------
Eboue--Selçuk----Melo----Bruma
-----------Sneijder--------------
-----Burak-----------Drogba-----
ozaman gelmesin bruma falan,lincoln kewell baros arda keitali dönem gibi oluruz,ön taraf ucar arka taraf lesss
eboue yi de sola koyarız, sabriyi sol kanat yaparız,hakan baltayı da sag kanat
Benim taraftarım haklı sebeplerden dolayı LigTV yi protesto ediyor ve bir yönetici çıkıp "allah razı olsun dijitörkten onlar olmasa transfer yapamazdık" diyorsa gidip 100m euro ya Ronaldoyu getirse kendi cebinden ödeyip genede çapsızdır benim için.
akşam ikinci yarıya yetişsem bari ya![]()
Sabri > Hamit
Benim taraftarım haklı sebeplerden dolayı LigTV yi protesto ediyor ve bir yönetici çıkıp "allah razı olsun dijitörkten onlar olmasa transfer yapamazdık" diyorsa gidip 100m euro ya Ronaldoyu getirse kendi cebinden ödeyip genede çapsızdır benim için.
sabri<butun sağ bekler
kopenhag oyuncularin kura cekiminden sonraki tepkileride iyimis
Spillernes reaktion på lodtrækningen: Årrrhhh! | fcktv.dk - YouTube
Küçüklüğümde hatırladığım bir durumdur. 2000-2001 sezonu. Hani Bayern'in kupayı aldığı yıl. Her cumartesi öğle saatleri star da şampiyonlar ligi özel i izler, ve öyle bir gaza gelirdim ki, topu kapıp toprak sahaya nasıl koştuğumu bilmezdim. Yıllar geçti, koşacağım bir toprak sahada olmasa da o heyecanı hala yaşayabiliyorum bu müzikte.