Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feguli Brumanin 3 de 1 i performans gösterse yeter.

Yorumları okudukça Messi geliyor sandım.
Alt tarafı feguli.

Collina‏ @pcoliinna 5 AğuDaha fazla

Ahmet bulut
1f6eb.png
İtalya
1f6ec.png
Kwadwo Asamoah-Eşi ikna olmak üzere.

bu herife dikkat edin iyi duyumcu bu

en başa sabitlenen tablo mesajı güzelmiş renktaş

Feghouli forumda cok abartiliyor bence zaten. Bir kere Tudor kanatlarin 10 gol civari uretmesini istiyorum demisti TV de. Feghouli imkansiz o kadar atamaz. Adam pas ve hiz adami. Gol vurusu kotu.

Westhamda gayet siradan performans gosterdi. Umarim burada iyi bir hava yakalar. Ama gol konusunda Tudorun istedigi skorlari uretebilecegini sanmiyorum. Umarim yanilirim.
Yaptıgı tempo yeterli olacaktir bu lig icin
Ispanyada üst düzey keza West ham dada ikinci yari çok iyi oynadı
Muhtemelen bir yıl oynar bizde

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli forumda cok abartiliyor bence zaten. Bir kere Tudor kanatlarin 10 gol civari uretmesini istiyorum demisti TV de. Feghouli imkansiz o kadar atamaz. Adam pas ve hiz adami. Gol vurusu kotu.

Westhamda gayet siradan performans gosterdi. Umarim burada iyi bir hava yakalar. Ama gol konusunda Tudorun istedigi skorlari uretebilecegini sanmiyorum. Umarim yanilirim.

İyi de kriterimiz kanatların 10 gol atmasıysa Yasin dururken neden 2 kanat bakıyoruz ki..Yasin de 10 gol atabiliyor..Onu laf olsun diye söylemiştir

quaker online

sinan'ı menajerler gazlamış ama resmi teklif yokmuş, teklif bekliyoruz.
yasin'e almanya'dan talip var ama belirsiz durumu.
asamoah için ahmet bulut ve tudor uğraşıyormuş, sürümcemede kalmaz kısa zamanda olumlu olumsuz belli olur diyor

gazetecilerin transfer haberleri ile ilgili yazmış. her gerçek her zaman yazılmaz demiş. nevzat'ın asamoah transferinin afişe olmasından dolayı gs'nin zor duruma düşüşü konusunda yazdığını eklemiş.

feghouli için resmen gs'de demiş. böyle yazdığı zaman akşamına kap geliyor her zaman.

arda için teklif yapmamışız ama barça satmak istiyormuş. eğer arda buraya dönmek isterse transfer görüşmesi yapılmaz, başkana bir rica telefonu gelir, arkasından imzalar atılır diyor.

Habere bak:"Kaleci dondu kaldı. Valbuena'dan müthiş gol"

Frikikte top baraja çarpıyor ve kaleci kontrpiyede kalıyor ve gazete bu başlığı atıyor. Ulan :asd22:

quaker online

sinan'ı menajerler gazlamış ama resmi teklif yokmuş, teklif bekliyoruz.
yasin'e almanya'dan talip var ama belirsiz durumu.
asamoah için ahmet bulut ve tudor uğraşıyormuş, sürümcemede kalmaz kısa zamanda olumlu olumsuz belli olur diyor

gazetecilerin transfer haberleri ile ilgili yazmış. her gerçek her zaman yazılmaz demiş. nevzat'ın asamoah transferinin afişe olmasından dolayı gs'nin zor duruma düşüşü konusunda yazdığını eklemiş.

feghouli için resmen gs'de demiş. böyle yazdığı zaman akşamına kap geliyor her zaman.

arda için teklif yapmamışız ama barça satmak istiyormuş. eğer arda buraya dönmek isterse transfer görüşmesi yapılmaz, başkana bir rica telefonu gelir, arkasından imzalar atılır diyor.

Yüce rabbim başkanımı rica da bulunsunlar diye yaratmış, maşallah yaw.

edirneden selamlar
ilk comar kavganizi demin izledik cok sükür

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

İyi de kriterimiz kanatların 10 gol atmasıysa Yasin dururken neden 2 kanat bakıyoruz ki..Yasin de 10 gol atabiliyor..Onu laf olsun diye söylemiştir

Valla bilmem. Gol atacak adamlar su an Gomis (Eren) , Yasin (Gary), Belhanda, Feghouli, Ndiaye!

Ligde sampiyon olan takimlar 70 ve uzeri gol atiyorlar genelde. Bu kadro o kadar atar mi??

Not: Henuz Gomisin hazirlik maclarinda bile golu yok!!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt