- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Bence Selcuk kayseri macinda oynayacak.
Tudor pasaportunu cebinde taşısın o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Selcuk kayseri macinda oynayacak.
rap söyleyebilen bir alamancı topçu almamız lazım.beyin noksanı gurbetçi eksiğimiz var sinan gidiyor yasin gidecek snan kurt boşluğu doldurur.
Ortasahada selçuk fernando olursa yine o kısır durağan futbola döneriz.fernando selçuk
feg ndiaye belhanda
tudor efendi aklının ucundan geçirmiyodur böyle bişey inş
Collina @pcoliinna 5 AğuDaha fazla
Ahmet bulutİtalya
Kwadwo Asamoah-Eşi ikna olmak üzere.![]()
bu herife dikkat edin iyi duyumcu bu
Yaptıgı tempo yeterli olacaktir bu lig icinFeghouli forumda cok abartiliyor bence zaten. Bir kere Tudor kanatlarin 10 gol civari uretmesini istiyorum demisti TV de. Feghouli imkansiz o kadar atamaz. Adam pas ve hiz adami. Gol vurusu kotu.
Westhamda gayet siradan performans gosterdi. Umarim burada iyi bir hava yakalar. Ama gol konusunda Tudorun istedigi skorlari uretebilecegini sanmiyorum. Umarim yanilirim.
Feghouli forumda cok abartiliyor bence zaten. Bir kere Tudor kanatlarin 10 gol civari uretmesini istiyorum demisti TV de. Feghouli imkansiz o kadar atamaz. Adam pas ve hiz adami. Gol vurusu kotu.
Westhamda gayet siradan performans gosterdi. Umarim burada iyi bir hava yakalar. Ama gol konusunda Tudorun istedigi skorlari uretebilecegini sanmiyorum. Umarim yanilirim.
quaker online
sinan'ı menajerler gazlamış ama resmi teklif yokmuş, teklif bekliyoruz.
yasin'e almanya'dan talip var ama belirsiz durumu.
asamoah için ahmet bulut ve tudor uğraşıyormuş, sürümcemede kalmaz kısa zamanda olumlu olumsuz belli olur diyor
gazetecilerin transfer haberleri ile ilgili yazmış. her gerçek her zaman yazılmaz demiş. nevzat'ın asamoah transferinin afişe olmasından dolayı gs'nin zor duruma düşüşü konusunda yazdığını eklemiş.
feghouli için resmen gs'de demiş. böyle yazdığı zaman akşamına kap geliyor her zaman.
arda için teklif yapmamışız ama barça satmak istiyormuş. eğer arda buraya dönmek isterse transfer görüşmesi yapılmaz, başkana bir rica telefonu gelir, arkasından imzalar atılır diyor.
Yüce rabbim başkanımı rica da bulunsunlar diye yaratmış, maşallah yaw.
transferlerden memnunmusun elliotdash
İyi de kriterimiz kanatların 10 gol atmasıysa Yasin dururken neden 2 kanat bakıyoruz ki..Yasin de 10 gol atabiliyor..Onu laf olsun diye söylemiştir